jangling jack17
profili

  • dünyada ümidini bize bağlayan devletler var

    (bkz: ırak ve şam islam devleti)

    resmi olarak tanimasakta yardım ediyoruz, kilis'e saldırıyorlar ses cikarmiyoruz. 3-5 mehmetçik oldu diye laf edecek halimiz yok zaten. muhalif kesime saldırıyorlar zaten genelde, isid saldırısında ölen akp'li olmaması ilginç mesela.

    19 mayısta isid saldirabilir ama 29 mayısta saldirmaz. törenleri iptal etmeyiz. neden bende bilmiyorum ama böyle. bakın çok enteresan.

    edit: unuttum, somali var bi de. 7-24 trt belgeselde tayyo reklamı yapıyorlar oradan biliyorum. ınsan doğaya karşı !1! somali'de de katliamci itin teki başta, ülkenin anası sikilmis durumda, bizden daha kotuler. ıslam cumhuriyeti işte bildiğin.

  • bu millet şehadete susamış bir topluluktur

    (bkz: iyi geber o zaman)

  • gelmiş geçmiş en iyi hırsız

    herkesin aklından geçeni yazıyorum;

    (bkz: rte)

    sinir 20 km, kacarim soruşturma açılırsa. kanzuk haber ver lan bilgilerimi isterlerse.

  • 18 mart 2016 12numara açıklaması

    biraz okudum, vatan kevase darbe tiri viri yazıyordu. midem bulandı yarıda kestim. muebbetle yargılanan heriflere gezi parki+prim diyorlar. zeka geriliği kötü bi sey.

    allah muhammed din. 8 yediler oley oleo. cok benziyor akp ile fenerbahce.

  • 2016 ekonomik krizi

    kriz zaten var. ben herhangi bir şirkette beyaz yakalı olarak görev yapmayıp kendi işimle ilgilendiğim için daha rahat görüyorum. yukarıda birisi yazmış zaten, "az biraz ticaretin içinde olanların varlığını tartışamayacağı kriz" demiş.

    tarım, çeltik piyasası için konuşayım.

    http://www.hurriyet.com.tr/…rteleme-istedi-40024981

    bu herifler cemaatçi. türkiye'nin en büyüklerinden. 140 milyon ciroları var, 150 milyon borçları. ödenir mi? ödenmez.

    http://www.bugun.com.tr/…-intihar-etti-1925136.html

    ipsala'nın en zenginlerinden. elinde balya balya çek varken alacaklarını alamadı, çekleri yazdırdı işin işine kürt mafyası falan girip oğlunu öldürmekle tehdit ettiler. sonuç intihar.

    daha uzatmayayım. ipsala havzası sanırım türkiye'nin %50'ye yakın çeltik ihtiyacını karşılıyor. 200bin dekarlık alandan söz ediyoruz. çeltiğin üretim kilo maliyeti 1400 kuruş civarı. şu an 1300'e satamazsın. satarsın ama parayı alamazsın. alan yok. açık fabrika da yok. ekilmeyecek bu alanın çoğu seneye. ekemez çünkü çiftçi. bitti.

    ayçiceği piyasası da yine aynı şekilde. uzunköprü ya da genel olarak trakya'da alıcı yok. ha yine aynı şekilde alıcı var ama öyle alıcı var. parayı almamak üzere verirsen alıcı var.

    şimdilik bu civarlarda batan firma, fabrika sayısı 20 civarında. her birinin ismini yazmama gerek yok. her gün yine birileri batıyor. domino etkisi gibi batan batana. zaten hepsi birbiriyle iş yapan firmalar. fırsattan istifade, yasalar zengini koruduğu için insanlara battık deyip batmayan da var tabii. fabrikan sayesinde 500 milyarlık arabayla geziyorsun; ama batıyorsun. benim bildiğim herşeyini satarsın, ödeyemezsin, o zaman batarsın. ama öyle olmuyor kılıfına uydurursan.

    ben açıkcası böyle bi yıl, böyle bi piyasa görmedim. yaşım yetmiyor da 89 yılı böyle diyorlar. 2001 krizi bile böyle değildi.

    bu akp cemaat kavgasına, bilen bilir bakliyat piyasınının %90'ı malatyalıların elindedir, onlarında çoğu nur cemaatini üyesi olduğuna, akp bunları kovalayayım derken bunlar da piyasadan yüklü miktarda mal çekip piyasaya sürdü. üreticiye, fabrikacıya para yok tabii yine. dolandıran uzadı yurtdışına, yoksa akp çökecek tepesine. akp-cemaat kavgası mit müsteşarı ya da 17/25 aralık değil sadece. bunların malları var. iş yapan herifler bunlar yıllardan beri piyasada. 60-70 yıllık firmalar bunlar. bunların mallarına çökme davası bu dava. 2 tane dershane değil olay. islamcı kavgası paradan çıkar, başka bi' şeyden çıkmaz.

