istedikleri yere gidenler15
profili

  • halk açken 876 milyonluk kütüphane yaptırmak

    gercek maliyeti 76 milyon lira, aradaki 800 milyonu sen ben cengiz insaat aramizda kirisiriz. ooooh ooooooh. paramiz teroristlere gitmiyor, milletin evladina gidiyor!! kutuphaneyi de partili aydinlarimizin (!) kitaplariyla doldururuz, memurlari da partililerden seceriz oooooooh. bu ekonomik krizde iyi geldi, kitap bile okumayalim istiyorsunuz, hepiniz vatan haini teroristsiniz.

  • chp'nin pkk destekçisini toplantıya çağırması

    bahsedilen sahis, johns hopkins'te doktora yapmis, kahire'de ogretim uyeligi yapan bir amerikali.

    bu kadin, pkk'li ise ulkeye girmesine kim izin verdi?

    pkk'li degilse, koparilan tantana nedir?

    sanirim, chp'nin duzenledigi suriye konferansi'na sadece ayni kafada insanlarin katilmasi bekleniyor. nagehan alci, abdulkadir selvi, vs. ulan o "konferans" her aksam haberturk'te duzenleniyor zaten. birakin de memleket, birkac farkli fikir duysun, konussun, tartissin. pkk'li varsa, onlari ulkeye almamak da devletin isi, unal cevikoz'un degil. yoksa bu "devlet" dedigimiz ne is yapar?

  • 12 temmuz 2019 rafael nadal roger federer maçı

    sene olmus 2019, hala nadal vs. federer maci var diye dusundurmustur.

    bu adamlarin kariyerleri, ak parti'nin tarihiyle paralel gitti. koca bir jenerasyon, bunlardan baska bir sey gormedi.*

  • 17 haziran 2019 mursi'nin hayatını kaybetmesi

    ibretlik durum. bir yandan da uzuldum.

    musluman kardesler ve destekcileri gercekten demokrasiye inansalardi, orta dogu'nun kaderi bambaska olurdu. ancak tunus haricinde, nerede biraz guclendilerse, kendilerinden onceki ve sonraki diger partiler gibi diktaya yoneldiler.

    tunus'ta da gannusi ve adamlarinin demokrasiye samimiyetle inandiklarindan kuskuluyum. muhtemelen suriye'de, misir'da, kim bilir, belki turkiye'de yasananlardan ders cikardiklari icin daha ilimli hareket ediyorlar.

    velhasil, mursi oldu. kendisini deviren sisi'den pek de farkli olmayan bir karakterdi. musluman kardesler destekcileri arkasindan bol bol gozyasi dokecek, secim sandigi guzellemeleri yapacaktir. tabii bunlarin sandik asklari, sandiktan kendileri ciktigi surece gecerlidir. zaten demokrasi dedigin de bir tramvay degil miydi? isine gelince binerdin, isine gelince inerdin. isine gelmezse sevmedigin yolcularin kafalarini kesip cesetlerini tramvaydan asagiya atardin.

  • aleviler duysun biz kan içen insanlarız

    antakyali bir alevi olarak tuylerimi diken diken eden aciklama. bu yamyamlarin yasadigi idlib, sinirimizin hemen obur tarafinda. kimse bana ilimli siviller masali anlatmasin, ilimlilar zaten coktan ya suriye icerisindeki guvenli bolgelere, ya da turkiye'ye gectiler. lazkiye'de, tartus'ta, sam'da, hatay'da alevilerle ic ice olmasa da, yan yana yasiyorlar. idlib'de kalanlar ya dogrudan el kaide ile iltisakli, ya da el kaide sempatizani. umarim esed ve ruslar, butun vilayeti oldugu gibi yakarlar. el kaide ile, isid ile neyin barisini yapabilirsin?

  • abdüllatif şener

    kurdugu parti zamaninda %0.01 oy aldigi icin kendisine oy vermeyecek olan arkadaslar gidip tayyip erdogan'a oy verebilirler. zira kendisi son 15 yilda her secimde %40 ila %52 arasinda oy aldi, gidin buna oy verin.

