laz che5
profili

  • en ucuz sigara 30 tl olsun kampanyası

    "70'lik rakımız 70 tl olmasın" diye bi facebook sayfasına üye olmuştum üniversitenin ilk senesinde falan. şimdi keşke 70'lik rakımız 70 tl olsa.

  • arda turan'ın en kötü transferler arasında girmesi

    anlamıyorsun dede anlamıyorsun

  • denys boyko

    2015/2016 sezonunun ilk yarısında dnipro'da birinci kaleci.
    2014/2015 sezonunda full dnipro'nun birinci kalecisi. bu sezonda sevilla'ya uefa finalinde kaybedip takım ikinci olmuştu.
    2013/2014 sezonunda da aynı şekilde birinci kaleci. dnipro uefa'da 2.tura kadar yükseliyor.

    ama beşiktaş'ta birinci kaleci olamıyor. dnipro'dan çok daha iyi mi oynuyoruz acaba. adamlar özellikle geçen sene fırtınalar estiriyordu. boyko takıma kazandırılmalı. bu adam muslera ayarında bir kaleci.

  • kirmizigiyenkadin

    yüksek lisans yapan bir işsiz. yüksek lisans yapmasındaki amaç ise babasının parasıylan kitabevi açmak.

    https://www.youtube.com/watch?v=yb1-gnzvqzu

  • 2 ocak 2016 istanbul kar yağışı

    kar lastiği olmayan insanlarımıza seslenmeme vesile olmuş kar yağışıdır.

    kar lastiği olmayan şahsiyet sözüm sana: otur oturduğun evde. bin metroya metrobüse öyle git gideceğin yere. senin maddi inadın yüzünden biz sıkıntı yaşıyoruz. ulan adamlar 3 gün için kar lastiği mi alınır diye ortalarda geziniyorlar. hatta kar lastiği alan arkadaşlarıyla dalga falan da geçiolar. ha eski lastiği koyacak yer bulamıyosan mesela beylikdüzü'ndeki lastikciler senin eski lastiğini 30-40liraya 1 seneliğine falan deposuna alabiliyor. aklında bulunsun. senin semtinde de aynı prosedürü uyguluyorlardır. bak kış uzun bu kar gider yine gelir.