blaperboler18
profili

  • fenerbahçe'nin türkiye'yi tehdit etmesi

    aha yine mağdur oldular.

    bir de algıya bakarmısınız, türkiye cumhuriyeti hükümetini filan tehdit ediyormuş fenerbahçe ! nasıl ? çünkü federasyon hükümete bağlıymış.

    way amk.

    ben yazdım siz yazmayın buraya arkadaşlar, oturmuş salak saçma şeyleri satır satır yazmış. muhattap olmayalım kaybolsun gitsin.

  • eminönü'ne girişin paralı olması

    nokta atışı lokasyon seçilmiş.

    işimden dolayı haftada 3-4 gün eminönü'ne gidiyorum. 20 yıldır filan yapıyorum bunu ve toplam 3-4 defa arabayla gittim.

    bu 3-4 defa gidişin 2 defasında da geri döndüm evime arabayı bırakıp yeniden metroya binerek gittim.

    eminönü arabayla gidilecek bir yer değil. park yeri bulamazsın sabah 9'dan sonra mümkün değil. bulmak istersen çemberlitaşa çıkman lazım direkt trafiğin göbeğine girersin. bu trafik ordan bir toplanmaya başlıyor, haliç'e kadar. haliç'ten vuruyor e-5 e ve zaten her dakika kilit olmaya aday e-5 iyice kilit haline geliyor.

    ayrıca avrupa hayranı olduğunuzu bildiğim için size garip gelmemeli, merkezi lokasyonlara araç girişi olmayan ülkeler var. türkiye'de bunlardan birisi olsun işte mis gibi.

    eminönü her türlü ulaşım sistemini barındıran bir yer, otobüs metro marmaray gemi tekne tramvay milyon tane farklı şekilde gidilebilecek bir yer. o yüzden uygulama akıllıca ve 3-4 semti daha bu şekilde bir uygulamaya sokarlarsa ellerinden öpülür ve çok faydası görülür.

  • karaman'da adamı öldürüp sigara yakan kişi

    bunlar ya kardeş çıkar ya komşu. aralarında bir husumet var belli ve ikisi de hazır kıta geziyor. normalinde adam bıcaklandıktan sonra vuruyor diğer dayıyı. ama sonrası ateş etmesi acemi olduğunu gösteriyor.

    tecrübesiz piskopat bunlar. ilk sıktığı andaki gibi kalsaymış sanırım yırtarmış çünkü meşru müdafa gibi.

    ama sonradan sıkmaları olayı bitirmiş. cezaevi hayatında başarılar diliyorum dayı.

    ayrıca ilk sıkan sanırım silahlı dayıymış. hepten sıçtın dayı. zaten 250 yaşındasın cezaevinde ölcen gitcen. yalnız adamlar zor yürüyor ama john wick gibiler. bıçakla dalmalar, ateş edip merminin diğer taraftan çıkması. sonra adamın sigara yakması filan acayip olmuş.

  • kahvaltıda çay içen türk insanı köylülüğü

  • 20 yaşında kız 28 yaşında erkek ilişkisi

    e ben şimdi öleyim amk.eşim 27 ben 37 yaşındayım ne oldu ki şimdi.

    kötü bişi yapıyorsam söyleyin boşayalım hatunu.ama çocuğum var ona ne diycem ?siz onu da bilirsiniz artık.

  • kilo vermek isteyenlere tavsiyeler

    yemeyin diyen,sadece sıvı tüketin diyen,kola içmeyin ice tea için diyen var lan burda? ve söylediklerim 1000 mesaj içinde 3 tane değil son atılan 5 entry içinde.

    bence burayı okumayın,okuyacaksanız dikkat edin ruh hastalarının zevk olsun diye yazdığı mesajlar sizi öldürmesin.

  • tost yapmayı bambaşka boyutlara taşımak

    yarım ekmeği ortadan kesiyoruz klasik ekmek arası yapacak şekilde,sonra açıp tost makinesine bastırıyoruz,o arada kaşar ve sucuk ayarlanıyor,sonra makineyi açıp içine biraz yağ sürüp yeniden kapatıyoruz ve yağ iyice içine siniyo ekmeğin...

    sonra sucuğu alıyoruz ve ekmeğin üstüne diziyoruz,ekmek açık halde yeniden bastırıyoruz ki sucuğun yağları ekmeğin içine aksın ve sucuklar pişsin.

    sonra üstüne kaşarları diziyoruz,ekmeğin kaşar ve sucuk olmayan tarafına acı biber salçasını abartmadan sürüyoruz.tostu kapatıyoruz ve iyice bastırıyoruz,kaşarlar eriyip akana kadar makinenin içinden almıyoruz,aktığını gördüğümüz an alıyor ve yanında güzel bir içecekle gömüyoruz.

    sonuç:105 kiloyum amk.

  • evli çiftlerin ayrı odalarda yatması

    valla aynen bizde durum böyle,ama yapacak birşey yok velet öyle istiyo,2 yaşında oğlum var,her gece geliyo pezevenk baba kak diyo,ben kalkıyorum hiçç bana bakmadan direkt anasının koynuna giriyo,dur bakalım nasıl devam edicek bu iş daha,eşimle kardeş gibiyiz amk.müsade etmiyo pezevenk kardeş yapsak.

