vivald4
profili

  • beşiktaş

    yukarıda "kalas kafa" nickli bi yazar var. beşiktaş yönetim kuruluna ve transfer komitesine alenen küfür ediyor. hemen altında da "whatsdreamnevercome" adlı kripto gs'lı bi vatandaş var. o da fırsatı bulmuş kaçırır mı, ardından entry girip bela okumuş. ( bu provakatör gs'lının taktiği bu. tepki içerikli bi entry görünce hemen ardından aynı tarzda entry girip ateşi iyice harlıyor )

    evet dostlar; kulübe gerekli bilgileri bugün itibariyle iletmiş bulunuyorum. sanıyorum pazartesi günü hakkınızda gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. bana verdikleri bilgi bu şekilde. umarım gerekeni yaparlar. dava açarlarsa, temizinden bi 20bin-50bin lira hazır etsen iyi olur aslan cimbomlu "kalas kafa".. o kullandığın çoğul -ler -lar eki var ya, heh işte o ek kesilen cezayı katlayacak. ödeyecek durumun yoksa da 10-12 ay arası içerde yatarsın be abisi sorun yok. sende bi 5binlik olacak gibisin gs'lı "whatdreamsnevercome".. oğuzhan'ımıza küfrettiğin bi entry daha vardı ya, onu da ilettim. biraz da ozi tokatlasın seni. acıyorum size fetösporlular. ahlaksız bi kulüp için yok yere başınızı belaya soktunuz. bu arada, artık entryleri silseniz de fayda etmez. o kaydet tuşuna hiç basmayacaktınız. gs'lılığı fb'liliği kesin olan yazarlar bile sizin kadarını yapmazken sizdeki bu cesaret nerden geliyor anlamak güç.. eğer kulüp gerekeni yaparsa ve türkiye sınırları içerisinde yaşıyorsanız ayvayı yediniz.. özellikle sen kalas kafa, fena çuvalladın. hiç mi hukuk bilmezsin. bu arada pepe veya enaz onun kadar iyi bi stoper alacağız. kudurun lan.

    tamım : son şampiyon. en büyük, tek büyük!

  • ermenistan sınırındaki mayınların temizlenmesi

    abd ve israil, başkanlık sistemi projesiyle türkiye'yi parçalamak istiyor.

    - barzani, türk kerkük'e kürdistan paçavrası asıyor. türkiye'de resmi törenle karşılanırken havalanında aynı paçavra, türk bayrağının yanında dalgalanıyor.

    - ingiltere kuzey kıbrıs'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. belkide yapıldı ve haberimiz yok.

    - yunanistan egedeki türk adalarını ordusuyla, papazıyla tek tek işgal ediyor.

    - istanbul'da ekümenikliğin tohumları atılmaya başlandı. istanbul'un akp'li belediye başkanı özyönetim istiyor.

    - akp'nin güneydoğu milletvekilleri pkk ile birlikte "kürdistan için evet" propagandası yapıyor.

    - "trakya'yı sadece trakyalılar yönetsin" diyen akpli il başkanı ucubeler türemeye başladı.

    - akp hükümeti iktidara geldiği 2002 yılından beri sistematik olarak milli ordumuzu, türk silahlı kuvvetlerini yıkmaya ve yok etmeye çalışıyor.

    - ülkemizin güneydoğu sınırındaki mayınlar akp hükümeti tarafından temizlendi. ardından işid'li ve pkk'lı teröristler elini kolunu sallaya sallaya bu sınırdan geçerek ülkemize giriş yaptı ve terör saldırıları gerçekleştirdiler. türkiye bu cepheden gelecek her türlü tehdide açık halde.

    - ve ermenistan sınırındaki mayınlar da temizlenerek, ülkemizin doğu cephesinden işgaline zemin hazırlanıyor.

    milleti uyutarak türklüğü, türkiye'yi yok etmek üzereler. amaçları bir islam devleti kurmak da değil. sadece ve sadece türkiye'yi parçalamak. 16 nisanda evet çıkarsa bunu başaracaklar. türkiye uzun yıllar sürecek bir kaosun içerisine girecektir. maalesef büyük bir içsavaş kapıda.

    o sandıktan hayır çıkmalı. ve maalesef bu akp seçmenine bağlı. akp'nin en az 1/4'inin hayır demesi gerekiyor.

