sen kurban ol bu cambaza16
profili

  • 41 sene önce karşılaştığım amasyalı pagan köylüler

    (bkz: okuyanı siksinler)

  • kum plaj vs taş plaj

    buna taş plaj diyen ruh hastaları aynı zamanda turkcell salla kazan''da 1 gb internet mi, 250 sms' mi teklifinde 250 sms'i kabul edenlerdir.

    zaten bu tipler yüzünden seçimi kaybettik...

  • akp kastamonu milletvekili adayının klibi

    tüm akp'li itemlerini sağlayan, uygun bulduğum aday klibidir.

    lüks araç - checked
    lüks meraklısı platin saçlı first lady - checked
    bir talimatla canını verecek sokak serserileri - checked
    biraz dindarlık (selamun aleyküm) - checked
    biraz milliyetçilik (plevne marşı) - checked.

    tebrikler! listeye girdiniz...

  • 7 mart 2023 ekşi sözlüğün erişime açılması

    her gün bir gerizekalının üstlenip başlık açarak ortaya attığı asparagastır.

  • gültekin uysal

    altılı masadan elenecek ilk isimdir. aha buraya yazıyorum.

    üç tane kasabadan oy alan adamlara haddiden fazla itibar gösterilmemeliydi. sözüm diğer akp artıkları için de geçerlidir.

  • sevgilinin geçmişini kurcalamak

    an itibarıyla taze bir ayrılığa sebep olan eylemdir. ha, pişman mıyım? asla!

    burada kimsenin yaşanmışlıklarını, cinsel hayatını sorgulamıyorum. kimi makul karşılar, kimi bana uymaz der. fakat erkek-kadın fark etmeksizin iki tarafın da birbirine karşı bir sorumluluğu varsa o da dürüst olmak'tır. ve bu kurcalama da biraz mantıklı gerçekleşirse bu hakikate aslanlar gibi ışık tutar.

    anlatayım...

    ben bu bu başlığa yazmadan önce bütün erkeklerle arkadaş olan kız, erkeksiz yapamayan kadın, sürekli sevgili değiştiren türk kızı , ilgi manyağı kadın gibi başlıklarda gezindim durdum. ''ulan çok mı kıskancım?, kıza çok mu yükleniyorum? sağlıklı düşünemiyor muyum? bir de günahına girmeyelim'' diye debelendim. kendimi duygularıma yabancılaştırarak sizlerin de sayfa sayfa görüş ve deneyimlerine dikkat kesilip, o; hiç dile dile getirilemeyen hakikati bulmak adına kendini paraladım. sonuç: mide krampları...

    çok kafa ütülemeyi sevmem, burada bir çözüm de aramıyorum fakat reel hayatta bunu paylaşabileceğim gerçek bir dosta sahip olmadığımdan buraya dökeceğim derdimi. konuyla ilgili görüşleriniz - -şahsıma ağır eleştiri içerse de - benim için kıymetlidir. eksik olmayın.

    iki ay önce başlayan ilişki süresince önüne geçemediğim kıskançlığıma ve güvensizliğime mahal vermemek, sizlerin de burada sürekli bahsettiği sevmek-sevilmek kavramını esas alıp güzel vakit geçirmek ve hatta icabında nikah masasına varacak bir ciddiyetle çıktım yola. tabi tutamadım yine kendimi. başladım çevresindeki erkekleri sorgulamaya.

    tanıştığımızın konser alanında grup arkadaşlarıyla gelen sevgilime(!) sürekli yanında gördüğüm tipsiz erkek kim diye sorduğumda '' en yakın arkadaşım, onun arabasıyla beraber geldik'' dedi. eyvallah dedim. erkek cok yakışıklı olmadığından aralarında bir şeyler olduğuna ihtimal vermedim. sonrasında konuyu biraz kazımaya başladığımda erkeğin kendisine ilgisi oldugunu doğruladı. -daha dogrusu dogrulamak zorunda kaldı. benimle sevgili olduktan sonra da araya mesafe koyduğunu ve lavugun kendisine trip attığını belirtti. aralarındaki tek münasebet bir kez çalıştıgı yere öğle yemeğine gelip birlikte yemek yemeleriymiş, arkadaşça.... neyse.

    tabi buradan başlayan şüphecilikle instagram'ın da gücüne dayanarak şöyle bir takipçi listesine göz gezdirdim.

    2. olayda: antalya'da memur olan uzun süreli ''erkek arkadaşının'' diğer kız arkadaşıyla çıktığı bir tatilde kendilerine ücretsiz lojman-kamp yeri ayarladığından bahsetti. aralarında bir şey olmadıgında diretti. ''sadece arkadaşım'' diye ekledi. sonra whatsapp'tan söz konusu arkadaşa ''lojmanın yeri neresiydi, erkek arkadşaımla gidicez'' dediğinde o iyi arkadaş ''hatırlamıyorum'' diye geçiştirdi. neyse... - memur olan arkadaşlar uyarsın bu sayfiye yerlerinde memurların istediği kişiye beleş tatil için yer ayarlama durumu var mıdır , merak ettim?-

    3. olayda yine bir instagram arkadaşının her fotoğrafı düzenli bir şekilde beğenmesinden şüphelenildi. kendininin kurstan arkadaşı oldugunu, gruptan sohbet dışında bir yakınlığı olmadığı belirtildi. biraz sorgulayınca kendisinin subay olduğunu ve bulunduğu şehire geldiğinde bir iki kez buluşup birlikte bara gidildiği bilgisine ulaşıldı bu ''arkadaşın''... asla, cinsel bir yakınlaşma olmadığında diretildi.