  • esra albayrak

    hakkındaki entry'leri okudum, ama mail'lerde ne şekilde geçtiğini anlayamadım. allah'ını seven biri bana esra albayrak'a ekşiciler olarak neden sempati duymaya başladığımızı izah etsin. bu familyadan hiç değilse bir kişiye benim de kanımın kaynamasını istiyorum.

  • beşşar esed

    karaman universitesi mezunu stratejik dahi dudayeva'yi uzen sahis.

  • pyd'nin cenevre'ye davet edilmesi

    ankara'da sok etkisi yaratmistir.

    saka lan saka, onlar da biliyorlar artik uluslararasi arena'da dis kapinin mandali pozisyonuna geldigimizi.

    avrupa ve abd'nin bizden iki beklentisi var: multecileri ulkende tut (para verecez, battaniye ihalesi vesilesiyle yandaslarina dagitirsin), bir de suriye'de abinin (abd-nato) sozunden fazla cikma.

    ne yapsin badembiyiklilar, abd'ye van minut mi desinler? esnaf polis isbirligiyle gencecik cocuklari sopalarla dove dove oldurmek ya da kurtlerin mitinglerinde bomba patlatmak kolay, ama iste dis politikada boyle tatsizliklar olabiliyor, her istediginizi yapamiyorsunuz.

    (bkz: kim takar yalova kaymakamını)

  • alev alatlı

    chomsky'nin yahudi oldugunu bularak (!) tiynetini gostermistir. herkes kucuk tayyip olmus ulkede, herkes populizmi ogrenmis. bravo alev alatli; tum bu yasananlar yahudilerin ve lufthansa havayollari'nin oyunu, her seyi sip diye cozdun gene.

  • suudi arabistan'daki idamlar onların iç meselesi

    yakinda "israil'in ic guvenligini tesis etme hakki ve gorevi var" seklinde aciklama yapmasi muhtemel dunya lideri beyani.

    en son "nato'nun libya'da ne isi var" deyip akabinde izmir'i nato'nun deniz harekatinin merkez ussu yapmisti.

    ne kadar da dik durup egilmeyen ve dis politika uzmani bir siyasetci.

  • özel timin liseli apaçi olması

    garip olmayan durum. turkiye neyse, ozel timi de, disisleri de, diyaneti de odur.

    yani "ulke olarak mars'a uzay araci gonderiyoruz ama su ozel tim de cok geri kaldi" gibi bir durum yok.

    ulu onderimiz rte, belediyemiz melih gokcek, mimarimiz beton yigini, sinirlarimiz delik desik, medyamiz cem kucuk onderliginde havuz medyasi, aydinimiz nagehan alci, milli dansimiz kolbasti; ozel tim napsin.

  • abd'nin ilk cemevine bir tuğla da sen koy

    az evvel 50 dolar ile katkida bulundugum kampanya. dunyayi guzellik kurtaracaksa, karinca kararinca katkida bulunmak gerek.

    edit: an itibariyle katkida bulunan 8. kisiyim. 500 veren bir abi var, takdir ettim.

  • nicolae ceauşescu

    romanya'nin super guce donustugunu goren ve ortodoks dunyasi'ni yeniden ayaga kaldirmasindan korkan yahudi lobisi tarafindan yok edilmistir.

    iktidari doneminde romanya'ya sayisiz yol ve bina yapilmisti, yonetimi cog iyiydi. yediler adami.

  • 26 temmuz 2015 polisin ölümüyle dalga geçilmesi

    neredeyse tamami, devlet yetkililerinin kullandigi cumlelerin duruma uyarlanmasidir.

    olulerin arkasindan ironi yapilmasini dogru bulmuyorum, ama devletin 18 yasindaki gencleri sokak ortasinda esnafla birlik olup dove dove katlettigi ve valilerin cikip "arkadaslari yapmistir" diye insanlarla dalga gectigi bir ulkede, birilerinin de polis olumleriyle dala gecmesinde sasiracak bir sey yok.

    aslinda kimsenin sasirdigi da yok zaten, bunlar hep klavye milliyetciligi, lafa ola beri gele. cok seviyorsan polisini, halkini, daha fazla kan isteyecegine olumler karsisinda "yeter artik" diye tepki gosterirsin.