burnuna sinek konmus somali katibi21
profili

  • coşkun sabah'ın zenginlere özel açıklaması

    coşkun sabah gibi çapsız bir müzisyenin 15 milyon tllik gayrimenkulu olması bana bu aptalca açıklamadan daha ilginç geldi.

  • ekşi sözlük kızlarının taş gibi olması

    doğrudur. bu kadar cinsiyetçi başlık ve entry arasında sabır taşı olduk çünkü.

  • yazarların hayatlarını devam ettirme motivasyonu

    annem.

  • gülşen'in zorlu center'dan 5 milyon $'a ev alması

    bebek sebebiyle alınmıştır. ortalama 2 kilo 250 gr herhangi bir bebek 350 metrekare eve anca sığar, siz ne anlarsınız ki fakir pislikler?

  • damacana kullanım süresinin 5 yıla çıkarılması

    "75 kere dolum" mevzusunu nasıl sayıyorlar merak ettiğim konu. yani damacanadan anlaşılıyor mu, numarası var da fabrikaya dolum için her giriş yaptığında kayıt mı ediliyor, nasıl oluyor?

  • çocuk getirilmemesi rica olunur

    dans pistinde kafayı bulmuş bir şekilde kendi etrafında dönen sevimsiz çocuklarınızı görmememi sağladığından desteklediğim uygulama.

  • organize biçimde araba parçalayan köpekler

    barınakta yaşaması gereken hayvanların şehir içinde kontrolsüzce yaşaması yüzünden oluşan hadise. canları sağolsun diyenler de bir gece yarısı evlerine dönmeye çalışırken götü bu hayvanlara kaptırırlarsa ağlamasınlar xxx tarihli sokak köpeği rezaleti diye.

  • bir hatun daha getir üçlü yaparız diyen kadın

    bir erkek daha getir üçlü yaparız diyen kadının yanında bir hiçtir.

    ne o, işine mi gelmez yoksa?

  • lc waikiki'yi elsiva diye kısaltmak

    ben vay vay vay vay vaykiki vay vay diye kısalttığım için beni germeyen olay.

  • erkek arkadaşının penisine çivi sokan kadın

    şimdi skeptico gelecek ve "gördüğünüz gibi erkekler kadınlardan daha mağdur" diye ağlayacak.

    allahın cezası kadın. psikopat.

  • isveçli kızların beyin bronzlaştıran ip atlamaları

  • türk kahvesi çok içersen kızlık zarı kalınlaşır

    nescafe içerseniz incelir, latte içerseniz esnekleşir, espresso ise zarın bir kalıp sabun gibi donunuza düşmesine sebep olur.

    bu mevzuda kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapıyor. zarını muhafaza etmekten başka hiçbir özelliği olmayan kadınlar bu konuyu sürekli gündemde tutmak istiyor.

  • 5 taneden fazla marvel karakteri sayabilen kız

  • götü kalkmamış güzel kız

    kendine güvensizlikle yaftalanır.

  • malatya gaziantep pastanesi rezaleti

    1 liraya satılan plastik saklama kutularından 10-15 tane alamayıp pastaneden kutu dilenen bir çiftin dramı. adam ne bilsin içine ne koyacağını? yiyen de diyecek ki falanca pastanenin böreğine bak kayış gibi. kafanız mı güzel haplanıp haplanıp buraya entry mi giriyorsunuz anlamıyorum ya.

  • sokal kedilerinin çeteleşmemesi

    valla benim gece gördüğüm kedi çeteleri var ama insanlara saldırmıyorlar, kendi aralarında atraksiyon peşinde keratalar.

  • gökçek öncesi ankara vs gökçek sonrası ankara

    29 yaşındayım. hayatım boyunca bu şehirde yaşadım. gökçek öncesi dönemi hatırlamıyorum.

    söyleyeceklerim bu kadar.

    edit: başlığı açan göd kılı kaçmış. big surprise.

  • boşanmış bir kadınla evlenmek

    bu başlığa ara ara denk geliyorum. yazılanları okuyorum. şunu görüyorum ki hala boşanmış kadınların iffetine dil uzatanlara laf anlatmaya çalışan çok güzel insanlar var burada. aynı ortamda sizinle birlikte yazarlık yapmak bana mutluluk veriyor. iyi ki varsınız.

    konuya gelelim. (umarım devamını okuyayıma tıklamışsınızdır. *)

    ben boşanmış bir kadınım. 29 yaşındayım. boşandığım için kendimi hiç kirli hissetmedim. zaten biraz çocuksu biriyim, böyle düşünceler aklıma bile gelmez benim. rahmim kirliymiş öyle demişler. bunu da hiç düşünmemiştim. çünkü rahmim kirli değil. ben temiz bir beden, temiz bir zihin taşıyorum. her insan gibi inişler çıkışlar yaşıyorum. hayatımdaki insanı mutsuz edersem bu benim karakterimle ilgili olur, boşanmış olmamla ilgili değil.

    eski evliliğimle ilgili konuşmaktan pek hoşlanmıyorum. ama bu başlıkta yazınca bahsetme ihtiyacı duyuyorum. çok sorumsuz bir adamla evliydim. hani hep diyorsunuz ya, siz muhafazakar insanlar böyle diyorsunuz, erkek eve para getirir, kadın çocuklara bakar, benim eski eşim eve hiç para getirmedi. evi de ben geçindirdim, ev işlerini de ben yaptım (çocuk olmadı neyse ki). şimdi beni kirli ilan edenlere soruyorum, boşanmayıp ne yapacaktım? adam iliğimi kemiğimi kurutmuştu, evli kalmaya devam etsem ailesinin borçlarını ödemek için ev eşyalarım bile gidecekti, allah aşkına ne yapmalıydım ya? kirli olmamak için evli mi kalmalıydım? kalmadım, kararımdan da bir gün bile pişman olmadım! beni ve benim gibileri istediğiniz kadar eleştirin, hakaret edin, ötekileştirin. benim bulunduğum konumdan bakınca dehşet verici miktarda gerizekalı görünüyorsunuz.

    insanların böyle düşünceleri açık açık yazmasını ve konuşmasını destekliyorum. içlerinde tutmasınlar ki benden, benim gibilerden uzak dursunlar. ikinci kez hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. iyi kalpli bir adamla olmak istiyorum ben. belki de kimseyle olmam, hiç belli olmaz. başıma gelebilecek en kötü şey böyle bir adamın bana aşık olması olurdu herhalde. kendi düşüncelerini açık açık söylerse benim gibi biriyle de işi olmaz, kimsenin başını yakmaz. o yüzden lütfen böyle insanlara laf anlatmaya çalışmayın.

    boşanmış bir erkekle evlenmekten farkı olmayan eylemdir. bir insanla evlenmekten de farklı değildir.

    imza; boşanmış ve tertemiz bir kadın.

  • cezalar beni yıldırmaz ben yine taciz ederim

    açık bir şekilde "beni idam etmeniz şart, toplum hayatına uygun değilim, kendimi düzeltmem, eğitmem ve etik değerlere sahip olabilmem mümkün değil, ilgililere arz ederim." diyen adam.

  • tinder

    (bkz: #56665828)

    (bkz: entry nick uyumu)