    4. olayda, pandemi döneminde gittiği tenis kursunda hocasıyla eğlenceli videolardan bir kesite ulaşıldı. soruldugunda ^aramızda bir şey olmadı, iyi vakit geçiriyorduk'' , saddece arkadaşımdı. diye ekledi. biraz bastırınca bu arkadaş denen tenis hocasının sonrasında kendisine açıldığını belirtti. cocugun tipi de fena değil. ama ne hikmetse buna olumsuz cevap verdiğini söyledi. bu şahıs da hala instagram'da bulunuyordu.... kendisiyle bir yakışma olmadığında diretildi...

    ayrıca instagram'ında tekne turuna çıktığı kaptan cocuğun hala var olması, iki adet samimi çocukluk arkadaşı da son derece gereksiz bir biçimde aslanlar gibi duruyor olması gözlerden kaçmıyordu.

    tüm bu süreçte gözlemlediğim erkeklere yakınlık ve ilgiyi sevme hali, aile baskısının olmaması; ve sorulduğunda ''şu ana kadar 8 sevgilim oldu, onlarla da baş başa kalmadım. öpüşme sevişme klasik şeyler oldu ama cinsel birliktelik olmadı diye de bastıra bastıra söyledi. ve tabii sürekli dile getirdiği: ''hiçbirini senin gibi sevmedim'' iddiası.

    ve kilit nokta geliyor: neden bu kadar çok erkekle arkadaşsın, neden ilişkilerin kısa süreli ve ?

    ''ne yapayım insanları seçemiyorsam, olmuyor... kötü bir şey yaptığımı düşünmorum. ayrıca bunların tamamı senden önceydi '' şeklinde bir izahat.

    hasılı kelam bugün kendisini terk ettim. bu hafif meşrebliği kabul edemeyeceğimi, gelecek üzerine güven vermediğini belirttim. çok üzüldü. ağlamalar, zırlamalar. kolay atlatabileceğini de düşünmüyoruz karşılıklı olarak.

    ben tarafında vicdanım rahat; en azından dürüst davrandığımı düşünüyorum. tüm bunları görmezden gelip, hoş vakit geçirmek, kendisini cinsel olarak kullanıp sıkıldığımda bırakmak gibi basitlikler yapmadan çıkıp gidiyorum. ve son sözüm size sevgili kadınlar:

    toplum nazarında sürekli hedefe koyduğunuz, kalpsizlikle, menfaatle, sadece cinsellik'' şeklinde değerlendirdiğiniz erkeklerin de mağdur olabileceğini, kalbinin kırılabileceğini bilin istiyorum.

    bilin de ''geçmişim önemli değil'' diyerek hakikatı doğru insanlardan gizleme ahlaksızlığını yapmayın. tavsiyem; kaybedeceğiniz ne olursun olsun, açık sözlü ve dürüst olun.

  • 30 ağustos 2021 yenikapı'da vals görüntüleri

    medeniyet düşmanı çomarları çıldırtmıştır.

  • reddedilen erkeğin selamı sabahı kesmesi

    tarafımca gerçekleştirilen tutarlı harekettir.

    ağustos sonu gibi işyeri arkadaşım olan hanımefendiyle karşılıklı kur üzerinden yürüttüğümüz iletişim neticesinde vaziyeti açığa dökmek gibi bir salaklık yaptım ve reddedildim hamdolsun. tabi haliyle aldı beni bir kırgınlık, küskünlük, hayalkırıklığı...

    araya koymak istediğim mesafe üzerine bu kez hanımefendi ne hikmetse daha nazik, daha güleryüzlü ve daha ilgili bir şekilde "seninle kötü olmak istemiyorum " gibisinden pozitif bir hal takınmaya başladı.

    beni görünce görünce gözlerinin içi gülüyor, günaydın diyor, esprili laflarla ortamda bana sataşıyor falan. şaka gibi... ulan dedim içimden "hayırdır? niye reddettin o zaman?"... ayrıca tipimiz de gayet birbirine denk. öyle yamuk biri değilim yani. bu ne perhiz ne lahana turşusu...

    tabi bu absürt duruma malzeme olmamak adına "iş haricinde görüşmeyelim " diyerek son noktayı koydum. şimdi yüzüne bakmıyorum. aynı ortamda bulunmamaya özen gösteriyorum. hatta arkadaşlara yalandan "sevgilim var" diyerek dedikodu rüzgarını yaydırdım ortama. sırf ibneliğine. duysun da biraz kırılsın diye. reddedilme duygusunu hissetsin diye...

    pişman değilim. reddedilenlere de aynı şeyi öneririm. insanın bir duruşu olmalı. çağdaşlık adı altında daha fazla ezilmemeli.

    sevgiler.

