eyckien5
profili

  • mauro icardi

    başıma bir şey gelmeyecekse bu hafta beğendiğim topçu. ceza sahasında seri çalımlar yaparak gole gidiyordu, mertens olmaması gereken yerdeydi, gol güme gitti. o gol olsaydı şu an methiyeler diziyordunuz. kilo vermiş, fitleşmiş. tüm maç başakşehirin stoperleriyle güreşti, sayısız duran top kazandırdı. diğer takımların alay etmesini, eleştirmesini anlarım, kuyruk acıları var. bizim taraftara ne oluyor aq? hemen gaza geliyorsunuz.

  • 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı

    tek bir dileğim var : adamları oyun olarak ezip skorda yenilmeyelim. yeneceklerse gelsinler, oynasınlar yensinler gitsinler. manu en kötü zamanda da olsa manu deriz, adamların kadrosu bilmem kaç milyon euro deriz, sıkıntı olmaz.
    ama kerem altıpastan topu dağlara taşlara atarsa, icardi bomboş pozisyonda auta atarsa, maç sonu şutlar 18-6 gs lehine olursa ve fakat skor 2-1 manu lehine olursa skerler o maçı. bir tek bu senaryo olmasın. dinimiz amin.

  • ateistlerin nasıl emin olduğu sorunsalı

    dindarların hakiki tanrının kendi tanrıları olduğundan emin olmaları kadar ilginç olmayan sorunsal.

  • bahçesine giren pitbull'u silahla vuran adam

    he he engelle.
    he he başlıklarını da engelle.
    siktirin gidin. köpek adama saldırıyor, adam da allahın sevgili kuluymuş ki silahı yanında. çekip vuruyor.

    bu pitbull sevicileri bir pitbull ısırığına maruz kalınca görmek isterim bir de.

  • kıble yönündeki inanılmaz mantık hatası

    öncelikle bu konuyla ilgili uzun zaman önce bir yerde bir şeyler okumuştum. sözlükte miydi acaba diye düşündüm; aramaya inandım lakin bi şey bulamadım.

    şimdi efendim malum, kabe'ye (kıbleye) dönülerek namaz kılınıyor, aksi yöndeki hiçbir yön dinen caiz değil. akıllara gelen mantıksızlık şu: dünya yuvarlak olduğundan dolayı kabe'nin tam aksi yönüne gidildiğinde de aynı noktaya ulaşmak mümkün.bu durumda kabe yönünün tam aksine dönüldüğünde de kabe'ye dönülmüş olunmuyor mu?

    edit: müslüman hoşgörüsü(!) yine devreye girmiş. adamakıllı sorulan bir soruya adamakıllı cevap vermek yerine entryleri editleye editleye küfürler etme yoluna gitmiş arkadaşlar. aferin size. aynen devam. ne kadar çok küfür, cennette o kadar çok huri.

    bi de utanmadan "inanca saygı" demez mi...kuş beyinli.

    edit2: gerek başlık altında gerekse mesaj yoluyla olayı düzgünce anlatan, tartışan yazarlara selam ederim.