devekusunungozu9
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    yine erotik hikayeler mi anlatacaksın feridun aaabi

    başlık gece 12 ye doğru kocaman bir hormon merkezine dönüşüyor. meaaj kutusunun yeşillenmesi ile boşalacak onlarca abazamız için umut kapısı bu başlık.

    yanlışlıkla bir erkek bir erkeğe mesaj atarsa geçmiş olsun. bir erkeğe beş erkek düşüyor çünkü bu başlıkta lsjdnd

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    adam heyecandan üç kere üst üste trabzonda olan var mı diye sormuş.
    kızlar uzak durun burdan, herif tek elle kurabildiği tek cümleyi defalarca yazmış. durum kötü jdjfjjf

    ekleme: silmiş ilgili arkadaş. keşke ss alsaymışım:)

  • hadise'nin paylaştığı tüm kadınlara videosu

    ööööööff vallahi yeter lan

    başlayacağım size de kadınlığınıza da hakkınıza da

    senin yaptığın o boktan dansın kadın haklarına ne faydası var, ne alakası var bunun kadınlarla bilmem özgürlükle?

    neymiş efendim dans et bilmem ne. hadi lan ordan. kıçını başını sallayarak gündeme gelmek istediğini herkes biliyor, ne bu herkesi salak yerine koyan ve sözde hakperest tavırlarınız.

    daha geçen gün sıçtığımın yeni nesil ergen şarkıcılarından birinin şarkısıyla striptiz yapar gibi klip çektin, baktın kaymağını yiyorsun bu dans olayının, bu sefer de altına bi şey giyip çekmişsin klibi işte. senin bu cinsel obje olmaktan öteye geçmeyen tavırlarınla hangi kadının hangi hakkını savunuyorsun sen?

    kendi ucuzluğunuz ve bedeninizden başka sermayesi olmayan tipler olmanızla gelip bir de kadınlıktan ve haktan bahsetmeye hakkınız yok sizin. siz ancak kadınları metalaştıran zihniyetin bir ürünüsünüz. baştan aşağı silikon, estetik ve makyajdan ibaret olan ve insanlığa hiçbir katkısı olmayan sizin gibi tiplerin bu kadın hakları kavramı üzerinden prim yapmanız yemin ediyorum mide bulandırıyor artık.

    siz de şu tipleri gündeme getirmeyin kurban olim. vallahi şunları görmekten tiksiniyorum artık lan. az aklı başında insanların reklamını yapın artık, bi boka yarasın bu mecra

  • datça'da satılan müstakil ev

    ilanda geçen şu kısım harika:
    "zamanla kullanılmadığından belli başlı iç dekarasyon ve çatı tadilatına ihtiyacı vardır.evimizin duvarları doğal taş duvar olduğundan tadilat yapıldığında kartposttallık bir yaşam olacağını biliyoruz"

    zamanla kullanılmadığı dediği en son milattan önce kaptan mağara adamı yaşamış sanırım. evde medeniyete dair tek gösterge pencere kdjdhdhhd

    edit: adamlar ilanı editlemiş lan bildiğin ksjdhhdhdj

    "ekşi sözlüğe konu olan evimiz ile alakalı herşey açık ve net bir şekilde yazıyor. ilan bilgilerine girdigimiz bütün bilgiler dogrudur."

    şu profesyonelliğe bakar mısınız. adamlar ilanı resmen ilmek ilmek işliyor. her detayı ayrı bir güzel.

    evinizi falan satacaksanız bu şirketle anlaşın gençler. adamlarda, yolda gördükleri yırtık çorabı bile pazarlayacak potansiyel var. hayran kaldım resmen jshshhssgsh

  • hagi vs kagawa

    eğer karşılaştırmayı hangisi daha japondur üzerinden yapıyorsak kesinlikle kagawa.

  • 7 eylül 2018 türkiye rusya maçı

    aykut kocaman'a müthiş saygı duyma sebep olmuş maçtır. bak var ya bu adam hakikaten inanılmaz bir teknik direktörmus lan. ciddiyim.

    pas menzili 10 metre olan bir mehmet topal düşünün. adam 10 metreden uzun mesafeye pas attı mı kesinlikle sapıtıyor.

    10 ortasının 9 u rakip oyuncuya çarpan, kalan tek ortası da öbür taraftan dışarı çıkan bir sağ bek olan şener vardi elinde bu adamın ve ilk 11 oynatmak zorundaydı.

    tüm maç boyunca toplasan 5 kilometre mesafe anca yapmış, adamakıllı tek ortası olmayan ve futbol zekası, tibet sığırı ile eşdeğer olan bir hasan ali de bu adamın elindeki tek sol bekti (ismail köybaşı demeyin, o eleman tamamen fiko reisin efsane kazigidir, futbolla da alakası yok elemanın)

    bu üçüne ragmen aykut kocaman geçen sene bu ligi ikinci sırada bitirdi. gel de simdi bu adama hayran olma. fenerli kardeşlerim daha neler kaçırdıklarınin farkında değil. adam resmen 7 oyuncu ve bir ayiyla ligi 2. tamamlamis lan.

    büyük üstadın kıymeti bilinmedi.

    not: dörtyıldızspor

  • fetöcü olduğundan şüphelenilen akp'liler

    gördüğüm en salakça liste. zerre beyin yok bunlarda.

    fetöcü olmayanlar listesi diye liste hazırlasan zaten 5-6 kişilik olacak,zahmetten de kurtulmuş olacaksın.

