444
profili

  • tayyip nasıl %52 oldu mhp %11'i nasıl aştı

    pazartesi günü ak parti'nin eski yöneticilerinden biri seçim müdürlüğüne geldi ve "44 bey, vekilimiz sandık sandık sonuçları istiyor, alabilir miyim?" diye sordu. çıkarıp verdim."ne olacak?" dedim, "eski sonuçlarla karşılaştırıp, az aldığımız yerde ne hata yapmışız onu araştıracağız" dedi. sayfaları karıştırırken de "hım, şu mahallede şu kadar oyumuz şuraya, bu mahallede de buraya gitmiş" diye yorum yaptı.

    kazanan parti az da olsa kaybettiğinin nedenini sandık bazlı araştırmak istiyor, muhalifler de şapkayı önüne koymak yerine böyle efsanelerle uğraşıyor.

    ek: "sandık sandık sonuçlar açıklanmadığından itiraz edemiyoruz!" iddiasının saçmalığını da görebilirsiniz. seçim sonuçlarının seçsis'e girilmesi saat 22:30 gibi bitti ve hem sandık bazlı hem de toplu sonuç tutanaklarını ilçe seçim kurulu üyelerine imzalattık ve orda bulunan tüm partililere, medyaya ve emniyet güçlerine verdik. seçsis'ten alınan raporlar kullanıcı dostu olmadığından pazartesi günü excelde düzenleyip göze hoş gelen ve anlaşılır hale getirip, yine partilere dağıttım. aynı zamanda odanın dışına da astım. kısacası isteyen herkes seçim müdürlüklerinden sandık bazlı sonuçları alıp inceleyebilir.

  • tarihteki muazzam ayarlar

    5 yaşındaki kızım okulda ağlamıştır:

    b: sen bugün okulda ağladın mı güzel kızım?

    k: evet, nerden biliyorsun?

    b: kuşlar söyledi.

    k: yaaa!

    b: peki neden ağladığın yavrum?

    k: kuşlara sor!

  • en lezzetli makarna sosu

    sarımsaklı yoğurt üstüne yağda hafif kavrulmuş pul biber

  • metro turizm gençlik otobüsü slogan yarışması

    "hızlı yaşa genç öl"