megadert4
profili

  • cruise control

    ekşi iyice amele kaynadı ya. dizi izlemesini sağlamış uzun yolda. nasıl hafif virajda refüje girmiş lan bu herif dediğimiz herif bu. biri de arabasının modelini geçtim beygirine kadar yazmış.

    sürüşün dikkatini azalttığından pek kullanmadığım teknoloji. arabam 18 cm quattro.

  • 13 nisan 2023 hilal kaplan ifşa

    bu başörtülülerin, şakirtlerin seks hayatı kimsede yokun emin olun. etrafa laf atıp ahlak kasmaya çalışıyorlar.

    siyasal islamcıların hepsi ahlaksız götverenlerdir. hakaret falan değil, literally.

    çoğu elektronik alette verdiğimiz trt payı da hilal hanımın otel masrafına gitmiş. hepiniz yargılanacaksınız. buradaki troller dahil. biz yargılandık koçum. vatana millete hayırlı insanlar olduğumuz için aslında bir bok yapmadığımız için salındık. sizin gibi menfaatçi, eski fetöcü yeni menzilci değiliz orospu evlatları.

    edit: şunu da belirtmek isterim. aslında umurumuzda olmaması gereken bir haber. ama mevzubahis kişi diğerleri gibi ahlak şövalyeliği yapan, insanları her bulduğu fırsatta kutuplaştıran biri. öyle söze böyle tarak. eski fetöcü şimdi herkese fetöcü yaftası yapıştıran orospu evlatları lütfen özel mesaja gelmesin. size küfür etmekten çaylak yapılıp duruyorum, sadece engelliyorum artık okumadan. boşa gidiyor. hilal hanım'a recm cezası gelecek mi takipçisi olacağım !!!111

  • suşinin abartılmış balon bir yemek olması

    benim en sevdiğim yemeklerden ama hem pek doyurucu değil hem de 6lısı 100 lira gibi fiyatlara satılıyor. ayda yılda 1 yiyorum.

  • apple'ın üreteceği otomobil

    bu maddelerin uygulanmışı var.
    (bkz: volkswagen)