faze24
profili

  • 22 nisan 2023 chp'nin sığınmacılar açıklaması

    oylar fena yükselmiş ne açıklama yapsa da düşürsek diye çabalıyorlar.

  • bitcoin

    2 saattir bitcoin holders türkiye grubunda arkadan sesli sohbeti dinliyorum içerisi şampiyonlar ligi gibi. birisi arabamı satıp 2 gün önce 17.5k'den girdim diyor diğeri tüyo aldım eşimin bütün altınını ne var ne yok sattım girdim evliliğim tehlikede çok pişmanım diyor diğeri babamın tarlasını sattım toplu girdim her şeyimi kaybediyorum ailemin yüzüne nasıl bakıcam diyor. ortam gerçekten efsane squid game tadında bir ortam var

  • türk insanının bisiklet yoluyla alıp veremediği

    geçtiğimiz aylarda ibb, florya caddesine güzel bir bisiklet yolu yaptı. bu yolun korunması için kenarlarına sert plastik alaşımdan bir bariyer ekledi. aradan bir hafta geçmedi o bariyerler kırıldı. cadde üzerindeki işletmelerden şüpheleniyorum ama bir kanıtım yok.

    bisiklet yolunun ilk hali görsel 1 görsel 2

    o bariyerler kırıldı ve artık insanlar bisiklet yoluna aracını park edip nargile keyfi sürüyor.

    görsel 1 görsel 2 görsel 3

    medeniyeti 1 haftalığına hissetmiştim, boğazımda kaldı.

  • bisiklet süren tunç soyer'e itlerin dadanması

    arkadaş çok mu zor medeni ülkeler bu köpek sorunuyla nasıl başa çıktıysa bizimde öyle başa çıkmamız?

    almanya'da, ingiltere'de insanlar huzur içinde bisikletini sürüyor, doğa yürüyüşüne çıkıyor. bizde korkmadan sokağa çıkmak istiyoruz çok şey mi istiyoruz ya?

  • elektrikli scooter terörü

    herkes yolda sürenlerden bahsetmiş ama ben kaldırıma park edenlerden bahsetmek istiyorum.

    kaldırıma park etmek nedir aga? doğru dürüst yürüyemiyoruz bile. zaten kaldırımlar geniş değil adamlar gelmiş birde direğe scooterı bağlamış gitmiş. o kaldırım senin benim vergimle yapılmıyor mu? ortaköy, kadıköy gibi yerlerde kaldırımlar daracık zaten. özel bir şirket nasıl şehrin kaldırımlarını işgal edebiliyor? istediği kadar belediyeye işgal parası ödesin ( böyle bir şey var mı bilmiyorum ) ben kabul etmiyorum aga. kaldırım yayaların yürümesi içindir, scooterlar park etsin diye değil.

    dünyanın neresinde böyle bir iş modeli var?

  • h&m'in kıyafet denetmemesi

    bu yüzden 1500 tl'lik alışveriş yapıp 1200 tl'sini iade ediyorum.

    aslında bir açıdan güzel oluyor evinizde rahat rahat deniyorsunuz :d

  • youtuberlara geriye dönük vergi soruşturması

    oyunun ortasında kural filan değiştirilmiyor. teknoseyir gibi youtube üzerinden para kazanan kanallar yıllardır vergisini düzenli olarak ödüyor. keriz mi bu adamlar? levent pekcan senelerdir uyarıyor verginizi beyan edin ödeyin diye.

    biz nasıl vergimizi kuruşuna kadar ödediysek youtuber'lar da geçmişe dönük bütün vergisini ödesin. hepsi zengin oldu zaten altlarında milyonluk araçlar, adamlar acarkent'ten villa alıyor bizim ekşici de oyunun ortasında kural değiştirilmez diye youtuberları savunuyor.

  • zeynep bastık'ın da exxen'e gelmesi

    exxen'e abone olmamak için bir sebep daha. bu arada zeynep bastık kim?

  • pizza hut'ta büyük boy pizzanın 99.99 lira olması

    oha lan. bu fiyatlardan gerçekten kim pizza alıyor? kim mi alıyor hemen söyleyeyim uzaktan akrabam var mercedes e serisi amg kullanıyor baba parası yiyor işte o alabiliyor ama kendisi para kazanan birinin eli gitmez aga bi pizza için bi günlük maaşını vermeye.

  • benzinli araba pişmanlıktır

    benzinli araba candır. sabah buz gibi soğukta 1.5 dakika da sıcak üflemeye başlar, soğuktan donmuş elleriniz bayram eder.

    benzinli araba candır çünkü daha ucuzdur.

    benzinli araba candır çünkü doğaya daha az zarar verirsin.

    daha sayarım bir çok artısını. benzinli araba kullanan adam kaliteli adamdır, zarar gelmez.

