parabolikdiablo4
profili

  • üç yıldır aynı arabayı kullanan insan

    akp'li değildir.
    (akp'lilerin %0.5'i her yıl araba değiştirir, % 99.5'inin ise arabası yoktur)

  • doğu perinçek

    rte'nin akp oylarındaki erimeyi yavaşlatmak ve chp'nin yükselişini önlemek için kullanmaya başladığı son kozlardan biri. bu sabah cnntürk'te olduğu gibi bundan sonra sık sık konuşturulacak bukalemun kişilik.

    aihm kararı sonrasında toplumda oluşan sempatisini chp'ye ve mhp'ye sallayarak kullanmaktadır. bugün cnntürk'te söylediği şeyleri tekrarlayıp duracaktır:

    - ışid* önemli değil o bir piyon , arkasında abd var.
    - pkk* * : önemli, taviz vermeden savaşılmaktadır, kahraman türk ordusu* pkk'yı çökertmek üzeredir. (akp'nin demeçlerine destek veriyor düpedüz)
    - chp : pkk ile barış istediği için ittifak yapmadık kendileriyle. derviş'i ekonominin başına getiren abd görevlisi bir parti.
    - devlet/ankara patlaması/demirtaş : efendim devlete sallayıp durmak, memlekette ne olursa hemen katil devlet, devlet yaptı şu bu demek bu kişilerin başvurduğu ve abd'nin bölücü amaçlarına hizmet eden söylem. devletle halkın arasını açıp bölmek istiyorlar, hdp de bunun için öyle konuşuyor.

    tayyip?
    akp?
    emniyet/istihbarat ihmalleri?
    tısss....

    doğu'nun pusulası bazan doğu bazan kuzey bazan güneyi gösteriyor, hiç bilemiyorsunuz.

    bir arkadaşım kendisiyle ilgili mı5'ı işaret etmişti; ''ingilizler her nekadar abd ile ittifak içinde olsalar da ortadoğu'da emperyalst devlet çıkarları çatışmakta, pastadan pay alma konusunda rekabet içindedirler'' demişti. ingilizler bu adamı abd'ye karşı kullanıyormuş. bence yukarıdaki ingiliz mason bağlantısı diyen arkadaşla beraber değerlendirilesi bir iddia. tabi kesin bilen 3-5 kişiyi geçmez bu nedenle ben iddia edemem, yorum sizin.

  • türkiyeden giden eğit-donat birliğinin kaçırılması

    (bkz: türk eğitim sistemi)

  • komünizmin tek kelimelik özeti

    gariptir; ülkemizde en çok dar gelirliler, işçiler, köylüler istemez.