alp urungu6
profili

  • mesajlaşılan erkeğin yakışıklı çıkması

    aynen amk hepiniz bred pit, hepiniz tom kruz, hepiniz çening teytımsınız.

    şu cümleyle sözlükteki kadın popülasyonundan nasipleneceğini düşünen insanlar var: "bu kadar yakışıklı olacağını düşünmemiştim."

    bravo amk. sihirli değneğini bize de değdir yiğidim. biz de nasiplenelim seksapelinden.

    ailene sabır ihsan eder, geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

  • iyi parti'nin mhp'den oy alamayacağı gerçeği

    yanlış bir varsayımdır.

    iyi parti mhp'den öyle bir oy koparacak ki bu başlığı açan yazar kafasını mabadına gömüp saklanacak.

    hatta rüzgar yön değiştirince bir anda iyi parti partizanı da oluverir belli mi olur?

    alayınızın köküne kibrit suyu rezil soytarılar. fırıldak budalalar. milliyetçi geçinip kürtçü safında yer alanın da, atatürkçü geçinip bölücülüğün dik alasını yapanın da, dini bütün gözüküp cebini dolduranın da, hacısının hocasının şeyhinin yarrağını ağzında pipet gibi çevirenin de, cebini doldurup vatandaşın anasını ağlatanın da.

    allah belanızı versin!

    edit: ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim...

    (bkz: #56952895)
    (bkz: #59050559)
    (bkz: #60715444)
    (bkz: #66190912)
    (bkz: #60715540)
    (bkz: #66156647)
    (bkz: #52817510)

  • türkmen çocuğu arabaya bindirip tehdit etmek

    edit 2: bir türk dedik diye derhal ırkçı ilan edildik. mesajlar vasıtasıyla sayan söven gırla. yahu burası türkiye. kürt kardeşleriniz sozde kürt kantonlarını def eylemek amacıyla ölüm serpiştirirken ozgurlukcuydu, bizim ise bir türk dememiz ırkçı olmaya yetti. he ya.

    edit: sevgili yazarlar, bu çocuğu bulabilirsek bir yardım kampanyası başlatsak diyorum, hı?

    orospu çocukluğudur. net.

    sen kimsin lan?

    benim ülkemde ne işin var ne demek?

    o tehdit ettiğin, cebindeki iki kuruş parayı gasp ettiğin çocuk bu ülkede senden çok daha fazla söz sahibi.

    ne idüğü belirsiz mezopotamya eşeği. o aşağıladığın çocuğun ataları yüz yıldır arabıyla kürdüyle yaşamasına rağmen ne ana dilini ne türk kimliğini ne de kültürünü kaybetmeden bugünlere geliyor.

    üstelik çocuğun kemik yapısı da turanid ırka mensup olduğunu bas bas bağırıyor.

    bu ülke türklerindir. bu çocuk da türk'ün hasıdır.

    birisi siktir olup gidecekse topuklarını götüne vura vura sen gideceksin amına kodumun soysuzu.

  • 8 mart 2016 hacettepe üniversitesi ülkücü baskını

    bir ülkücü olarak yüksek ihtimalle sol zırvası olduğunu düşündüğüm propaganda kokan haberdir. yıllardır ülkücülerin arasındayım. bir defa olsun tecavüz edeceğiz diye kampüsün birini basmadım, basana da rastlamadım. tecavüz suçu bir görüşe mâl edilemez. tecavüz bir suçtur, belki de ölüm cezası ile aklanması gereken bir suçtur ve bu suçun ideolojisi, ülkülemi yahut bunlara benzer bir çeşit muadili falan yoktur. tecavüz eden ister ülkücü olsun ister sosyalist olsun ister kürtçü olsun orospu çocuğunun- ataerkil küfür mode on- dik âlâsıdır.

    aynı şekilde çoğunlukla kadınlara karşı işlenen bu suçu belli bir ideolojik gruba 8 mart dünya emekçi kadınlar gününde mâl etmek daha büyük ataerkil küfürlere vesile olabilir. dolayısıyla şark kurnazlığının lüzûmu yoktur. madem ki ideolojiniz gereği ülkücülerle mücadele etmek istiyorsunuz delikanlı gibi dezenformasyon yapmadan, provoke etmeden, kirli oyunlar çevirmeden yapınız bu işi.

    zira biliyoruz sizlerin o über fantastik haber yapan yayın organlarınızı. ne vakit bu sitelerden birine girsem, ya blabla da faşist saldırı ya da blabla da faşistlere geçit yok tarzı haberler olur.

