culo inquieto2
profili

  • okunduğunda ufku 2 katına çıkaran ince kitaplar

    bazı başlıkları takibe alıyorum. özellikle liste şeklinde olanları. misal: herkese döve döve izlettirilmesi gereken belgeseller. dolayısıyla mallar için anlatayım bu durumda hemen her sabah olay ışığı yanık oluyor. ben de mal gibi sevinerek aa bir kitap daha öğreneceğim nidasıyla olay butonuna tıklıyorum. ama ne göreyim bir sığır daha gelmiş yabancı'yı yazmış. bir başka sığır da gelmiş "dinle küçük adam"ı yazmış. hatta "listen little man" yazmış. bence elzem olan şudur ki ufkun iki katına çıkması için önce egomuzun ödünlenme gereksiniminin yarıya düşmesi gerekiyor ki örtük olarak "ben de okudum" demeyelim. kendinden önce onlarca kez yazılmış bir şeyi liste formatındaki bir başlığa tekrar yazmanın psikopatolojisine başka açıklama getirecek olursa özele gelsin. mallar sizi!

  • selahattin demirtaş

    hala ortadoğuda yaşadığının farkında olmayan, 20 gün önce parlamenter sistemi silah zoruyla değiştirilmek istenmiş bir ülkede siyasette, günlük hayatta şiddet bu kadar iliklerimize kadar işlemişken birileri tarafından şiddetle arasına mesafe koyamamakla itham edilen siyasetçi.

    siz kendi liderlerinize söyleyin onu. terörle aranıza mesafe koysaydınız darbe girişimi olmayacaktı. bak iki dakikada sen de terörist oldun.

    dünyanın en içi boş kavramı olan terörörö dışında söyleyeceğiniz varsa, sabırla tartışabiliriz.