  • beşiktaş

    sus payıymış. hala anlamadınız di mi? bitti oğlum bitti. o şaşalı günleriniz bitti artık. bunu o kalın kafanıza sokun. adam gibi yönetimler seçip, iyi futbol oynatan teknik direktörler bulup, ucuza doğru düzgün futbolcuları getirip iyi futbol oynayacaksınız. başka çareniz yok. bunun dışında şampiyon falan olamazsınız, beşiktaş'ı bu şekilde asla durduramazsınız. bu gerçeği ne kadar çabuk kavrarsanız o kadar çabuk aksiyon alırsınız. artık sneijder gibi bitik futbolculara 5 milyon eurolar saçıp şampiyon olamazsınız. emek harcayıp ucuza iyi futbolcu bulmak zorundasınız. beleşe şampiyonluk yok artık. salaklık yapmayın uyanın. yoksa beşiktaş olarak 5 yıl üst üste şampiyon oluruz. hiç öyle "2004'te önlerini kestiler, nasıl olsa yine keserler" diyerek beleşcilik yapıp lobinize, digitürk üye sayınıza falan güvenmeyin. beşiktaş'ı bunlarla durduramazsınız. içiniz pis lan sizin. lafa bak, nasıl olsa beşiktaş'ı engellerler. içine sinecek mi o zaman? acınacak haldesiniz zavallılar.

    eskiden sempatim vardı ama küfürbaz taraftarını görünce bıraktımcı tayfa.. size sesleniyorum. sahte yüzünüzü de alıp şu taraftan siktirip gidebilirsiniz. kimi yiyosunuz lan siz niteliksiz dolandırıcılar? biz bu lafları geçmişte çok duyduk kardeşim. ne yapmak istediğinizi çok iyi biliyoruz. ama boşuna bu çırpınmalarınız. sevmeyin kardeşim beşiktaş'ı. müzesinin yarısı şikeyle alınmış kupalarla dolu gs var, onu sevin. aziz yıldırım'lı fb var, onu sevin. sizin gibi ikiyüzlülerin sevgisine ihtiyacımız yok. uzak durun.

    sayenizde maçlarımıza atayacak hakem bulamıyorlar. alayı fb-gs tetikçisi veya beşiktaş düşmanı. bak yavşak, türkiye'de tarafsız bir şekilde maç yönetecek doğru düzgün hakem kalmadı. hepsi ahlak yoksunu tetikçileriniz. 2-3 tane utanması olan adam var, onları da mecburen bizim maçlara veriyorlar. sizin karın ağrınızın sebebini biliyoruz. bizim maçlara neden bülent yıldırım, fırat aydınus, özgür yankaya, cüneyt çakır gibi ahlaksızlar verilmedi diye çıldırıyosunuz. istiyosunuz ki tetikçileriniz bülent yıldırım, fırat aydınus, ali palabıyık, özgür yankaya, tolga özkalfa, cüneyt çakır bizim maçlara atansın ve beşiktaş'ı 25 yıldır olduğu gibi sahada doğrasın. geçti o günler kardeşim. bence bunlara alışmaya bakın. beşiktaş türkiye'nin en büyük kulübüdür. bundan böyle bize yamuk yapanın anasıyla münasebete gireriz. herkes aklını başına alsın. kimse bizi sahada kollamasın, doğramasın. hakem gelsin tarafsız maç yönetsin, gördüğünü çalsın. kazanacaksak kazanalım kaybedeceksek kaybedelim. beşiktaş olarak bizim kimsenin desteğine ihtiyacımız yok. çıkar topumuzu oynar şampiyonluğumuzu ilan ederiz. şerefsizlik yapıp engel olmaya çalışanı da anasından doğduğuna pişman ederiz.

    vodafone arena'da hakemlerin ve rakiplerimizin yusuf yusuf etmesi sarışın kızların zoruna gidiyor. bütün mesele bu. bir kırmızı kart yüzünden karı gibi ağlamalarının gerçek sebebi bu. ulan döl israfı; 25 yıldır senin sahanda veya deplasmanda hakemler anadolu takımlarını katlederken nerelerdeydin? lig başlayalı 9 hafta oldu; hakemler fb'ye 6 puan, gs'ya 5 puan hediye ederken nerelerdeydin? josef de souza ve bruma'nın kabak gibi kırmızı kartları verilmezken nerelerdeydin? ikiyüzlüsünüz. geçmişte beşiktaş'ın hakkı yenirken ağzını yavşak yavşak gevşeterek "ama beşiktaş çarşı çok sempatik ehiehi" diye piçlik yapıyodun. yapma, o ağzını sikerim senin samimiyetsiz herif. 25 yıl sarışınlar olarak aranızda al gülüm ver gülüm yaptınız. ülke futbolunu bu hale siz getirdiniz. bu hakemler sizin hakemleriniz. kafa ütülemeyi bırakın. artık 20 milyon beşiktaş taraftarı yediğiniz her boku biliyor.
    şimdi milli maç arası sonrasında adana maçı var. o maçta neler olacağını biliyoruz. dert etmeyin. hakemi de kaleden içeri sokmasını biliriz. uğraşır, çabalar kazanmasını biliriz bu kesin. ama siz bu rezil futbolunuzla asla şampiyon olamazsınız.

