fbeyza5
profili

  • 11 mayıs 2023 ince'nin adaylıktan çekilmesi

    yurtdisi oylari kullanildi bile, inceye atilan oylar ne olacak simdi? “adam kazandi” faciasindan sonra kendisini destekleyenleri ikinci kez sikti ince. bu kadar bos beles fiyasko baska bir siyasi figur var mi acaba

  • kredi kartı aidatı

    adam gelmis alinmasi gereken ucret diyor. amerikada 1 yil icinde 4 kredi kartindan toplam 1300 dolar bonus topladim (cashback falan degil, sadece hosgeldin bonusu bu kadar) ve kartlarin hepsi de ucretsiz.
    siz opulmeye cok alismissiniz kusura bakmayin.

  • skechers

    20-30 dolarlik ayakkabiya 300 tl verip hangi fiyat/kalite oranindan bahsedildigini anlayamadigim marka. 300 tl nin yarisindan fazlasini zaten ulkemize girdigi icin sisme payi. bu durum (bkz: tommy hilfiger) icin de gecerli. normalde 10 dolara satilan tisorte 190 lira veren biri sirf bilmemkac kat daha pahaliya aldigi icin zaten oldugundan daha kaliteli bir sey cikmasini beklememeli.
    bu urunler pahali degil, firmalar bizi turkiye sinirlari icinde opmeyi seciyor sadece.

  • didem çolak

    orospu diye tanimlasan seks iscilerine, eskort desen high-end seks iscilerine hakaret olacak olan çöplük. kendisi 1500 tl ye tamah edecek kadar ucuz, o 1500 tl icin ruhunu satacak kadar basittir.

  • ezberlenen en saçma şey

    2090456900007
    izmirde 2000 lerde acilan sonra kapanan endi marketinin ekmek kodu.
    10 yaslarindayken hayalim kasiyer olmakti. bi kere endide kasiyerlerden birine "bi kez ben ditlatabilir miyim?" dedim. oturttu kasaya ekmekleri ben girdim. sonra odevlerimi goturdum birlikte odev yaptik. kiz bildigin idolumdu, kasanin arkasinda en baba bilgisayar programcisindan daha geek geliyordu bana.
    bi gun bir baktim yerine bim diye bisey acilmis, nasil agladim ama. sonra da o kasiyer ablayi bi daha hic gormedim.
    15 yil sonra facebookta buldum tabi o ayri.