    gören de akp'nin içine 2 gün önce gizlice sızmış kişilerin listesini hazırlıyorlar sanacak anasını satim

    (bkz: vallaha gerizekalı bu çocuk)

  • ergenlik dönemindeki gençleri zehirleyen kitaplar

    öncelikle bu başlığı açmama sebep olan floodun linki

    wattpad denen ergen yuvası ve edebiyat namına hiçbir şeyin bulunmadığı,tamamen hormonal zırvalıklardan ibaret olan e-book sitesi başta olmak üzere, şu an kitapçıların çoğunda, sadece ağaç katliamı sayılabilecek kitapların bulunduğu hepimizin malumu. fakat özellikle floodu yazan arkadaşın da belirttiği üzere,bu kitapların içeriği ciddi anlamda sexist ibareler ve o yaştaki çocukların,duygusal yapısını alt üst edecek ve çok ciddi etkilenmelerine sebep olabilecek kurgusal içerikler barındırıyor.

    bu konuda hem ebeveynlerin çocuklarını maalesef kitap konusunda denetlememeleri,hem de bu tarz kitapların denetim olmaksızın ve hangi yaş aralığına hitap ettiği belirtilmeksizin satıldığını;belirtilse dahi isteyen herkese satılması sebebiyle küçük yaşlardaki kardeşlerimizin ulaşabildiğini biliyoruz.

    bu sebeple sizden ricam sizin de bu konuda destek olmanız ve gerekirse change.org'ta imza kampanyası başlatmak veya benzeri daha iyi olabilecek bir faaliyette bulunarak bu tarz içeriklere ulaşımın denetim altında tutulmasını sağlayalım

    içeriklerin yasaklanması,edebi gelişim açısından benim de tasvip etmediğim bir şey olmakla beraber, gençlerimizin en azından bu içeriklere ulaşmasını belli bir yaşa ve erişkinlik düzeyine yetişinceye kadar engelleyebilirsek, eminim ki kitap okumak değil;fikrini ve duygularını resmen zehirleme ve sadece zaman kaybı olan bu zırvalıkların çocuklarımıza,kardeşlerimize zarar vermesini engellemiş oluruz.

    çocuklarımıza, kardeşlerimize ufuk açıcı kitapları önerip,bu saçmalıklardan uzak tutmak eminim hepimiz için büyük önem taşıyor. bunu da göz önünde tutarak gerekli desteği vereceğinize eminim:).

    bu konuda yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

    edit: yemin ediyorum sözlükte ciddi bir okumama/okuduğunu anlayamama problemi var. başlıkta bahsedilen şeyler ve floodun içeriği tamamen cinsel içerikli,ergenlik çağındaki gençlerin duygu dünyalarını melankolikleştirecek saçmalıklarla ilgili iken dini eleştiren mi dersin,siyasete giren mi dersin,felsefi kitaplar üzerinden ders vermeye çalışan mı dersin, okuduğunu anlayamadığı için nokta virgül muhabbeti yapanları mı dersin.....

    lan olm bak valla zor değil lan şu metni anlamak. cümleleri düzgün,içerik türkçe, paragraflar falan var,metnin genel olarak anlattığı bir şey var.

    allah rızası için bu kadar gerizekalı olmayın be kardeşim,bi okuduğunuzu anlayıp öyle yorum yapın be gözüm he,olmazı mı? hemen sadece buraya bir şeyler yazmak için yazmayın, destek verdiğiniz veya eleştirdiğiniz şeyin ne olduğunu anlayıp öyle yazın yazacağınızı.

  • marmara üniversitesi kar tatili rezaleti

    bugün sabah 06:54 te alınmış bu rezalet karar ile kar tatili ilan edilmiş. okul yönetimi sanırım meteoroloji denen bir kurumun farkında değil. binlerce öğrencisi bulunan türkiye'nin en büyük üniversitelerinden biri olan marmara üniversitesi yönetimi bu sorumsuzlukla binlerce öğrenciyi mağdur ediyor ve bir allah'ın kulu da adam gibi bi açıklama yapma ihtiyacı görmüyor.

    beylikdüzünden haydarpaşa'ya gelenler,kocaeli'den göztepe'ye gelenler ve daha bunun gibi yüzlerce öğrenci resmen saçma salak ve sorumsuzca alınan bir kararla mağdur edildi. allah aşkına bu kararı gece almak çok mu zor?
    çok mu kestirilmesi imkansız bir olaydı?
    bu kadar öğrenci sabahın köründe kalkıp okula geldi,bunu hesaplayarak herkesi bilgilendirecek şekilde dün gece karar vermek çok mu zeka istiyor?

    üniversite yönetiminin imza attığı bu saçmalığa sizden de tepki bekliyoruz arkadaşlar. sessiz kalmazsanız çok müteşekkir oluruz.

    edit:#marmararezaleti hashtagine yazarak destek olabilirsiniz. destek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    edit -2: hakikaten yazar arkadaşların da belirttiği gibi köklü üniversitelerden biri olan bu üniversitede hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olarak söylemek gerekirse bi saygınlık bırakmadılar. alınan rezalet kararlar,adamakıllı gerekçe gösterilmeksizin akademisyenler ile ilgli işlemler yapılması,yaz okulu ve bütler konusunda tamamen keyfi hareket edilmesi ve daha nice sebepten dolayı "saygınlık" falan kalmadı. bu kelimeyi kaldırmak en iyisi olacak. saygın kelimesi düzeltilerek büyük yapıldı.

    ilgili entryi giren yazar arkadaşlara teşekkürler.