aslan burcu kadini5
profili

  • 2023 evlilik maliyeti

    size bir şey diyeyim.

    boşanmaların iki major sebebi var. birincisi maddi durum, ikincisi çiftlerin kaliteli seks hayatlarının olmaması.

    maddi durumu ve ten uyumu ortalamanın üzerinde olan çiftlerin tartışmaları incir çekirdeğini doldurmaz. aileyi geçindirecek miktardaki para ve doyuma ulaştıran cinsellik uyumu, çok fazla olumsuzluğun üstünü örter. bu çiftler maddi imkanlarının gücüyle her ay bir yere tatile giderler ve ilişkilerindeki negatifliğe reset atarlar. çocuk olduktan sonra bakıcı tutarak zamandan tasarruf ederler ve kendi gelişimlerine ket vuracak akışları önleyebilirler. günün yorgunluğunu, işteki sıkıntılarını birbirlerine sarıldıklarında ten alışverişinden kaynaklı yatakta nötrlerler.

    yavru dünyaya getireceksiniz bu minnağa en uygun ortamda; maddi gücünüzü kullanarak sporsal, müziksel, eğitimsel, dilsel vb. gibi yetkinliklerin sağlanması ve ten uyumunun gücüyle birbirine sevgi, şevkat, merhamet, tutku besleyen akıl sağlığı yerinde bir anne ve baba olması gerekmektedir.

    bu gerçeği fark ettikten sonra şu noktaya ulaştım.

    elimdeki yatırım amaçlı aldığım 2. aracı, ağzıma sıçan matrah düzenlemesinin etkilerinden sonra satıp, bugün o parayı düğüne harcamaktansa doğru hisse seçimleriyle 5-10 yıllık uzun vadeli borsa yatırımcısı olarak evliliğe başlayayım diyorum.

    watsaptan grup açıp kime ne taktıysam, ailem kime ne taktıysa, takmadıklarım varsa da gönlünden bir şey koparsa diye haber salıp; paraysa şu ibana gönderin, altınsa şu adrese hediyenizi getirin demeyi de düşünüyorum.

    bugün 20 bine bir nişan ve 60-80 bine salon tutup düğün mü yapmalıyım yoksa sasa, ereğli, şişe v.b şirket hisselerine dibi gördüklerinde, büyük kısmı aracın parasından olmak üzere bugünden 600 binlik portfoy oluşturup ya hak diyip 10 yıl sonrasına mı yatırım yapmalıyım diye kendime soruyorum. bunu büyük ihtimal yapacağım.

    350-400 bin masraf, holding sahiplerinin kızı ve oğlu değilseniz, ticaretle uğraşmıyorsanız, borçları sizler krediyle ödeyecekseniz, maaşlı çalışanlarsanız gerçekten nedir, bekar evinde yaşayanlarınızın hiç mi eşyası yok?

    maaşlı çalışanlara düğün masraflarını kısıp elindeki 100 bin 200 bini tasarruf olarak ayırıp uzun vadeli yatırıma yönelmelerini, zengin baba yoksul baba kitabıyla başlayıp piyasadaki yatırım kitaplarını alıp okumalarını, evliliklerinin sıhhati için şimdiden yatırım odaklı düşünmelerini tavsiye ederim. savunma sanayide, dhmi'de, merkez bankasında çalışanlara bile bunu tavsiye ederim. aldığınız maaşın miktarının bir önemi yok. sonuçta maaşlı çalışıyorsunuz.

    ticaret yapan insanların büyük çoğunluğu bu kafadalar mesela. mercedes alacak gücü vardır ama mercedese binmez; megana biner aradaki farkı işletir. ev almaz, kirada oturur; eve ödeyeceği milyonu işletir.

    diyeceklerim bu kadar. herkese mutlu, huzurlu, ten uyumlu bir aile ortamı dilerim.