  • 7 nisan 2020 borsanın uçması

    yine ekşi sözlük şaşırmadı beni. borsa ile ilgili bir konu var ve fikri olmayan herkes atlıyor. ne bir bilgi ne bir içerik var boş bom boş yorumlar. '' orayı yıkarlar, bu borsa ne yapmak, nereye varmak istemektedir? '' bunlar nasıl entry amk girerken hiç mi utanmadınız ? sileceğini bildiğim için ss almıştım

    neyse özet geçmek gerekirse küresel piyasalarda şuanlık pozitif bir algı oluştu ama bunun suni olacağını düşünüyorum. s&p, nasdaq vs %7-8 civarlarında değer kazandı bunun yanında imf'ninde ekonomi destekleyici paketler sunuyor ve makul krediler sunmaya başladı devletlere ha türkiye imf'nin kapısına gider mi bana kalırsa hayatta gitmez. şuanlık olumlu beklentiyi satın alıyor insanlar virüsün yarattığı bu olumsuz havanın orta vadede iyi yönde seyredeceğine inanıyorlar ama türkiye özelinde konuşacak olursam çok kişi tokatlanacak tecrübe konuşuyor.

  • 120 bin suriyelinin türkiye sınırına dayanması

    erdoğan seçimleri kaybedecekse sırf bu suriyeliler yüzünden kaybedecek. ne vergiler ne zamlar. sırf suriyeliler yüzünden.

  • ekonomi kötü demenin suç teşkil etmesi

    yakışır. bundan sonrası 1984 zaten. (bkz: bakın burası çokomelli)

  • kızların ayrıldıktan sonra hemen başkasını bulması

    evlendiğim kadın ile 2017 mayıs ayında tanıştık.ve 2018 temmuz da evlendik.evlendikten sonra ilk 3 ay her şey çok güzeldi.her gün beni çok sevdiğini ömrünün sonuna kadar benimle olmak istediğini ve en ez 3-4 çocuk yapmak istediğini söylerdi.bir süre sonra kendisi bana arabamızın ufak geldiğini hem ilerde çocuklarımız olunca yetmeyeceği için arabamızı satıp büyük bir araba almayı teklif etti ben ''şu anlık gerek yok''dedikçe bana kötü davranmaya başladı ve sonunda beni bezdirip teklifini kabul ettirdi.

    evlenmeden hatta kendisi ile tanışmadan önce senelerce çalışıp.yemeden,içmeden,gezmeden biriktirdiğim sonuna kadar kendi param ile 2016 senesinde 0 km ford fiesta almıştım.bu arabayı sattım ve aynı paraya sedan bir araba aldım.yine bir süre sonra aynı şeyi ev için yapmaya başladı.ailemin düğün hediyesi olarak yılların birikimini vererek bana 2+1 ev almışlardı.sözde karım olacak kişi bu evi satıp daha büyük bir ev almamı istedi.ben hayır dedikçe sürekli olarak''ilerde çocuklarımız olacak''bu ev yetmez hem ben evi kendi üstüme istemiyorum ki yine senin üstüne olsun''dedi ve aylarca uyguladığı psikolojik baskı sonucu beni ikna etti.o evi satıp üstüne dostlarımdan borç alarak 4+1 ev satın aldım.bu olaydan hemen sonra sözde karım olacak kişi bir anda değişti.hakaretler,küçük düşürmeler ve daha neler neler.en sonunda boşanmak istediğini söyledi.ben boşanmak istemedikçe bana kötü davranmaya başladı.beni sürekli olarak salonda koltukta uyutuyor,sadece kendisine yetecek kadar yemek yapıyordu.ayrıca ev çöp eve dönmüştü.boşanmaya ikna etmek için elinden geleni yaptı.özetle ve daha fazla dayanamayarak boşanmayı kabul ettim.

    şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere...biz boşandık,ev ve araba evlilikten sonra alındığı için kadın ve erkeğin %50 hakkı varmış.boşanma nafakasından sonra mal paylaşımı davası açarak ev ve arabanın yarı parasını aldı,üstüne de sonsuza kadar nafaka bağlattı...ev ve arabanın yarı parası yani tam tamına 310 bin tl aldı.ve üstüne de sonsuza kadar nafaka alacak...eğer nafakayı ödemezsem hapise gireceğim.şimdi her şey yasal mı? evet yasal peki vicdan mı? size soruyorum.tek bir gün bile çalışmadan tek 1 kuruş bile koymadan sadece yalandan evlenerek 310 bin tl kazandı.hemde yasal yoldan hiç bir kanunsuzluk,hiç bir suç yok.şimdi lütfen bana''sen salaksın,sen safsın,nasıl inandın buna'' gibi şeyler söylemeyin.insan sevince inanıyor ayrıca evlenmişiz ve sürekli beni sevdiğini söyleyen ve ilgi gösteren bir kadın vardı karşımda.evet inanmıştım ona. yazı bi arkaşımdan alıntıdır.

