whatdoesntkillyoudisappointsme10
profili

  • gerçeği yaşıyor olma ihtimalimiz %0.1

    o % 0,1 ihtimalin içinde de metrobüse falan biniyoruz işte. hayata gel.

  • erkeklerin bekarete takma sebepleri

    bekaret başlığına da yazmıştım, buraya da yazayım.

    erkeklerde travestiye gitme olayı çok fazla. sırf keyif için travesti kartviziti toplayan insanlar var, yani ortada talep var ve karşılanıyor. peki bunun sebebi ne? etraf hayat kadınları ile doluyken bir erkek neden kadın görünümlü erkekle ilişkiye girmek istiyor?

    çünkü erkekle de ilişkiye girmek istiyor, ve birçoğu pasif. yani parasını verip zütünü gibtiriyor. ya da aktif oluyor. duruma göre.

    acayiplik de burada başlıyor. şimdi ortada eğilimlerinden utanan bir erkek var. sağlıksız bir cinsel ilişki gerçekleştirmek durumunda kalıyor. aids mi kapacak ne kapacak belli değil, umursamıyor da.

    dışarda ise errrrrkek kesiliyor. karısının giyimine karışıyor, belki dövüyor. evlenirken bakire kız istiyor vs.

    peki bakire bir kadın, travesti ile ilişkiye giren, zütünü kalaylatmış adamı nasıl ayırt edecek? yazık değil mi? o kadar kız oğlan kız beklemiş, eeeee, kapıya çarşaf asan herif aslında gizli gay. kapma olasılığı bulunan hastalıklar da var belki.

    basit bir seks olayı bu kadar tabu olmasa ne olacak? aynı adam gayliğinden utanmayacak. kendi seçtiği başka bir adamla güzelce, hijyenik hijyenik beraber olacak. ikiyüzlü davranmak zorunda olmadığı için gereksiz bir cinsel enerji biriktirmeyecek, ortalık yere kusmayacak. başka kadınların hayatını zehir etmeyecek.

    bu kadar basit aslında.

    sonuç olarak ; sebep tamamen kendini ispat çabası, "ben de sizdenim, karımı benden başka kimse s*kmedi" demek. başka da bir sebebi yok.

    kadına kendi bakirliklerini ispat edebilecekleri bir parametre de yok diğer yandan. yani yüzde yüz güvenilir bir yöntem yok, kadınlarda da olduğu gibi. insan söz konusu olduğunda bunu anlayamazsınız. o yüzden böyle konulara takılmayın, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen, kafasını kullanan birini bulun. gerisi saçmalık.

  • mağazaların soyunma kabininde terlik olmaması

    o değil de ne iğrenç insanlar varmış lan, ekstra kıyafet alıp üstüne basıyomuş mikroplar. insan deneyecek onları insan, niye basıyosun boklu ayaklarınla üstüne, yerin pisliğini de çeker o. allah belanızı versin ya. pislikler.

  • üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

    buradaki ya da başka yerlerdeki tavsiyeleri dinlemeyin. herkes yaşadıklarından yola çıkarak şahsi yorum yapıyor. yahu insan denen varlık kendinde olan saç tipinden bile memnun değil, değiştirmekle uğraşıyor sürekli. okudukları okuldan, yaptıkları işten mi memnun olacaklar? yoo.

    gönlünüzde ne yatıyorsa, kişiliğinize ne uygunsa onu tercih edin. falan kişi ne diyor bakmayın. yani bakın ama son kararı onlar vermesin, siz verin.

  • seviştikten sonra yapılanlar

    kadına göre bu

    erkeğe göre bu

    belki düşercilere göre bu*

    forever alone :/

  • şort giydiği için kadına uçan tekme atan adam

    neymiş, "elindeki starbucks bardağı ile ağzına büze büze aynada foto çekmeye çalışan bir gerizekalı" imiş. o yüzden üzülmemişmiş. bak sen. (bkz: #62983697)

    rahatsız olduysan bakma kızın fotolarına? bu nefret nedir arkadaşım? kişisel bir olay değil bu hala anlamıyor musunuz? sanki ramazanda sigara içiyor diye tekme yemiyor insanlar. sanki yanına kadın yolcu oturunca yol boyunca söylenen çomarlar yok. bunlar var. yarın öbür gün sana da sataşacak.

    edit: caps

  • iphone 7

    almayacağım telefondur.

    kickass.toyu kapatmayacaktınız orosbuçocukları...

  • hamamböceği

    1 milyon dolar verseler canlı canlı yerim.

    :(

  • dizi tarihinin en iyi ikilileri

  • 4 ocak 2016 sigara zamları

    düşünceli dövletimizin vatandaş cuvarayı az işsin diye yaptığı zamdır. yersen.

    kulağınızın arkasına bi cisim yaklaşıyor efendim...