    nakliye yok e doğal olarak ticaret yok. tırlar, kamyonlar garajlarda parkarda. yollarda tır gezmiyor lan. tek tük denk gelirse. edirne'den istanbul'a gitmeye kalksan yolda 10 tane tır zor görürsün.

    geçen mahmutbey'e gitmem gerekti. 3 tekstil atölyesinden 1'isi kapalı. e bu herifler rusya'ya çalışıyordu. bavul ticareti ya da perakende.

    pek bildiğim bir alan değil lakin bu hotel işletmecileri, turizm sektöründe çalışanlar da aynı şekilde konuşuyor. 1000 ve üzeri yataklı çoğu hotel bu yıl açılmaz diye konuşuyorlar. sanıyorum ki 1000 yataklı bir hotelde çalışan sayısı 500'ün üzerindedir. 500 kişi.

    ben anlamıyorum nasıl kriz yok. bizim götümüzde ayı bağırıyor, eleman cebine 2-3 bin maaş geçiyor diye kriz yok diyor.

    aliağa rafinerisini sovyetler kurdu, kredi aldın. iskenderun demir çeliği sovyetler kurdu. karşılığında cumhuriyetin ilk yıllarından beri mevye-sebze istiyordu herifler. gittin vurdun nato gazına gelip. sovyet sevicisi değilim de, ulan bu herifler cumhuriyetin ilk yıllarından beri en büyük müttefiğin. taksim anıtında rus general var lan. 3-5 tane domates değil olay. sovyetlerden gelecek parayı, turizmi katar karşılayacakmış. şaka gibi. katar'ın nufusu ile rusya'nın nufusu bir mi? akıl mantık yok bu heriflerde. 2 tane arap cevahirde gezecek, antalya'da tatil yapacak, rezidanstan daire alacak; böyle karşılayacaksın yani 200 milyonluk rusya'ya yaptığın ihracatı. tebrikler einstein.

    doğu'da savaş yürütüyorsun. gitmedim bilmiyorum lakin sur dediğimiz yer diyarbakır'ın merkezi. kırsalda eskisi gibi değil artık olay. hakkari keza öyle. şehir savaşı yürütüyorsun oralarda. bu savaşın da ülkeye bir maliyeti var. 3-5 tane fakir köylü çocuğunun ölümü mü sadece olay.

    benim mi? konya'lı herifin biri 40 bin lira taktı, alamıyorum. hacıymış ödermiş. hayır alamayacağım parayı. hacı olunca ödermiş. hacı hacıyı mekkede mi ne diyorlarsa.

    bu piyasada, bu şartlarda iş yapılmaz. 7/24 emlakçılara sövüyoruz ya burada. yapılabilecek en iyi meslek haline geldi. risk yok çünkü. başkasının üzerinden para kazanmak kadar güzeli var mı risksiz? yok.

    kriz yok ekonomi iyiye gidiyor evet.

    bu devlet 1 sene sonra emekli maaşlarını nasıl ödeyecek ben onu merakla bekliyorum. hayvan gibi işçi masrafı, stopaj tırı vırı veriyoruz gerçi, öderler bi' şekilde.

  • 6 şubat 2016 mabel matiz rezilliği

    bence mabel matiz dinlemek, üstüne 2 saat bu herifin sahneye çıkmasını beklemek daha büyük rezilliktir.

    bugün dünyanın en büyük grupları bile yapmıyor bunu. axl rose geçmişte yapıyordu bu tür saygisizliklar ama ganzins diye bi grup ortada kalmadığı için pek ilgim alakam kalmadı kendisiyle.

    evet, müzikal anlamda elitist picin önde gideniyim. son feci at arabası, nükleer kız, büyük ev, mabel vs. bunlar ne abi? kadıköy de kari kovalayan muptezel tipleri sanatci diye tepemize çıkardınız. müstehak.