  • recep tayyip erdoğan

    çok güçlendiği, oylarının arttığı falan söyleniyor. bence tam tersi. rte en zayıf dönemini yaşıyor ve yaşayacak. herşey bir yana yapayalnız ve kimseye güvenemiyor. sebebini söyliyim; 14 yıl abd çıkarları için çaba sarfetti. ne denirse yaptı, ergenekonun savcısı olup tsk'yı dağıttı ve devleti de abd için çalışan fetö'cü ajanlarla -aslında benim gözümde tüm fetöcüler ajan değil teröristtir- doldurdu. davutoğlu, bakanlar, vekiller ve tüm devlet bürokrasisi abd çıkarları için çalışan fetöcülerle dolduruldu. bu 14 yılda abd aleyhine hiçbir işe girişmedi. öyleki devleti akp'nin yönettiğini veya malı akp'lilerin götürdüğünü sanıyorduk. ancak görünen o ki tüm kaymağı fetöcüler yani abd yemiş. alplilerse kırıntılarla zengin olmuşlar. gemicik vs..

    ve bir gün rüya sona erecekti. abd, rte'nin ipini çekti. gitmesini istedi. ancak rte öyle işlere bulaştırıldı ki koltuğunu kaybetmesi halinde kendisi, ailesi ve çevresi için bu çok olumsuz sonuçlara sebebiyet verecekti. tıpkı özal ve menderes gibi geçmişte yediği naneler yüzünden koltuğa yapıştıkça yapıştı. hatta rte ve ailesi şu anda ülke sınırları dışına çıkamayacak haldeler. ve etrafındaki herkesi amerikancılarla doldurduğu için de kimseye güvenemiyor. bir dönem "cibiliyetsiz" dediği bahçeli'ye ve "biliyorsunuz alevi" dediği kılıçdaroğlu'na ekmek gibi su gibi muhtaç duruma geldi. şu aşamada muhalefetin desteği olmasa tüm dünyada diktatör olarak anılması daha fazla anlam kazanmış olacak, daha fazla yalnızlaşacak ve kısa zamanda yok olup gidecek. bu açıdan bakıldığında mhp ve chp liderlerinin rte'nin tuzağına düştüğünü görebiliyoruz. ancak ben bunun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. bahçeli ve kılıçdaroğlu fetö temizliği bitince rte ve akp'ye olan desteğini çekecektir.

    ayrıca rte için bundan sonra bir çıkış yolu görünmüyor. daha da zorbalaşmadıkça başkanlığı da alamayacaktır. zorbalaşması da meşruiyetini kaybetmesine yol açacaktır. bunu bildiği için muhalefetle anlaşarak, uzlaşarak ve fetö tehdidini koz olarak kullanarak başkanlığa geçişin formülünü arıyor. 14 agustos mevzusunu el altından piyasaya pompalayanlar da halk ile muhalefet desteğinin devamını isteyen akp'liler. ama dediğim gibi muhalefet yakında desteğini çekecek ve zaten imkansız olan başkanlık sistemi tamamen tarihe karışacaktır. zaten anayasaya göre bu tip bi sistem mümkün değil.

    buradan hareketle; tüm dünya rte'yi diktatör olarak kabul etmişken ve yine varlığı tüm dünyada tartışılmaya başlanmışken olası bir 2.gezi kalkışmasına polis eskisi gibi sert müdahale edemeyecektir. evde zorla tutulan halk da tepki göstermeyecektir. denemesi bedava. gezi parkı orda duruyor. gezi şehitlerimizi anmak için bir etkinlik düzenlensin, valilik kesinlikle izin verecek, polis müdahale etmeyecektir. asla bu riski alamazlar. yani rte bundan sonra daha soft bir yönetim tarzıyla hareket edecek ve kısa zamanda adı siyaset sahnesinden silinip gidecektir. rte'nin mhp ve chp seçmeni ile akp seçmenini ısrarla barıştırma, birleştirme çabasının altında da bu neden yatıyor. rte gidici. gitmeden kırıp dökdüklerini toparlıyor.