demedim mi haydar demedim soyle2
profili

  • şeyma subaşı

    (bkz: what goes around comes around).

    ha, ama şöyle bi'şey var, kendisine "ancelina'yı örnek al" denmiş, ama özür dilerim de kendisi ancelina'nın yanından bile geçemez.

    angelina jolie brad pitt'ten öncen de var olan bi kadındı. milyonlar kazanıyordu, oscar ödülü vardı, ve hollywood'un asi ve marjinal kızıydı. kendine göre dünya çapında bi hayran kitlesi vardı. ta, o zaman düzenli olarak yardım eden, 26 yaşında ilk çocuğunu evlat edinen, kimseye eyvallahı olmayan bir kadındı. kaldı ki, angelina hiçbir zaman metres hayatı yaşamadı.

    brad pitt ile birbirlerine aşık oldular, akabinde, brad pitt hemen ayrıldı, boşandı, ve angelina'yla aile kurdular.

    yani, arada dağlar kadar fark var, özür dilerim. ki, şunu da belirteyim, kesinlikle baştan beri team anistonluyum, hehe. ve brad pitt - angelina jolie ikilisine acayıp gıcık olurum doğrusunu söylemem gereksizse. fakat göz var nizam var. lol.

    peki, şeyma subaşı'ndan acun ılıcalı'yı alın, geriye ne kalıyor? söyleyeyim; hiçbir şey. ha, güzel kadın, o fizikle yine zengin birini bulurdu türkiye gibi bi ülkede, ama onun dışında, koca bi görgüsüz.

    üvey kızının (ki kendisinden büyük, lol.) düğünden bi milyon fotoğraf paylaşması ve "bakın herkes beni seviyor" tribilerinde olması, yine kalitesini ortaya koymuş.

    biri de demiş ki, zeynep ılıcalı gitmeseymiş düğüne. pardon? kadın acun'la birlikte olmaya başladığında 18-19 yaşındaymış, yani banu ılıcalı'yı, üç-dört yaşından beri tanıyor, kısmen kadının elinde büyümüş, kendi kızlarından hiç ayırmamış, hep iyi ilişkileri olmuş, niye eski kocasının "uzatmalı sevgilisi"nin fanboy'larının keyfi olsun diye düğüne gitmeseydi? tabii ki gidecekti.

  • askerin bebeğini tecavüz etmekle tehdit eden polis

    https://m.facebook.com/…24915957&id=401243983311381

    evet, darbeci askerleri yakaladıktan sonra nezarette küfürler eşliğinde sorguluyorlar, buraya kadar şaşırtıcı değil ama askere "çocuğun var mı?" "kız mı?" diye sorarak "s.keyim mi, hııı" diye tehdit eden ve içindeki bastırılmış pedofili gün yüzüne çıkaran polis, sen nasıl bi insansın? tamam hepimiz darbeye karşıyız, demokrasiden yanayız ama sen kim oluyorsun da on aylık bir bebeğe tecavüz etmekle babasını tehdit edebiliyorsun?

    işte bu zihniyet daha dün "darbeci piçlerin eşleri bizim ganimetimizdir artık" diyen adamla aynıdır.

    ben artık sahiden kafayı yemek üzereyim. hiç kimse ailesini seçemiyor, bir insanın babası katil de olabilir, darbeci de, hırsız da, sahterkar da, sen o kişiye karşı olan öfkeni çocuğunu "s.kmekle" çıkartamasın. hele ki on aylık bir bebekkten üzerinden asla, yoksa gizli pedo musun? sadece soruyorum...