aat bh5
profili

  • canlı kanser hücresinin sarımsaktan kaçma videosu

    doktor olmadan fake olduğunu anladığım videodur. tabağa koyduğu şey her yerde satılan manyetik hamur. içinde demir tozları olan slime tarzı br şeydir. alttan mıknatısla hareket ettirmiş.
    zaten o şeyde tümöre benzemiyor. bir kere tümör sert olur. hücrelerin koku duyusu yoktur niye kaçsın. sırf şuna inananlara oy kullandırmamak lazım.

  • kafa dengi biriyle evlenip birlikte vakit geçirmek

    her iki cins için de, dünyanın en güzel kararıdır. ne güzel sevdiğiniz kadınla evlenip, birlikte, kafanıza göre evinizi kurup, kimse karışmadan birbirinizle vakit geçirip, gezip eğlenip, yiyip içmek varken neden insan bekar kalıp tek gecelik ilişki kovalamakla uğraşır?

    sevmek, sevilmek, sahiplenmek bunlar güzel duygular.

  • marvel filmlerinin çoluk çocuk filmleri olması

    marvel fanlarının şahsıma çok kızdıkları konudur. marvel, basit konular, basit senaryolar, klişe sahneler ile baştan sona cgi, efekt gibi şeylerin kullanıldığı filmlerdir. bu basit filmler üzerine bu kadar konuşan, teoriler üreten insanları görmek garip geliyor.

    izliyor muyum evet sinemada izliyorum ama film bittiği gibi de unutuyorum. abartmaya lüzum yok.

  • torpilsiz işe girmenin imkansızlaşması

    vahim bir tablodur. işe girmeyi geç, artık vasat bir şirkette staj ayarlamak için bile şirkette tanıdığın biri olması gerekiyor. itü'lü odtü'lü kişilerin staj bulamadıklarına bile rastladım. şirketin çaycısı bile içerden birinin akrabası.

    bir belediyenin kursuna yazılmak istedim. ilk günden dolduğuna tanık oldum. meğer çalışanlar eşini dostunu aldırmış, öyle dedi girenler. esnafa bile bir yer sorunca gerek bile olmasa sana şu şu adrese git beni xxx yolladı de demeleri torpile olan alışkanlığın sonucudur. resmen torpilsiz iş yapılamıyor.

    üniversite'nin bir mühendislik fakültesinde, mükemmel donanıma sahip bir insanı almayıp gerekçe olarak canayakın değil bahanesiyle vasat birini işe aldıklarına şahit oldum.

    özel şirketlerde torpille çalkalanıyor. kendini geliştirmek önemini yitirdi. zaten şirketlerimiz öyle ütopik ölçüde iş yapmıyor herhangi bir orta insanda yeterli. maksat torpil olsun.

    bu kulaklar belediyeyi arayıp iş bulduran, küçücük ilçelere onlarca itfaiye elemanı aldıran belediyeler duydu, gördü.

    üniversite'de part time çalışmak için gezmediğim ülke çapında olan giyim mağazası kalmadı. hatta müdürün yanına bile gittim istekli olduğumu, her işi yapabileceğimi söyledim. dil döktüm. adamın dediği laf şu, elimizde binlerce birikmiş cv var. bir koliye sığar ama biz çalışanları yakın dostlardan, çalışanların tanıdıklarından alıyoruz oldu. resmen bunu bıyık altından gülerek söyledi herif iyi günler dedim çıktım.

    bir kaç yer hariç her yer torpilden geçilmiyor.

  • ölü organizmaların tekrar diriltilmesi mümkün

    diyor cerrah robert rhee. belki bizlerin bile görebileceği, tıp tarihinde yeni ve çok önemli bir gelişme yaşandı. bir çok insan bundan habersiz.

    öncelikle

    haberi özet geçersek;
    kan kaybından dolayı ölü olduğu resmileşmiş (silahlı yaralanmalar, trafik kazaları gibi nedenlerden kaynaklı) insan bedenleri, hızla soğutulma ünitesine alınıyor. bir yandan beden sıcaklığı düşürülürken diğer taraftan kan vücuttan çekilip yerine tuzlu bir solüsyon enjekte ediliyor. buradaki amaç tuzlu su sayesinde soğuma hızını maksimuma çıkarıp vücudun iç kısımlarına seri bir şekilde ulaşmak. soğutmanın amacı ise bedenin özellikle beyindeki kalıcı hasarların önüne geçebilmek. metabolizma hızı, soğuk ile birlikte minimuma inmesiyle doktorlar, derhal hastayı ameliyata alıyor ve gerekli tedavi uygulanıyor. ardından tekrar kan verildiği vakit hasta (ölü diyelim) gözlerini tekrar açıyor. unutmadan bu yöntemin asıl amacı doktorlara zaman kazandırmak. zira aşırı kan kaybından dolayı yaralılara müdahale olamıyor pek zira oksijensizlikten dolayı hücreler dakikalar içerisinde hasara uğruyor. işte bu yöntem bunun önüne geçiyor.

    üstelik robert ve arkadaşının şimdiye kadar domuzlar ve fareler üzerinde yaptıkları deneylerde başarı oranı %90 civarında. hatta denekler 1 gün sonra hayatına devam etmeye başlıyor.

    insanlar üzerinde deneylere geçiş ise etik kurallar ve yasalarla boğuşuyor an itibari ile fakat önümüzdeki senelerde haber kaynaklarında şöyle bir haberle sarsılmamız mümkün, "yılın olayı ölü diriltildi."

    düşünebiliyor musunuz 1 gün sonra gömülecek bir birey ayağa kalkabilecek.

    2. dünya savaşına kadar enfeksiyon kapan uzuvların direkt kesilmesi, öte yandan günümüzde penisilin ile hastaların %100'e yakınının uzuvlarının kesilmeden iyileşebilmesi. gün gelecek insanlar, aynı bizim bu örnekte gördüğümüz gibi şuanki kayıpların aslında çok basit nedenlerden dolayı olduğuna bakıp hayretlere düşeceklerdir.

    söylemeden de geçmeyelim bu işlem ölümün hemen ardından 1 dakika bile kaybetmeden uygulanması gerekiyor. ölümün üstünden saatler geçmiş bir bireyin yaşama olasılığı yok günümüzde.