bulunmus hint kumasi1
profili

  • üç yaşındaki oğluna prenses elbisesi giydiren anne

    peder beyin memuriyeti dolayisiyla kucuk yerlerde cok bulunduk. köy gibi bir yerdeyiz. ben de nerden baksan 4 5 yasindayim. nasil batman kiyafeti istiyorum ama. ortaligi ayaga kaldirmisim. o donemler şu özel cocuk kanallari revacta. o halimle o telefon numarasini arar karsidan biri cikana kadar tv de bi degisiklik olmasini beklerdim. :) biraz saf bir tiptim.

    neyse anne hanim bulmus bulusturmus masa ötrülerinden kesmis bicmis. ıcine kartondan kulak yapmis. yapilirken nasil ozendigimi ben hatirliyorum. ama o kiyafete dair hatirladigim net bir anim daha var.

    ılk elime verildigi anda dunyalar benim olmustu. hatta icime en sevdiğim tişörtü giydim. uzerine batman kiyafetim. balkona attim kendimi. bi de ne göreyim. karsida bizim samet bana bakiyor. göz göze kaldık cocukla. 4 5 saniye birbirimize baktik. samet ayni samet ama ben artik batman dim. bu sessizligi bir süper kahraman selamı ile kırmak icin elimi kaldirmamla sametin kendini birakmasi bir oldu. nasil ağlıyor çocuk. hemen içeri kaçtım.

    megersem onların evde pek tv izlenmezmiş. cocuk da beni öyle görünce dili tutulmuş korkudan. epey konuşamadı. simsiyah örtüden yapilmiş pelerinli kafadan geçirmeli karton kulakli kiyafet.

    bir daha giymemiştim efem. samet korkusuna.

    bu da böyle bir anımdır