dogubatisentezi16
profili

  • bitcoin

    ekşicep görsel

    günün telegram reklamcısı,

    @kukcer

    herifin en az on hesabı leyla oldu, hala her başlıkta telegram kanalının reklamını yapıyor. nasıl bir azim nasıl bir yüzsüzlük pes doğrusu.

    bir de yeni hesaba geçerken kendisini ifşa eden hesapları baştan engelliyor.

    tez zamanda uçması dileğiyle.

  • doktor egosu

    destan yazdırır adama destan.

    vay arkadaş ya, neler dönmüş bak sen. adam üşenmemiş tuğla gibi döşenmiş. onu bırak neyi savunduğu da belli değil. yani ben şöyle süper bir insanım, biraz ego da olacak artık mı demek istiyor yoksa amk cahilleri kıskançlıktan yapıyorsunuz mu demek istiyor çözemedim. galiba ikincisi lan. ben kıt aklımla onu anladım, kıskanıyoruz galiba.

    format falan da göçtü nasıl olsa, bunu görünce de cinler de tepeme çıktı zaten, fiziksel referansı çakalım hemen,

    (bkz: #66188383), bak bak incilere bak;

    *siz lisede karı kız peşinde koşarken ben hocaların peşinde koştum
    *siz üniversite sınavını, sınav sistemini falan küçümserken ben ders çalıştım, 15-18 yaşlarında çok parlaktım ben
    *siz yata yata üniversite okurken ben şöyle çalıştım böyle çalıştım, siz sözlükten iş arıyorsunuz ben şöyle para kazanıyorum
    *baba parasıyla okuduğunuzu sanıyorsunuz biz arkadaşlarla falan hep elit ailelerden geliyoruz
    *benim çok kız arkadaşım var, önünden geçemeyeceğiniz gece klüplerinde takılıyorum sizin gibi evde oturup evlilik programı seyretmiyorum
    *şöyle süperim böyle harikayım uçarım kaçarım elitim çapkınım falan falan...

    e hayırlı olsun kardeş, allah olmuşsun sümme haşa...

    olm bunun doktorlukla falan alakası yok lan. nice pırlanta gibi insanlar var doktor olan. aralarında da üçbeş hırt olacak elbet sıkıntı o değil.

    ama açık söyleyeyim, durup dururken kendini bu kadar öven adamın mesleğine falan bakılmaz aga. ister profesör olsun ister kabzımal olsun isterse helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirsin, o adamla ancak daşşak geçilir. iki "ş" ile hem de.

  • turabi çamkıran'lı kamu spotu

    ahan da bu,
    tık

    hemen sorayım, dalga mı geçiyorsunuz lan siz? çocukların rol modeli bu adam mı artık? bir de atarlı giderli diyaloglar yazılmış, çocuk turabi ile bilek güreşi yapıyor falan.

    nereden nereye, barış abi'nin şarkıları, adile teyze'nin masallarıyla büyüyen çocuklardan, turabi'yi bilek güreşinde yenip atarlı giderli mesaj vererek süt içmeye özendirilen çocuklara.

    elinize sağlık, çok güzel düşünmüşsünüz...

    edit: (bkz: turabi'nin yer aldığı kamu spotu)
    aramaya inanmamışız, ayıp etmişiz...

  • life is drunk

    her şeye rağmen araklamadaki azim inkar edilemez.

    edit: (bkz: #60892300)

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    (bkz: eşek hoşaftan ne anlar)
    (bkz: #60572867)

    yeşili yaktık yine ama favlar şukular iyice coşunca dayanamadım.

    öncelikle aramaya inanıyoruz,

    (bkz: #32206056)
    (bkz: #32737456)
    (bkz: #34841997)
    (bkz: #36870970)
    (bkz: #41556949)
    (bkz: #45147830)

    dahası da var da yeter amk, kırk kere yazılmış aynı şey işte.

    işin ilginç tarafı da aynı şeyi her yazan "abi hoşaf değil hoş lafmış o aslında" demiş. kimsenin de aklına iki saniyelik araştırma yapmak gelmemiş. aha da tdk linki.

    yani ufkum genişledi diye elli kere yazılmış şeyi yazıyorsunuz, onu da yanlış yazıyorsunuz. atasözünün tdk'ya göre doğrusu eşek hoşaftan ne anlar suyunu içer tanesini bırakır şeklinde.

    hoşaf yani, bildiğin hoşaf, hoşaf önemli, üst üste hoşaf deyince anlamsızlaştı tabi.

    hoşaf.

  • e-kitap

    çok samimi bir arkadaşım var. ne zaman e-kitap mevzusu açılsa "o ne öyle abi, kitabın kokusunu hissedeceksin, sayfalara dokunacaksın, e-kitap da neymiş" der.

    geçen ay öğle vakti bunun evinin önünden geçiyorum. baktım yangın çıkmış, bunun camlardan dumanlar yükseliyor. hemen en yakın ptt şubesine koştum, mektup gönderdim bunun işyerine. mektup 3 gün sonra eline ulaşmış. köpürdü bu beni aradı. "ulan şerefsiz neden whatsapp'tan yazmadın?" diye sordu. "abi olur mu öyle şey, mektubun ucunu da yaktım ki kağıda dokunurken inceden yangının kokusunu da al." dedim, küfür etti kapattı.

    görüşmüyoruz o gün bu gündür. neye kızdı bu kadar anlamadım.