  • 4 bin tl maaş alıp güzel yaşayamamak

    ben bundan bin lira daha yüksek alıyorum. 1100 kira vericem. benden her ay elektirk, su, doğalgaz, aidat, vodefone, uydunet parası olarak tertemiz 1500 çıkacak. eşya kredisine girdim. kredi kartının limitini 20 bine çıkardım. daha içinde tv, masa, lamba, perde, halı, ıvır zıvır yokken 11 binlik masraf yaptım. sanıyorum, eşyaya her ay 1400 civarı para ödeyeceğim bir sene boyunca. evlendiğimde bu eşyaları kullanacağım için eşyaya verdiğim paraya acımıyorum. 15 yıl beyaz eşya falan almak istemiyorum hatta. 310'da öğrenim kredim var.

    aylık benim elime geçen 1800 olacak bu sene sonuna kadar. istifa ettiğim yerde ilk maaşım 9 bindi. ama beni hiç mutlu etmeyeceğine kanaat getirdiğim bir şehirdeydi orası.

    elde kalan 1800 mü diğer yerdeki eline net geçecek 7 bin mi dersen 50 lira ver yine istediğim şehirde olayım derim. mutluluk için en önemli faktörlerin başını çeker bence bu istediğin şehirde yaşamak olayı. ailemle evi ayırdım ama onlara her an ulaşabilecek ve hasret giderebilecek yakınlıktayım. onların bir günü daha sağlıklı bir şekilde atlatması en büyük güzellik benim için.

    algıda bitiyor biraz da olay. 5 gün dışarda bira içtiysen 3 gün de evinde güzel sunumlu bardaklardan şarap koy kendine al kuruyemişini geç tv başına, güzel bir diziye başla. karşı cinsten birini misafir et, onunla sohbet et. elindeki 4 bin şu söylediklerimi yaptırmayacak kadar küçük bir meblağ değil.

    doğu'da mutlu değilsen mutlu olmaya kasmanın anlamı yok. yaşamak istediğin bir şehir varsa hedef koy oraya geç. 1000 liraya bile yaşarsın istediğin şehirde, sevdiğin insanlarla birlikte olduktan sonra. bana doğu'da 17 bin de versen ben yine mutsuz olurdum.

    parayı kesinlikle küçümsemiyorum. hatta çok da severim parayı. istediğin şeyleri elde edebilme gücüdür para. istediğin şeyler yaşadığın şehirde mevcut değilse, yani arzu ettiğin hayatı satın alamıyorsan miktarın 4-5 hane olması bir şey ifade etmez.

    istediklerini satın alınca güzel yaşadığını düşünüyor insan. ben kendim için olaya şöyle bakıyorum. yaşamak istediğin şehirde ailenden, canlarından uzaklaşmadan özgürlük satın aldın, iş yerine yürüyerek gideceksin değerine paha biçilemez zamanı, uykuyu satın aldın. sevdiklerin 15 dakika uzaklıkta, canın sıkkın olsa biri gelemezse biri illaki gelir. hayatla ticaretimi böyle yaptım ben. bu ticaret beni tatmin ediyor. bundan sonraki ek kazanç mutluluk katsayıma çok etki etmez.

  • asla evlenilmeyecek 10 erkek

    ösym'nin yapmış olduğu kpss, ygs, lys, dgs, yds, kpds, ötv, ytv, kdv sınavlarından en az birine girmiş olan, ankara'da ikamet eden, beni atandığım yerden getirecek akli dengesi yerinde olmayan her erkekle evlenirim ben.

  • matematiğe veda edilen an

    bugün facete insanları stalkluyodum. neyse konu o değil. bir matematik hocam paylaşmış şunu.

    tespit gibi tespit.

  • öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

    musclewiki diye bir site var. hangi kası çalıştırmak istiyorsanız o kası çalıştıran hareketleri gösteriyor.

    edit: sevgili sözlük gelen mesajlardan ötürü bi açıklama yapma gereği hissettim. bilgi için teşekkür eden de var, çok cahilsin keşke ölsen diyen de :) gym'e yeni başladığımı çok şey öğrenceğimi söyleyen falan oldu. allah kahretmesin sizi emi :) kpss sonucu bekleyen, günde 256 defa memurlar.net sayfasını yenileyen bi garibanım ben la. bu işi bilenleriniz var ama çoğumuz spor salonuna girip ne bok yiyeceğimizi bilmeyen insanız. site sizi tatmin etmemiş olabilir ama vay amk çok iyiymiş diyenler de var. bu siteyi görüp daha iyisine zıplayacak belki adamlar. çok da şey yapmayın yani. bu arada bolca omuz çalışın. hadi eyvallah.