  • aynı anda hem ishal olmak hem de kusmak

    (bkz: zehirlenmişsin, doktor'a git gerizekalı)

  • sırf seks yapmak için biriyle sevgili olmak

    evlenene kadar sistem budur zaten erkeklerde.

    o arada sevişmeyi beceremediğinle evleniyorsun iste buda net.

  • rusya'nın suriye'ye 150.000 asker göndermesi

    bu ruslar işidi mişidi sikicek orası tamam.

    artan bize girmesin aman,o bile bize yeter.

  • araba almanın mantıksız olması

    eğer imkanı var ve almayan birisi varsa gerizekalıdır,yahu süslü cümlelerle ne güzel yazıyosunuz.

    hiç kucağınızda 6 aylık bebekle 3 araç değiştirip bir yerlere gittinizmi siz? hani atıyorum şişliden kalktın üsküdara gidicen ve kucağında bir bebek var ( bende var) kapı önünde bebek koltuğu içinde olan aracınlamı gitmek isterdin,yoksa otobüs,minibüs,metrobüsle sürüne sürünemi?

    şimdi eğer işkence çekmek sizin için zevk ise tabiki araç almayın,ama alabiliyor durumda almıyo iseniz sıkıntınız var sizin arkadaş kusura bakmayın.

  • ak parti bir aşk hareketidir

    sonu milleti sikmeyle biten.

  • 11 eylül 2015 tsk'nın kuzey ırak operasyonu

    nasıl sayıyolar la ölenleri,tamam attın bombayı vurdun ne oluyo amk,üstten kutucuk çıkıp 3 point filanmı diyo.

    yada ordan birileri hacılar iyi vurdunuz valla 4 burdan gitti,3 diğer kamptanmı diyo.

    aklımda deli sorular var bu konu ile ilgili aydınlatın beni.

    edit:1 lan ibne kürtçüler ! favlamayın lan beni ben gerçekden merak ettim sordum amk.

  • hpg'nin açıkladığı savaş bilançosu

    27 yaşında öldürülen doktoru yazmayı unutmuşlar sanırım.

  • 2015 ekonomik krizi

    kriz çıkması ne demek ben onu anlamıyorum ? yahu krizin tillahı var ama bunun bir adı yok,birisi çıkıp'da kriz çıktı demeyecek size.

    kriz doların yükselmesidir,2,30 dan 2,80 e çıkmasıdır,2+1 evlerin kiralarının sikimden semtlerde 2000 tl olmasıdır,etin hergün yükselmesidir,aldığın ürünlerin fiyatlarının devamlı artması ama senin gelirinin yerinde sayması hatta geriye gitmesidir.

    yahu arkadaş siz alışveriş yapmıyomusunuz ? telefon almıyomusunuz ? bu amk 'larım hergün tepeye tepeye çıkıyo,senin paranda indikçe iniyo sizler farkında değilmisiniz.

    aynı alışveriş sepeti 3 ayda %40 üstü paraya dolmaya başladı kimse bunların farkında değilmi,kodumun iphonu'u hergün pahalanıyo bunudamı görmüyosunuz?

    hepsini geçtim bilale anlatırm gibi anlatıcam amk.

    yahu arkadaş 3000 tl maaşın 2,30 iken dolar 1304 dolar'dı,şimdi 1071 dolar,yanlıslıkla yurtdısına tatile çıkacagını farzedelim,hanım dediki yahu git 1500 dolar al dedi,eğer sen bu tatili 6 ay once yapsa idin 3450 tl ye 1500 dolar alırdın,peki şimdi gitsen 1500 dolar alsan kaça alcan biliyomusun ? 4200 tl'ye aradaki farkı görüyosun dimi?

    işte bu aradaki fark yurtdısından buraya gelen ithal tüm ürünler için geçerli,kimse sana tl ile telefon,televizyon veya yurt dışı imalat hiç bir ürün satmıyor,dolar ile satıyor euro ile satıyor.

    ve sen burda bunun tl fiyatını gördüğün için diyosunki ben hep 50 tl'lik benzin alıyorum dimi.

    ey yurdumun gerizekalıları,hala kriz mriz aramayın passat 120,000 tl lan bu ülkede neden 120,000 tl ? çünkü her tarafına vergi biniyor peki neden biniyor? çünkü ülkenin cari açığı almış başını yürümüş kredi borcu ile uğraşan şirketler gibi ülke ekonomisi,yada kredi kartı ile atlatılan aylar gibi diyeyim,kredi kartı olmasa cebinde aç kalıcaksın farkında değilmisin?ülkenin %80'i açlık sınırında yaşıyor arkadaş,kriz arıyosunuz siz daha.

    götüne girsin al sana kriz.

  • volkswagen cc vs mercedes c180 amg

    zaten bu forum konusu,o yüzden oralarda tartışılması daha mantıklı,ben bu tarz araştırmalarımda genelde forumları kullanıyorum ki orada bu işleri çok iyi bilen insanlar var.

  • beni bile reddedebilen ekşi sözlük yazarı kadın

    yemin ediyorum sol tarafta başlığı gördüm,saniyesinde bu ruh hastası olduğunu anladım.

    bu arada ayda 6000 tl ile nasıl x5'e biniyon fakir.

    edit: ''sana iyi akşamlar değil'' cümlesi beni koparmıştır yalan yok.