the godfather izleyip tribe giren adam5
profili

  • putin'in eşcinsel evliliklere izin veremem demesi

    rus kadınlarının olduğu ülkede, ilik gibi rus kadınları dururken, eşcinsel evlilik peşinde koşan, kadir kıymet bilmeyenlere kapak olmuştur. arkandayız putin reis, beğenmeyen hollanda'ya gidebilir evet.

    edit: tamam lan! rusya'da kadın olsam, lezbiyen olurdum, o derece güzeller. sadece erkek eşcinsellerden bahsetmedim bak, rahat olun homofobi avcıları sizi.

  • seks robotları bu yıl geliyor

  • beşiktaş'ın 2 yıl içinde tek büyük kulüp olması

    haksızlıktır. beşiktaş, akhisar belediye, adana gibi takımlarla oynarken, renkliler, ligde, barcelona, bayern, psg ile oynuyorlar. hani tinerci bizdik?

  • 16 nisan 2017 referandum sonucu tahminleri

    referandumda evet çıkma olasılığı, eşyanın tabiatına aykırı. anlıyorum, burası tükiye. cehalet, her zaman kazanır ama polyannacılık oynamadan, neden hayır çıkacağını anlatayım.

    - evet cephesinde , tuhaf bir durgunluk var. tayyip erdoğan'a çok yakın ve beklenti içinde olan isimler dışında çok gönülsüzler.

    - muhalefet, topa girmiyor ve diğer seçimlerde yaptığı gerilimi tırmandırma hatasına şu ana kadar düşmedi.

    - gerilimi tırmandırma, mağduriyet yaratma konusunda, panik halinde birşeyler yapılmaya çalışıldı ancak beklenen etki yaratılamamış gibi.

    - en önemlisi de şu: allah aşkına, maddelere bakıldığında vatandaş ile alakalı tek bir madde, tek bir olumlu yaptırım yok. neden evet desin ki? kıdem tazminatını mı teminat altına alacak? asgari ücret, 3000 lira mı olacak? işsizlere iş mi verilecek? nedir abi evet niye desin bir insan? tek argüman, reisi seviyoruz, o ne derse odur. sırf böyle düşünenler yüzde 50'den fazlaysa, evet çıksın zaten. ülkeyi kapatıp gidelim.

  • pilotların çok iyi seviştiği gerçeği