  • nerelisin sorusuna izmir diyen manisalı

    kendilerini bir fetöcü titizliğiyle saklayan insanlardır.

    geçtiğimiz temmuz ayında denk geldik birine.
    başlangıçta egeliyim diye yuvarlardı. sonra bizim istanbullu olduğumuzu öğrenince bi rahatlayıp izmirliyim diye yardırmaya başladı. ama nasıl havalanıyor. saçları geriye atmalar falan. tabi istanbulluyuz ama biz de salak değiliz çok şükür. az çok biliriz izmir'i... neyse.

    çapraz sorgulama tekniğiyle ince detaylar üzerinden kendisini terletmeye başladık. ama öyle böyle değil, çamdibi gençlerbirliği'ne kadar sorduk.

    baktı kurtuluş yok, adalet karşısında dürüst olmaya karar verdi ve ya biz aslında manisalıyız ama izmir'de okudum diye itiraf etti.

    sonra pis bir gülümsemeyle şöyle bir yaslandık geriye. "anlat, devam et" der gibi...

    " çocukluğum izmir'de geçti diyebilirim. karaburun 'da yazlığımız vardı. babam da işi dolayısıyla izmir'e çok gidip geliyordu. sonra ablam ege'yi kazandı ardından da ben dokuz eylül'ü... ev tuttuk falan. okul bitince ablam üniversitedeki erkek arkadaşıyla evlenip izmir'e yerleşti. şimdi çok tatlı bir yeğenim var, adı buğra. bana da çok düşkündür. ablamlar işleri dolayısıyla yoğun oluyor ben de fırsat buldukça hem buğra'yla ilgilenmek hem de eski dostlarla hasret gidermek için sık sık kaçıyorum izmir 'e. işte böyle..."

    heyet olarak birbirimize baktık. tüm üyelerin pozitif kanaat getirmesi üzerine izmirli olmaya elverişlidir kaşesini vurarak gönderdik.

  • pınarbeyli köyü canlı yayını

    bakınız yaşını başını almış, kariyer sahibi adamım. açtım izliyorum... zira şu an memlekette gördüğüm en normal şey pınarbeyli köyündeki durağanlık olsa gerek.

    ekonomisi, politikası, magazini, tacizi, tecavüzü, şiddeti derken memleket olarak lağım çukurundaymışçasına bir hayat yaşıyoruz.

    sanırım muhterem bir arkadaşımız biraz trollemek, biraz da köyündeki bu inovatif hareketi bizlerle paylaşmak adına hepimizi bir nebze gülmeye davet etmiş.
    kendisine saygı duyuyor ve iştirak ediyorum...

  • yunan rahibin ayasofya konuşması

    papaz beklerken ekranda nihat genç 'i gördüğüm videodur.

    saçını sakalını geçtim, adamin harareti bile aynı ulan. ahshdhds!

  • alsancak kordon'da gerçekleşen covid-19 partisi

    evet yine aynı tipler. kızıl saçlı bohem kız; yanında yüzüne bakmadığı siyah tişörtlü, küpeli, abazan bir gevşek. kafalar telefonlara sabitlenmiş, ''abi efsoyuz yeaahhh''... he kardeş, efsosunuz...

    koduğumun gerizekalıları. ben malım di mi bu yaşımda evimde oturuyorum. sosyal mesafeye uyuyor, arkadaşlarımla görüşmüyorum. maskesiz sıçmaya gitmiyorum. kalabalık diye markete girmiyorum. gerizekalıyım çünkü ben.

    bir siz sıkıldınız bu süreçten, bir siz yıprandınız. eğlenmek hakkınız tabi. biz orospu cocuğuyuz zaten...

  • baruthane pilavcısının yaptığı pilav

    video altındaki youtube yorumları ayrica yarmaktadır.

    " acik adres verir misin? önünden gecersem yanlislikla girmeyeyim..." agdhhshs.

  • bütün parçaların güzel olduğu albümler

    çok yazılmış, ama ısrarla tekrar yazacağım:

    (bkz: çelik) - yaman sevda

    1996 çıkışlı bu albümde şarkıların "tamamı" güzel olup, her biri hala dinleyenlerin ezberindedir.

    1. yaman sevda
    2. bu şehirde
    3. komşu kızı
    4. en sevdiğim olur musun
    5. kıyamam
    6. yüce atatürk
    7. kim daha çok seviyor
    8. geçmem senden
    9. gidişin olmasa
    10. kıskanıyorum

    ayrica albüm, 10. yaşımdayken arkadaşla harçlıklarımızı birleştirerek ortaklaşa aldığımız "ilk kaset" olarak gönlümde özel bir yere sahiptir.

  • 10 aralık 2019 izmir'de okul çıkışı kavga

    çukur izleyen bir nesilden gayet beklenen bir hareket. devam et rtük efendi; bu dizilere yol vererek milleti kavgaya, kabadayılığa özendirmeye devam et...

  • mor ve ötesi'nin en iyi şarkısı

    (bkz: cambaz)
    ve ayrica(bkz: entry ve nick uyumu)