ampri kuka3
profili

  • sapyoseksüel kadın

    türk hanımlarının yeni trendi. ünvan niyetine oraya buraya yazıyorlar. hiçbiri samimi olmadığı gibi sapyoseksüel de değiller.

    bir kere dış görünüşünü beğenmediğin karşı cinsin zekasına önem verme ihtimalin çok düşük. tabii ki zekayı öncelik sayan insanlar olabilir lakin bu kavramı salt dış görünüşün önemli olduğu dating app’lere veya instagram’a yazanlar bu gruba dahil değiller.

    bir diğer unsur ise birinin sapyoseksüellik kavramının altına doldurabilmesi için kendisinin de zeki olması gerekir. en azından ortalama veya ortalama üstü bir genel kültüre, yorum kabiliyetine sahip olması gerekir. “ben zekaaa seviyorumm abii yaa” diyen bir oluşuma istediğiniz kadar mantıklı, genel kültür içeren, yorumlama kabiliyetinizi gösterebildiğin düşüncelerden bahsedin. size geri dönüşü “abi ne kafa açtın yhaa, biz de biliyoruz herhalde” seviyesinde olacaktır.

    benim derdim iki şeyle:

    1- karşısındakinin zekasını yorumlayamayacak kadar sınırlı bir aklın sapyoseksüel olduğunu iddia etmesi.(sadece ve sadece trendi yakalama isteği ve farklı görünme çabası)

    2- zeki adam veya kadın partner isteyen bir kişinin yeter şartın sadece zeka olduğuna bizim inanmamızı istemesi. (samimi değil)

    özetle; bir kişi sapyoseksüelliği beğendiği bir karşı cinsle devam edip etmeme konusunda eleme unsuru olarak kullanabilir ama yeter kriteri olarak tek başına değerlendiremez.*

  • fatih portakal

    fatih portakal, yayında dedi ki bize de mi eleştiri var. evet var sebebini yazayım yayını sonra tekrar izle sevgili portakal.

    1- akpli mustafa isimli kişiye gösterdiğin toleransı hiçbir kişiye göstermedin.
    2- sürekli o mustafa isimli kişinin otorite olduğunu gösterir şekilde girizgah yaptın.
    3- chp'li bülent tezcan telefonla bağlanıp dediğini açıklamaya çalıştığında ismail küçükkaya'yı uyararak zorla telefonu kapattırdın.
    4- aa'nın manipülasyon yapıyor olma ihtimaline ihtimal vermemen, izmir'in oylarının geç açıklanıyor olmasına "kırsal kesim var, ondandır" goygoyuna hay hay demen.

    insanlar aa'nın sonuçlarını paylaşıyor olmanızdan değil bugünkü tutumunuzdan rahatsız oldular.

  • 12 nisan 2016 fenerbahçe real madrid maçı

    --- spoiler ---

    taraftarın takıma güvenmesi güzel fakat sıralaması ne olursa olsun iki tane eurocup tadında gruptan çıkan bir takım için taraftarı fazla öz güvenli bulduğumu da belirtmek isterim.

    --- spoiler ---

    iki tane eurocup tadında gruptan çıkmışız. ahahaahaha ek not bu gruplarda birince de olduk ama eurocup tadında grupları hatırlayalım.

    grup a : (top24)

    1-) fenerbahçe
    2-) khimki
    3-) kızılyıldız
    4-) r.madrid
    5-) bayern münih
    6-) strasbourg*

    ---------------------

    grup e : (top16)

    1-) fenerbahçe
    2-) lokomotiv kuban
    3-) panathinaikos
    4-) kızılyıldız
    5-) a.efes
    6-) daçka
    7-) malaga
    8-) cedevita

    şeklinde bitmiş gruplara eurocup tadında demek de cidden beyin erozyonunun ilk belirtileri olabilir.

    yahu kardeşim saçmalayın da bu kadar saçmalamayın. euroleague'in daha ilk gruplarında sonuncu olmuş takım eurocup'ta final oynuyor* ama fenerbahçe'nin birinci olduğu gruplar eurocup tadında oluyooahahahahahahaha.

    bu yeni nesilde utanma yok. ben böyle bir entry girmeyi geç, aklımda geçirsem benliğimden utanırım lan. bu nasıl kıyas! şaka gibi. insan bu kadar saçmalamaya yazacak şeyde bulamıyor sadece nasıl diyor, nasıl oluyor da bunun vücuduna nufüs eden oksijen beyne gitmiyor diye düşünüyor.