dream travel love8
profili

  • hezimetin asıl sorumlusu

    kemal kılıçdaroğlu hariç herhangi birisidir. kemal kılıçdaroğlu olumsuz bir şeyden sorumlu tutulamaz, tutulması akıldan bile geçirilemez.

  • özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi

    eğitim sistemi dipleri gördüğü için anne-babalar gerekirse boğazından kesip çocuklarını iyi okullara göndermeye çalışıyorlar.

    kafanı nereye çevirirsen özel okul görmenin sebebi milletin zenginliği değil, senin gibi kafaya sahiplerin ülkenin eğitim sistemini getirdiği noktadır.

  • zafer partisi %4 çıkınca tekrarlanan anket

    chp ve akp mevcut politikalarını devam ettirirse zafer partisinin oyu artmaya devam edecektir. sözlük anketindeki oranlara ulaşması imkan dahilinde olmasa da 3-4 ay içerisinde %7'nin, seçim düzlüğünde ise %10'un üzerine çıkması bu saatten sonra sürpriz olmayacaktır. muhtemelen zafer partisine oy verecek bir kişi olarak temennim, zafer partisinin tek başına iktidar olması yerine iktidarın politikalarını doğrudan etkileyebilecek bir pozisyonda konumlanmasıdır.

  • bella hadid'in 2021 cannes'da giydiği elbise

    (bkz: boyun fıtığı)

  • 26 ocak 2021 mehmet ali çelebi tweet'i

    canan kaftancıoğlu'nun videosunu şimdi izledim.

    videoda canan kaftancıoğlu açık açık yalan söylüyor.

    1) mehmet ali çelebi'nin ceza evinden tahliye olduğu tarih : 3 mart 2014

    2) canan kaftancıoğlu'nun parti meclisi üyesi seçildiği tarih : 17 ocak 2016

    3) canan kaftancıoğlu'nun kurduğu cümle : "mehmet ali çelebi'nin cezaevinden çıktıktan sonra ilk ziyaret ettiği yerlerden biri benim evimdir... o gün de canan kaftancıoğlu'ydum, parti meclisi üyesiydim."
    3.?.) bu kadının türkçe öğretmeni kim? dikkatli dinleyince dedikleri daha anlaşılmaz hale geliyor. dediklerini anlamlandırmaya çalıştığınızda farklı yalanlar da ortaya çıkıyor.

    4.) canan kaftancıoğlu'nun üyesi olduğu parti meclisinin başka bir üyesi de mehmet ali çelebi'dir.

    5.) mehmet ali çelebi silivri'de yattığı dönemde, canan kaftancıoğlu'nun, fetöcü zaman gazetesinde, kumpasları destekleyen röportajı ile twitter'da yine bu minvalde bir yazısı bulunmaktadır.

    6.) mehmet ali çelebi bu tweet'i durduk yere değil, canan kaftancıoğlu'nun yalanlarından sonra atmıştır.

    not1 : canan kaftancıoğlu'nun videosunu bu bilgilerle tekrar izleyin.

    not2 : mehmet ali çelebi'nin duruşu dünde aynıydı bugün de aynı. canan kaftancıoğlu'nun duruşunun değişip değişmediğini bilemem ama geçmişte, fetöcü zaman gazetesinde ropartajı ve bebek katili apo'nun güzellemesini yapan demirtaş'ın yanında fotoğrafları vardır.

  • guardian 21.yüzyılın en iyi 50 video oyunu listesi

    şu ana kadar yapılmış en iyi grand strategy oyunu olan europa universalis iv'ü içermemesine anlam veremediğim liste. herhalde hazırlayan kişi çocuğunun steam hesabındaki oyunları harcanan zamana göre sıralayıp oluşturmuş listeyi.

  • okuduğun kitabı adını söylemeden anlat

    (bkz: bitiremeyenler)

  • ikinci dünya savaşı döneminde akp iktidarı olsaydı

    almanya, rusya ve ingiltere'ye ayni anda savas acilir, radyoda ise 7/24 ankara oyun havasi calardi.