fenasi kertmen12
profili

  • bütçenin %55'i memur ve emekliye gidiyor

    yalan. kara propaganda.
    iktidarın kendi ekonomik beceriksizliğinin üstünü örtmek, koyunları gütmek için sürekli kullandığı sopa.
    amk defalarca bütçeden rakamlarla bunun böyle olmadığını anlattık. yok amk hala aynı kafa.
    (bkz: #153337874)
    eytyi de emekli ikramiyesini de iktidarda kalmak için kendileri çıkardı. kimse boğazlarını sıkmadı.
    yok,eytyi kılıçdar çıkarmış. bre kafasına koduğum; cb, kılıçdar mı erdoğan mı?
    ülkeyi kılıçdar mı yönetiyor erdoğan mı?

  • chp'deki skandalları neden kimse konuşmuyor

    neden konuşsun?
    çünkü akpnin gündem olarak böyle saçmalıklara ihtiyacı var.
    chpnin bu tür işleri, failleri yargıdan kaçırma ihtimali var mı?
    yok.
    parti zaten chp, beştepe önünde osuranı vatan hainliğinde yargılayan yargının chp içindeki bu tür olaylara göz yummayacağı kabak gibi ortada.
    chp de bu tür olaylarda adı geçenlerin delilleri kendilerine ulaştığında ihraç ettiğini söylüyor daha ne yapsın?
    konuşulsun! neden?
    çünkü akpnin ardına sığınacağı bu tür uyduruk gündemler lazım.

  • 29 ekim 2020 büyük cumhuriyet konseri

    yandaş kanallarla birlikte akitlerin bile yayınladığı, gözlerimi yaşartan akp icraati.
    yerler mi?
    yemezler!

  • istanbul trafiğinin sebepleri

    makasçı orospu çocukları ile, gideceği yönün tersinde olan şeridi boş görüp oraya dalan ve sonra oradan çıkmaya çalışan orospu çocuklarıdır.

    koduğumun çocuğu sağ şerit boşsa ileride bir şey var demektir bir sen misin uyanık kancık?
    piç, en soldan en sağa dalar sonra yavaş giden kamyon konvoyu ve arızalı araç karşısına çıkınca en sola geçmek için akan trafiği felç eder.

  • ali türkşen

    türkçe dışında bir resmi kurum tabelası olamaz. olanı da akp garabetidir. kendisinin bu konudaki tutumunda bir sıkıntı yok. sıkıntı resmi dilin yanına bölgesel dillerin de tabelalarının sokuşturulmasıdır, bu bölücülüktür. milli eğitimin iflası ve avrupanın 10 yıldır denediği ve terk ettiği multikulti saçmalığıdır.

  • tanzim satış mağazaları

    devlet şunu yapmaz, bunu yapmaz diye kumaş, kağıt, şeker fabrikalarını satıp en sonunda devletin manavlığa döndüğü akpnin ultra ustalık dönemi eseri.
    yine de bu kıtlık, pahalılık döneminde alım gücü düşük vatandaş için iyidir ama keşke en yumurta kapıya dayanmadan bu işi yapsalardı.

  • ülkede kriz varken öğretmenlerin 3 ay yatması

    oğluşları ve piremsesleri okul döneminde başından savan, yazın çocukları ile köye giden, tatile giden vatan evlatları ile eli peçeteli ergenlere dert olmuş durum.

    ne oldu, aylarca yatan, camilerde 2 ay boyunca günde 2 saat kuran eğitimi veren imamlara ya da evde göt büyütürken, günden güne koşan, çocukları birden yaz aylarında başına üşüşen hanım ablalara ağır mı geldi? onun ağırlığı size mi battı?

  • suriyelilerin doğum oranı türkleri geçti

    hep söyledim; bayrama ülkelerine gidip sonra geri dönen mülteci olmaz, o la maz
    bu mülteci ayağı türkiye'ye yapılan demografik bir yıkım operasyondur.
    bunlar dernek adı altında özel klinik mali danışmanlık , göçmen iskanı, istihdamı gibi devlet yetkisinde devlete paralel işleri yapıyorlar kendi dillerinde.
    türkiye'de yeni bir paralel devlet yapılanması kuruluyor .

