depremin yarattığı panik ve travma etkisiyle eve giremiyorum. arabadayım-dbakır
bu saatte hala uyumama sebebi
-
-
keşke beynimizide takma diş gibi akşamdan suya koysakta sabah olunca yerine taksak ne iyi olurdu.
-
iki gündür odamın bitişiğindeki bebeği uyutmaya çalışıyorlar. anladık 'eeee eeee eeee'. uyumuyor dana. 20 dakika sonra çığırıyor. cenneti annelerin direk üstüne yapmalılar bence.
-
insanlardan hoşlanmıyorum, o yüzden onların uyuduğu saatleri kendime ayırıp, onların uyanık saatlerinde uyuyarak etkileşimi minimuma indirmeye çalışıyorum.
-
orospu üst komşu ve onun çocuğu!!
-
yüksek lisans tezi beni uyutmadı sözlük. ama bu uykusuz gecelerin de bir sonu gelecek. gün doğacak çiçekler açacak kuşlar uçacak. fazla mı duygusalım ne.
-
yatarken arkadan ses çıksın diye youtube'dan belgesel açmak... aynen kardeşim yalnızlık sadece allah'a mahsus aynen...
-
erken uyanmak için herhangi bir sebep olmaması
-
uyurken kedimden durduk yere bir pati yemem, uyumama sinirlendi herhalde neyse vardır elbet onun bir bildiği.
-
bu saatte uyunur mu la?