fitjehn6
profili

  • herkesi ağlatan siyah pantolon hikayesi

    neden dalga geçildiğini biliyor musunuz? çünkü anne babalarımız biz etkilenmeyelim diye artık anlatmıyorlar. çocuklarının yanında kendi çocukluklarının fakirliğinden utanıyorlar. ben otuz yaşımda öğrendim babamın ulus lokantalarında bayat ekmekleri ineklere yedireceğiz diye toplayıp evde ıslatıp kendilerinin yediğini. dedemin 12 yaşında çıkrıkçılar yokuşundan sırtında buz çıkararak, şekercinin yanında işe giren kardeşini bazen ağzına şeker atar diye kıskanarak harçlık kazandığını. şekercinin yanında çalışan kardeşin ise aslında günlerce şekerciden eziyet görüp sırtına vurulan sopalar yüzünden çaktırmadan ağrılar içinde uyuduğunu.
    dalga geçiyorsunuz çünkü anlatmadılar, dalga geçiyorsunuz çünkü siz de onların ne şartlarda yaşadığını öğrenmekten korkuyorsunuz.

  • eski sevgilinin unutulmayan sözleri

    ‘hayatta en çok annemi severdim seni annemden de çok seviyorum’ dedi ve moldov bir kızla aldatarak terk etti. ne bir ses ne de yazı yoluyla bir iletişim. yeşil bir su yılanı gibi sessiz sessiz sürünerek gitti. moldova diye bir ülkede öldüğünü düşünüp panikle ailesini aradım onlar da telefonlarımı açmadı. sevgiyi bilmeyen sevgiye dair her yalanı söyler çünkü ucuzdur. bu başlık da sevgiyi pazarda satılan macun zannedenlerin saçma sapan sözleri ile dolu.

  • 22 eylül 2017 kadir topbaş'ın istifası

    darısı gözlüklü pezevengin başına diye dua ettiğim istifadır.

  • ekşici kadınların ekseriyetle çirkin olması

    pek kadını ile tanışmadığım için bilemeyeceğim önerme. en son 2 ay kadın diye bilgi paylaşımı yaptığım yazar da erkek olduğunu itiraf etti. bu minvalde şu sonuca ulaşıyorum. kadınlarını bilemem ama erkekleri o kadar çirkin ki bir kadınla konuşabilmek için kadın taklidi bile yapabiliyorlar.

  • orgazm taklidi

    acı bir tecrübe ile yapmanın iki tarafa da yarar getirmeyeceğini anladığım eylem. tam 3 yıl bilfiil yaptım. bana bir yararı olmadığını ama onu hem boşa enerji harcamaktan hem de beni kuruyup ,yaşamam olası olan can acısından kurtardığını düşünürdüm.
    bir an önce bitse de sarılıp sevgi ile uyusak diye üstüste rol keserdim.
    bugün ilişkimizin bitişinin 2. ayı içerisindeyim ve şunu diyebilirim.
    sizi bir şekilde terkeden erkeğe 'ulan gerizekalı yatakta öyle bencil ve iş bilmez bir moronsun ki yıllardır orgazmın ne olduğunu unutturdun bana. şimdi de kendini yatakta harikalar yaratan bir erkek zannederek gidiyorsun.' demek istiyor insan. tabi bağlantılar kopunca anlatabilecek bir yol bulamıyor insan. kısacası yapmayın. bencil olmasına izin vermeyin. oral seks, el ile tatmin şu bu, kızların erkeklere yaptığı bir jest değildir. siz mutlu olana kadar uğraşsınlar. beceremiyorlarsa da erken jübile yapsınlar. ama 30 yaşında orgazmın ne olduğunu bilmeyen bir kadın olmayın.

  • oy ve ötesi

    şu an %90 akp seçmenin oy verdiği bir okuldan yazıyorum ve sandık başkanından akp müşahitine kadar kelimenin tam anlamıyla bizden tırsıyorlar. bilgili insan olmanın ya da kanun nizam bilme ihtimali gerçekten insanların hareketlerini çok değiştiriyor.