    ikna olmamış arkadaşlar için bir anı :

    yıl: 2015
    yer: ytü davutpaşa kampüsü
    milliyetçi üniversite öğrencilerinin kurduğu münazara kulübü stand çalışması yapmaktadır. tabii ki standa normal boyutlarda bir türk bayrağı da asılmıştır. mamafih bu türk bayrağı kimi öğrencileri oldukça rahatsız etmektedir. dolayısıyla 2 milliyetçi arkadaşımıza, dışarıdan ve içeriden toplanan yaklaşık 15 kişilik bir grup bayrağı indirmeleri için tehditler savurur. arkadaşlar bayrağı indirmeyi kendilerine yediremezler. 15 kişilik özgürlükçü(!) grup satırları çıkarıp saldırır, bir arkadaşımız yoğun bakıma alınır, iki parmağı kopar.

    ve bu olayın akabinde objektif medyada ytü'de faşistlere geçit yok tarzında haberler çıkar. yahu kim faşist anlayamıyorum ben. hayır, ben faşist olmak istiyorum ama izin vermiyorsunuz ki, sıra gelmiyor sizden. anlatabiliyor muyum?

    neyse, 8 martta yapılan kirli bir propagandadır, asılsızdır. o kadar.

    düzeltme: imlâ.

  • türklerin benliğini kaybetmeleri

    bir türkçü olarak belli miktarına katıldığım belli miktarına ise katılmadığım önermedir. belki de romantik bir türkçü olmadığım için olaylara böyle bakamıyorum. elbette kültür ve benlik oldukça mühim bir varlıktır bir soy için.

    fakat özellikle eski zamanlarda diğer soylara karşı oldukça baskın olmamızı sağlayan daha temel bir neden var bana kalırsa. bu da gelişmiş teknolojidir efendim.

    ne teknolojisi falan denilecek bi durum yok. harp teknolojisi tabii ki. atı ilk evcilleştirip, daha güzel daha hızlı atlar yetiştirmek adına çiftleştirenler de bizim atalarımızdı. kompozit türk yayını bulup, menzil atışında 600 700 metreye kadar ok ulaştıranlar da bizim atamızdı.

    devir ne olursa olsun, bi milleti yükseltecek yahut alçaltacak şey o milletin gelişmişliğidir. üretmeye olan isteğidir.

    şimdiki türkiye'ye baktığımız zaman, ben o ışığı göremiyorum. zira kahvede toplanmış dayılar akşama kadar okey dönüyorlar. ne üretkenlik ama. teyzeler desen, onlar da gün yapıp dedikodu çeviriyorlar. teheeey.

  • milli gururu altay isimli tank olan ülke

    bu işlerin öyle ol dendiğinde olacak bir tarafı yoktur. zira bu işler emek ister, sabır ister.

    türkiye gerek savunma sanayiinde, gerek havacılıkta, gerek otomotivde olsun oldukça geri kalmış bir ülke. bu bir gerçek. hatta geri kalmıştan da öte bu ülke bu taraklarda bezi olmayan bir ülke. idi. mamafih gelişen dünya'yla paralel şekilde gelişme ihtiyacı duyan bir ülkenin bu endüstriye bu kadar uzak durması çok büyük bir hatadır.

    illa ki bir yerden başlamak gerekiyordu. ama sen bu kadar geriden başlayan bir ülkeden çıkıp da m1 abrams yapmasını istersen, o tankın vites kutusunu affedersin münasip bir yerine oturturlar güzel kardeşim. bu tank, bir türk firması tarafından yapılan ilk ana muharebe tankıdır. bu tankın lisansı oradan lisansı buradan diye alay edeceğinize, mühendislik fakültelerinden çıkıp iki üç arge çalışması, iki üç analiz yapın da tasarımı da tam anlamıyla türk olan bir tank yapalım hı? ne dersiniz?

    ama yok, sizler ancak kamyon tekerine dönmüş götünüzü sandalyenize yayıp, sokuk muhabbetleriniz vasıtasıyla iş yapan adamın da hevesini kursağında bırakırsınız.

    not: itü savunma teknolojileri yüksek lisans programına başlayacak olan bir makine mühendisiyim.

    edit: rica ediyorum bu konulardan dem vurulduğu vakit kirli siyasetinizi de, fanatizminizi de, partizanlığınızı da dışarıda bırakın. zira bunlar bir milletin kaderini belirleyecek, zenginleştirecek detaylardır. bunları akıl edemeyecek kadar hissizseniz bu milli projeler için üç kuruşa çalışan mühendisin, ustanın, işçinin emeğini hafife almayın.