refresh2
profili

  • öğretmenden duyulan en iyi iltifat

    “o kadar da çalışıyorsun, yine de 1 alıyorsun” demişti bir keresinde türkçe öğretmenim. kibarca gerizekalı demeye çalışmıştı sanırım.

  • survivor 2016

    önüne gelenin yunus günçe'ye atarlanmaya veya eziklemeye çalıştığı bir ortam oluştu. bu hayatta en sevmediğim samimiyetsizlik; güçlü olanın güçsüz olanı ezme hakkını kendinde görmesi... iki tane topu doğru yere atabildiği ya da biraz daha hızlı koşabildiği için başka bir insana laf sokma veya aşağılama hakkını kendinde gören insan tiplemeleri... adam sporcu falan değil öyle bir iddiası da yok ama bir bakıyorum atakan isimli adam kendince azarlıyor, kimseye gıkını çıkaramayan yattara laf sokuyor, mehmet denen karakteri oturmamış (atakan'ın tasmalı köpeği olsa o kadar olur) tip üzerine yürüyor, nagihan denilen tipleme tuba özay la konuşurken yanımıza gelmesin istemiyorum tribine giriyor (bu arada yunus'un oyları çok olsaydı yan yan yanına giderdi, tıpkı atakan'a yaptığı gibi) .

    bu hayatta tutunamayan insanların kaderi bu; güçlünün, bencil ve kendini beğenmiş, "bir tokat da ben atayım" modunda şefkatsiz davranışları. survivorda oyun yeteneği eksikliği, gerçek hayatta başka türlü zayıflıklar... çok benziyor. fazla abarttığım ve fazla ciddiye aldığım düşünülebilir ama ben hayatta merhamet ve şefkate inanıyorum... sahip çıkmaya, moral vermeye, ayakta tutmaya ve el uzatmaya...

    bana göre yunus en mantıklı, makul ve zeki olanları ve kimseye bir saygısızlık yapmıyor. yunus'un orada tüm tutunamayan ama naif insanları temsil ettiğini düşünüyorum ve sırf bu nedenle acun'un bu salakça programında yunus'a oy atacağım. hayatımda ilk defa bir tv programına oy atmış olacağım.