  • iç anadolulular tarafından yönetilme zorunluluğu

    sanırım anayasada böyle gizli bir madde var, ne yaparsak yapalım illa ki malum zihniyet tarafından yönetileceğiz.

    http://www.memurlar.net/…s/documents/544698/chp.htm

    şurada mesela chp'nin en yüksek oy aldığı ilçeler yazıyor, kendi ilimin neredeyse her ilçesinde cehape %55-60 oy almış. sadece biz seçsek o meşhur 400 vekili alıyoruz *.

    adamlarla hiç bir ortak paydam yok. nüfus cüzdanımız aynı sadece. tek benzer noktamız o, bir de erkekleriyle fizyolojik olarak accık benziyorum, malum pipi*.

    ilk oy kullandığımda iktidara geldiler, ömrümün 3/2 sinde de iktidarda olacaklar bu gidişle. 2019'da da gitmezler de neyse.

    ben saygı duymuyorum. çevremdeki kimse de duymuyor. baş örtülü bacıların üzerine işemiyorum ki zaten pek yok, camide içki de içmiyorum da, fanusta yaşar gibiyiz lan böyle. sanki kurturulmuş illerimiz ve ilçelerimiz var, orada post apokaliptik dönemden sonra yaşar gibiyiz. dışarısı bambaşka 8-9 metre boyunda dinazorlar varmış gibi vs.

    adam %30'un üzerinde oy alamamış 15 senedir burada; ama siktiğimin yozgatının, kütahyasının, konyasının oyuyla bana vali, kaymakam atıyor.

    belki nefretle yazıyorum bunları çünkü hazmedemiyorum artık. soda içince de geçmiyor. konya'da aldığı %75 oyu görünce kendimi sikesim geliyor. 700 km uzak lan bana, hayatımda gitmeyeceğim bir yer benim. hiç bir ortak değerim yok heriflerle. yazıyla sıfır.

    kürt sorunu tabiki böyle başlamadı, çok farklı dinamikler onların söz ettiği öz yönetim goygoyu da, bazen düşünmüyor değilim.

    neden beni hiç bir ortak değeri taşımadığım insanlar yönetiyor vali, kaymakam adı altında? hani herkes seçme seçilme hakkına sahipti? e amk sahipti de %60 oy veriyoruz, 700 km ötedeki, hiç bir ortak noktam olmayan herifler beni yönetiyor yıllardır. anlamadım ben bu işi lan.

    2030 yılı gelicek, biz yine chp ya da başka bi özgürlükçü partiye %50-60 oy vericez, yine konya'lı beni yöneticek.

    demokrasi çok güzel sende gelsene.

  • 29 ekim 2015 konda seçim anketi

    şu anketi yurtdışında yaşayan birine anlatamazsın. aslında anketleri ve seçim sonuçlarını da anlatamazsın da, herneyse hadi.

    7 hazirandan sonra iyiye giden ne varda bu hırsız uğursuz takımının oyu 1 puan artıyor? 200 kişi canlı bombalarla katledildi, başkentin göbeğinde insanlar öldürüldü, akp valilerinin operasyona izin vermemesi sonucunda heryere mayın döşeyen terör örgütü onlarca asker polis öldürdü, doğuda hergün sokağa çıkma yasağı ilan edildi, dolar euro zaten almış başını gitmiş, holdinglere akp tarafından hukuksuzca el konuldu, şehit yakınları yuhalatıldı, cenazelerde oy istendi, cenaze namazını kıldıran imamlar rezilce akp propagandası yaptı.

    ne akp'si ulan?

    kodumun gerizekalıları.

  • asit kuyularına atılan binlerce kürt sivil

    (bkz: #55628242) debe'den öğrendiğimiz kadarıyla bunu da yapmış pis t.c .

    bahsedilende sanırım botaş kuyularında ortaya çıkan 2 tane hayvan cesedi. binlerce değildir aslında yüzbinlerce falandır da pis t.c'nin savcıları, adli tıp kurumu da bunlara insan kemiği olmasına rağmen hayvan kemiği demiştir.

    lan tamam cumartesi anneleri diye bir gerçek var, faili meçhul diye de bir kavram var ancak siz dağda tepede öldürülen pkk'lıları da faili meçhule sokuyorsunuz, onu napacağız? t.c vatandaşı, siktiğimin dağında ölmüş, 90'larda cesetlerinize de sahip çıkmıyordunuz şimdiki gibi, yerel halk desteği de yoktu, öldü mü öldü sonra faili mechul. teröristlik yapayım, siktiğimin dağında öleyim sonra devlet gelsin cesedimi alsın.

    yav sallayın tamam ekşi'deyiz at atabildiğin kadar nasıl olsa hepimiz chp ya da hdp'liyiz de, destekli atın lan biraz.

    http://www.cnnturk.com/…tismasi/509818.0/index.html

    böyle bi' haber var akp ile kol kola megri megri diye sınırlarda teröristleri karşılayıp, tsk'yı pkk'lıları gizli tanık yaparak içeri attığınız günlerde yapılmış.

