zacura4
profili

  • fethullah gülen'in türkiye'ye iadesi

    yazinin asli burada:

    http://thehill.com/…6-resetting-turkey-us-relations

    ancak denny rehberg'in trump team altinda calistigina dair google'da en ufak bir bilgiye rastlayamadim. bana bizimkilerin lobi firmalari araciligiyla yayinlattigi bir yazi gibi gozuktu acikcasi. eleman da mercury isimli washington'da bulunan bir lobi firmasinin es baskaniymis zaten.

    edit: mercury'nin internet sitesindeki bio'sunda da trump ile calistigina dair bir bilgi goremedim:

    http://www.mercuryllc.com/…perts/hon-denny-rehberg/

  • 7 ağustos 2016 cemil bayık'ın açıklamaları

    tipini sıfatını siktiğimin orospu çocuğuna efendileri emir vermiş belli ki, o yüzden yapmış açıklamayı. birak metropolu kalen belledigin sehirlerde bile anani sikti bu ulkenin ozel harekat birimleri. metropollerde ancak sivil oldurursun her zaman yaptigin gibi. utanmadan da tak yapti ben yapmadim dersin. anlaşılan batı bloku tum piyonlarini sahaya suruyor. allah devetimizin yardimcisi olsun.

  • ahsen tv spikerinin dayak yemesi

    bu tiplere "sosyal deney" denen şeyi kim öğrettiyse ağzını kırayım onun, ota boka sosyal deney diyerek saçma sapan alakasız ne idüğü belirsiz videolar çekiyor. başımıza yerli pranker çıktı iq yoksunu...

  • uğur ışılak'ın bu denli hedefe alınmasının sebebi

    zamanında başörtüsü meselesi sebebiyle üniversite okuyamamış olması yüzündendir. utanmadan bu biricik halk ozanımız olan adama saldırıyorlar bir de.