top pair top kicker6
profili

  • ersun yanal

    1 sene öncesinde 10 puan fark yemiş takımı adam gibi bir takviye olmadan (aziz- aykut ikilisi tarafından alınan holmen, alper kadlec ve emenike. sadece emenike ersun hoca geldikten sonra alındı diye hatırlıyorum) nisanda şampiyon yapmıştır. hala da gelip konuşuyorlar. ve öne sürdükleri gerekçeler de ne kadar geri zekalı olduklarına kanıt niteliğinde.

    -gökhan, caner, mehmet topal kariyerlerinin en iyi futbolunu o sezon oynadı. (belki gökhanın 2007-2008 performansı ile kıyaslanır ama aradan 6 sene geçmişti),

    - sol bek diye muhtemelen aykut kocamanın muhteşem scouting başarısı ile 5 milyon euroya kadlec alınmışken, oyunu beklerden kurmayı istediği için kariyeri boyunca sol açık oynamış caneri beke çekerek türkiyenin belki gelmiş geçmiş en iyi sol bek performansını almıştır. ki sezonun en iyi oyuncusu açık ara canerdi ve carlos döneminde bile yılın en iyi oyuncusunun bekten çıktığı olmamıştı.

    -emenike karaktersizinden verim alabilmiş tek hocadır. ki kendisini sevmeyen ve gittikten sonra kutlama yapan terbiyesiz emenike onu da hatırlatmak lazım.

    iyi hoca oyuncusundan verim alan hocadır arkadaş. sene başından beri ersun hoca takımın başında olsa belki hiç beklenmedik bir adamı beklenmedik bir pozisyonda oynatacak, slimaniden ayewden yüksek performans alacaktı. şu an kadro kötü cocu ne yapsın diyen andavallar da o zaman kesin şöyle derdi "slimani gibi ayew gibi insan azmanları var adamın elinde adamlar atıyor kim olsa başarılı olur"

  • türkiye'nin ilk kapalı bayan dj'i

    içecekler: kola, sarı kola, beyaz kola

  • 31 aralık 2017 beşiktaş sj fenerbahçe doğuş maçı

    "erkan veyseloğlu üçlüğü atıyor fark 18 sayıya iniyor."

    kıyamam.

  • cumhurbaşkanı olup idam getireceğim

    eğitim sisteminin amacına ulaştığını gösterir.

  • doların 2.80 altına inmesi

  • spor yapmak

    kuralları basittir ama nedense ingilizcedir. neyse ki ingilizcem var yoksa ömür billah sporsuz kalacaktım.