    e çıkmamış bir şey? devletin kötülüğünü, sert yüzünü sizin kadar görmesekte bizde gördük eylemlerde; ancak bu kadar sallamak abartı.

    yoldan kürt olduğunu tahmin ettiğimiz kişileri jandarma, polis ya da jitem kolundan tutup bildiğin asit kuyularına atmış. vay anasını ya.

    araştırılmalı. hemen soru önergesi yazıyorum.

    edit: adama eşşek kadar cumartesi anneleri ve faili meçhul cinayetler olduğunu kabul ettiğimi yazıyorum, yazdığı cümle şerefsiz hede hödö. bunların okumuş bi' çobanları vardı, o gitmeseydi marx sosyoloji hegel diyalektik jenna jameson vb. yazardı bi' şeyler. çobanları olmayınca seviye şerefsiz. komedi lan resmen.

  • ricardo quaresma

    bugün gökhan töre'nin yerine girip gol atacaktır.

    edit: atacak dediysem atacak. kuaresmaa kuaresmaa oley oley oley!

  • 10 ekim 2015 ankara saldırısını ışid'in yapması

    (bkz: allah allah kontesi kim sikti)

    vay anasını ya ne şaşırdım ne şaşırdım. bende ankara 'nın göbeğinde, mit ve emniyet gözetiminde kim yapabilir diyordum bunu. neden sürekli muhalif oluşumlara canlı bomba gibi islami terör tarzıyla saldırıyorlar diyordum. hayretler içindeyim.

    yeni gineli zulu kabilesinden şüpheleniyordum ama işid dedaş daiş tredaş çıktı. çok ilginç.

  • hdp sözcüsünün chp'ye devlet aklayıcısı demesi

    ulan biz olmasak akp ve mhp sizin soyunuzu kurutur bu konjonktürte, hala chp'de chp.

    bi bitmediniz, vazgeçemediniz otta bokta chp'ye çakmaktan.

    nerede aklamış chp bu katliamı? istifa isteyen chp değil mi? hangi lider sağduyulu açıklamalarda bulunmuş? terör önergesine beraber destek vermediniz mi?

    hdp'nin bazı isimlerinin chp ile ciddi sıkıntıları var. sırrı abe'nin chp'yi paramparça edeceğiz beyanatını yeni yeni hazmederken, sizinle en iyi anlaşabilecek, müzakere edebilecek yapı olan chp'ye yapılan bu katliam üzerinden çakmak nedir? akıl fikir.

  • rize valisi'nin makam aracı

    yiyin efendiler yiyin, bu iç açıcı sofra sizin;
    doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

    (bkz: han-ı yağma)

    edit: bence fazla eleştirmeyelim lan. gider şimdi daha pahalısını alır valilere de aq.

  • strateji oyununda tüm parayı duvara gömmek

    benim gibi salakların yaptığı şey.

    misal age of empires oynarken tüm paramı duvara gömerim. bu yüzden askerlerim ve binalarım gelişmez.

    warcraft 3 oynarken her tarafa tower dikerim. amacım sadece tower dikerek rakibin üssüne kadar gitmektir. bunu 7 yıldır deniyorum, hiç beceremedim. yine gelişemem, askerlerim binalarım dandik kalır. 200 tane kulem ve belirli bi asker sınırlaması olduğu için oyun boka sarar.

    medieval total war oynarken yine aynı şeyi yaparım. tüm paramı duvara gömerim. bulduğum her yere watchtower dikerim. para yok kerhane yapmıyorum diye halk isyan eder, şehirden kovulurum.

    çinli geni mi taşıyorum nedir. lavuklar koca ülkeyi duvarla çevirmişler aq. kesin dedemin dedesinin * 30 dedesi çinliyle yattı. ya da çinli erkekle evlendi birileri.

    bu duvar fetişimin başka açıklaması yok.

  • sahil finolarındaki arap düşmanlığı

    http://secimatlasi.com/…i/2015/izmir/konak/basmane/

    siktir git şimdi.

    edit: doğal olarak başlık başa. başlığı açan bugün basmane'de yaşanan olay nedeniyle sekülerleri aşağılamaya çalışmıştı *.
    sir dupre sağolsun; http://prntscr.com/7vbil2

  • 25 haziran 2015 leora'nın evde sütyensiz gezmesi

    (bkz: leora kim amk)

  • luis carlos almeida da cunha

    lan almeida ve 12 entry görünce başımdan aşağı kaynar sular indi. bizim kazma almeida takıma geri döndü sandım. çok şükür değilmiş.

    not: bjk