  • bütün entry'lerimi siliyorum deyip geri dönmek

    olayların başlangıcı malum,

    (bkz: 28 şubat 2016 ekşi sözlük'ün tasarımının değişmesi)
    (bkz: ekşi şeyler)
    (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)

    ve ardından,

    (bkz: bütün entry'lerini silen yazarlar listesi)
    (bkz: 13 mart 2016 1 milyon entry silinmesi)

    bütün entry'lerini silen yazarlar listesi'nde şu an halen 1359 yazarın ismi var. başlığın ilk entrysinde de söz konusu yazarların rahatsız olduğu, tepki gösterdiği, değişmesini istediği şeyler açıkça anlatılmış. buraya kadar bir problem yok.

    bana ilginç gelen şey bundan sonrası. bu listeye adını yazdırıp, ''gururla entrylerimi silip direnişe katılıyorum'' diyen arkadaşların bir kısmı hiçbir şey olmamış gibi entry girmeye, anket doldurmaya, makara yapmaya devam ediyor. bazıları entrylerini silmemiş veya silip daha sonra tekrar canlandırmış. arada da ''ya aslında entry yazmıyordum ama'' diyenler, ''şu makaleye ihtiyacım var dostlar'', ''maç linki var mı?'' diye hala sözlüğü kullananlar var. 1 milyon entry silindi diyoruz ya, o hesap pek tutmuyor gibi. bir ay önce 200 entrymi siliyorum deyip şu an 1000'den fazla entrysi olan yazar var o derece.

    hayırdır arkadaşlar? değişen bir şeyler var da bizim mi haberimiz yok? tema için bir iki renk seçeneği geldi, ekşi şeyler için yazdıklarım kullanılmasın tarzı bir seçenek var artık, bildiğim kadarıyla dakikada 2 entry silme kuralı cephesinde bir gelişme yok, format desen eski tas eski hamam...

    merak ettiğim şey şu, entry silerek sözlüğü asli unsurundan yani yazarların oluşturduğu içerikten mahrum bırakarak tepkinizi gösterdiniz. çok güzel tamam, peki neden hala içerik üretiyorsunuz?

    neden döndünüz hayırdır? madem döndünüz neden isminiz listede hala? beraber yola çıktığınız insanları neden enayi yerine koyuyorsunuz bir anlatıverin hele.

    edit: şimdi ben sözlükte bir tepki eylemine katılsam, arkamdan bin küsür kişi gelse, hadi entrylerimizi siliyoruz desem, bu bin küsür kişiden bir kısmı bir süre sonra sukoyverip hiçbir şey olmamış gibi takılmaya devam etse gider onlara söverim sizin yapacağınız işe sokayım diye.

    sanki parmağa değil de parmağın gösterdiği yere bakmak lazım.

    ha illa parmağa sövüp içinizi rahatlatacaksanız o sizin bileceğiniz iş...

  • ekber was here

    ulan bir memleketin "hacker"ı bile vizyonsuz olur mu arkadaş.

    elin gavuru ülkenin istihbarat servislerini, devletin stratejik kurumlarını altüst eder, ne kadar bilgi, belge varsa ortaya döker, bizimki de gider iett'yi hekler.

    bu ekber kesin knight serverlarında aga party pls diye geziyordur ha.

  • entry silme

    (bkz: entry silmek)
    (bkz: aramaya inanmak)

  • kanzuk'a destek çıkan yazarlar

    bunlardan bir tanesi de benim.

    hatta bugün kontrol ettim, kaşlarımın bittiği yerle saçımın başladığı yer arasında baya bir boşluk varmış. bence o araya güzel bir reklam alınabilir.

    ulaş bana reis.

  • piyangodan porno yıldızı kazanmak

    yıllarca her sitede "100 bininci ziyaretçi oldunuz", "bugünün şanslı ziyaretçisi sizsiniz" uyarılarına kulak asmadık, bunlar hep reklam dedik. meğer hepsi gerçekmiş.

    meğer işin ucunda mokarova varmış. şey pardon makarova varmış.

  • 14 ocak 2016 sedat peker'e soruşturma açılması

    şöylesonuçlanması muhtemel.

    alternatif

  • çocuğu anne büyütür bırakın şu kariyer tribini

    başıma bir şey gelmeyecekse katıldığım tespit. bakıcıların elinde büyümüş birisi olarak diyeceğim odur ki büyürken annesinden ayrı kalan bir çocuğun bir yanı hep eksik kalıyor.

    edit: konuyu biraz açmak gerekiyor anladığım kadarıyla. kadına bir şeylerin erkeklerce dikte ettirilmesi tamamen yanlış. ben eşi halen doğum izninde olan bir babayım. çocuğumun annesi yanındayken büyümesi, bütün vaktini annesinin gözlerinin içine bakarak geçirmesi beni çok mutlu eder. ancak tutup da eşime sen artık çalışma demem, diyemem. tek yapabileceğim bu konudaki düşüncemi ona anlatıp son kararı ona bırakmak, vereceği karar ne olursa olsun ona destek olmaktır.

    burada tamamen çocuğun tarafından bakıp hissiyatımı ifade etmeye çalıştım. yoksa kadına tepeden bakan, hayatı ile ilgili kararlarda ona söz hakkı bile tanımayan zihniyeti savunacak halim yok.

  • bir yılda inanılmaz değişen rus kızı

    (bkz: versen siker)

  • 22.10.2015 serkan inci'nin gözaltına alınması

    (bkz: beyler karakola düştüm capsli)

  • 8 ekim 2015 enpara.com rezaleti

    (bkz: nutella)
    (bkz: kedi)
    (bkz: behzat ç.)
    (bkz: leyla ile mecnun)
    (bkz: enpara.com)

    bunu yapmayacaktın. kutsalımıza dokunmayacaktın...