  • kemalist fethullahçı ittifakı

    soktuğumun duble yolcularının feto ile geçmişlerini unutturmak için sürekli öne sürdükleri itham.

    devleti fetöye teslim edip ülkenin ebesini .iktiler şimdi kalkmış kemalist ulusalcı fetö ittifakı masalı uyduruyorlar. siktirin lan ordan.

    ağababalarınıza söyleyin önce siyasetteki, belediyelerdeki medyadaki, ekrandaki aktif fetö tetikçilerini temizlesinler.

    nagihan
    rok
    gülerce
    yıldıray oğur
    cem küçük
    erkan tan
    latif erdoğan
    vd.

  • meral akşener'in havuz medyasına sorduğu sorular

    kancık kahpe sürüsünün dezenformasyon kaynaklarıyla, iftiralarla üstüne çullandığı meral akşener'in havuz medyasına sorduğu sorular:

    "şimdi ben oluşturduğu havuz medyasındaki iftiracılara şu soruları sormak isterim:* türkçe olimpiyatları için örtülü ödenekten paraları fetö'ye ben mi verdim? (ben 19 yıldır devletin dışındayım..)

    *sayın cumhurbaşkanı'nın etrafındaki beş yaverin dördü fetö'cü çıktı. bu insanların referansı kimdir?

    *adalet ve kalkınma partisi çevrelerinde tartışılanlara göre, ankara'da bu fetö'nün sermaye yapısı 17 kat büyüdü. geçenden iki akçe geçmeyenden beş akçe aldıkları bir dönem yaşandı. fetö'nün her işadamından, her ihaleden pay almasının önünü açan ben miyim?

    *2011'de istifa eden ışık koşaner paşa ve diğer komutanların yaptıkları önemli açıklamalar var. bu açıklamalara rağmen, ordu içinde fetö'cüleri üst düzey komutanlıklara terfi ettiren ben miyim?

    *yüksek askeri şura'larda "bunlar irticacıdır" denilip ordudan atılmak istenenlerle ilgili kararlara şerh koyan ben miyim?

    *üniversite sınav soruları, kpss sınav soruları fetö tarafından çalındığı zaman ösym başkanı ali demir, "böyle bir şey yoktur" dediğinde o devrin bütün bakanları buna inandığını il‰n etmişti. bunları yapan ben miyim?

    güya mhp'yi savunup bana iftira atanlara gelince:*1 kasım seçimlerinden önce 28 ekim'de akın ipek'e ait bugün tv'ye bir baskın yapıldı. orada mhp'nin bir genel başkan yardımcısı, il başkanı, nazlı ılıcak, televizyonun genel yayın müdürü ve istanbul'un bütün milletvekili adayları ve kanalın bir finansörünün içinde bulunduğu bir fotoğraf var! orada bulunan ben miyim?

    * 2014 yerel seçimlerinde sadece istanbul'da cihan haber ajansı üzerinden cemaate mhp'nin 25 bin müşahit kartı dağıtıldı. türkiye genelinde ne kadar dağıtıldı bilmiyorum. bunları dağıtan ben miyim?

    *1 kasım seçimlerine giderken bir genel başkan yardımcısı "paralel denilen yapı iktidarın uydurmasıdır" dedi. bunu söyleyen ben miyim?

    psikolojik savaşta, bazı insanlar kendi suçlarını başkalarının üzerinden perdeler. bana yönelik iftiraları buna benzetiyorum. at izi it izine karışmışken fırsattan istifade böyle bir yola başvururlar.kaynak: akşener: fetö'ye yataklık yapanlar ne olacak? kaynak: akşener: fetö'ye yataklık yapanlar ne olacak? "

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/…acak-143014h.htm

  • aziz sancar'ın politik görüşünün omurga yarıçapı

    yurtdışından vatanına, milletine sövüp sayıp edebiyat,politika alanında destek görüp ülkesine ve milletine ihanet edenlere alışmış bünyelere bir bilim adamının uluslararası başarısı sonrası ülkesini, devletini milletini yücelten değerleri öne çıkarması bol gelir.

    hadi yavrım hadi sizi anca orhan pamuklar, elif şafaklar paklar.

    yurtdışında türkiye için devlete katil, millete ırkçı, barbar, sapık diyenler sizin layığınız...

  • 2 milyar çinliye kafa tutan türkiye

    atası mete'den feyiz almış türkiye'dir. :)

    mete han çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir. etrafı gözetmek için subaşı ile bir tepeye çıkar ve bakar ki türk ordusu çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor, subaşı mete'nin geri çekileceğini düşünerek sorar:
    -ne düşünüyorsunuz efendim?

    mete han subaşına dönerek :
    -bu kadar çin'liyi ben nereye gömeceğim? diye cevap verir.