  • türkiye'de sıraya girme kültürünün olmaması

    dün e-devlet şifresi için ptt'ye gittim.önümde 5 kişi var arkamda 10 kişi falan var.sıraya girmişiz.ağır abi tiplerden takılan apaçi-keko-nargileci tiplerden birisi geldi.en öne geçip gişedeki görevliye: "ben 2 dakika şifre alıp gitcem dayı.işim acele." dedi.gişedeki görevli "sıradakilere sor" dedi.keko, sırada en önde duran genç çocuğun omzuna elini koydu:

    "taksiyi görüyon mu? taksimetre yazıyor.bizim valide belediyede bekliyor sıkıntı var mı?" dedi.

    en öndeki genç kısık bi sesle "yok abi" dedi.keko "adamsın kardeşim benim" dedi.sıradaki cahiller sustu sadece.nargileci kimliğini falan verdi o sırada gişeye.bu sefer ben dedim. "o zaman ben de en öne geçeyim,benim de acil işim var.yok öyle,sıraya geçecek herkes."

    keko dibime kadar gelip sesini yükseltti:
    "hayırdır kardeş gelsene sen bi konuşalım, şeklini dışarda görelim" dedi koluma girmeye çalıştı. "kimse kimseye zoraki bir şey yaptıramaz, sıraya geçsin herkes" dedim.sonra dışarıdan bu kekonun arkadaşları geldi üstüme doğru.bağırış-çağırış oldu.

    keko dedi "valide belediyede diyom lan hayırdır yaşlı kadın orda" bu sefer diğer sıradakilerde bana yüklendi: "adamın acil işi varmış şimdiye çoktan hallederdi kardeşim ya" sonra kekoya "sen haklısın kardeş boşver" falan dediler.dışarıdan gelen arkadaşları,kekoya "civar (kekonun ismine bak) geç sen gör işini baba sıkıntı yok" dedi.

    gişedeki görevli: "tamam gel şifreni al" dedi.keko aldı belgelerini çıktı.taksideki şoföre verdi bütün belgeleri. "sen hallet enişte, bizim peder anlamıyü" gibi bir şey dedi taksiciye.taksici "ben de o iş" dedi kornaya bastı gitti.kekoda yürüyerek gitti.

    sonra ben işimi hallettim ve dışarı çıktım.bu keko,yanındakiler ve 2-3 tane kız yandaki kafede oturuyorlarmış.kekolar etrafımı sardı bir anda "oglim seni delik deşik ederem ha" falan diye bağırdılar.garsonlar geldi,ayırdı vs.. kekolar güle güle caddenin karşısına geçip gittiler.oradan rasgele geçen polis memuru da bana gelip "kız için kavga ediyorsunuz sonra böyle birbirinizi yiyorsunuz" dedi.polis bana kaba bir şekilde 1-2 saçma soru sordu. "kavga için mi buluştunuz?" falan gibi.sonra garsonla başka bir muhabbete geçtiler.

    olay kısaca bu.o düşük zekalı,dinsiz,şerefsiz kekoların vs hepsinin allah belasını versin.sıradakiler ve o polis dahil. alıntıdır.

  • letgo ölücüleri

    400 liraya iphone 5 koymuşum çizigi vurugu yok.

    adamın teki mesaj atmış. 200 tl + a4 tech mouse + a4 tech klavye + sabo marka tuvalet terliği versem olur mu?

    edit: sabo marka tuvalet terliğini duyunca bi aklım karıştı tabii. bu fırsat insanın ayağına her zaman gelmez.

  • ozan tufan

    çok güzel oynuyor bu adam ya. başarılarının devamını sikeyim.

  • abd'de garson olma hayali kuran genç

    utanmasına gerek yoktur, ülkesinin ayıbıdır.

    bugün abd'ye gidip çalışırsan arabanı da alırsın, telefonunu da alırsın, gezersin tatilini de yaparsın, yemek zaten sudan ucuz. sorsan ameriga kıskanıyeahh

  • ideal erkek boyu

    hayatta bir sik olamamış asalak insanların kendini tatmin ettiği başlık.

    ehehhehe 1.90 boyundayım ehehehe 1.75 cm'den kısa erkekler yaşamasın ne kadar komiğim ben ya heheheh ulan benden komiği yok sözlükte

  • 2019 senesinin ilk entrysi

    kimsenin sikinde olmayandır.