ddsmac5
profili

  • kredi kartlarının enflasyona sebep olması

    kesinlikle doğru önerme.

    ak partiye oy vermiş birisi olarak ben de böyle düşünüyorum. sayın bakanımız mehmet şimşek umarım kredi taksitlerini kaldırır. paranız yoksa da almayın kardeşim. helal olsun şimşek'e. gayet de doğru adım. inşallah işçilerin kıdem tazminatları da kaldırılır. güzel yeni vergiler de gelir. iyice tabana yayılır. insanlar gayet de memnun. ak partimiz güçlenerek çıkıyor her seçimde.

    ne yani özgür özel'e mi versinler? ona buna selam gönderiyor. mansur çorba dağıtıyor. yeniden ak parti inşeallah.
    edit: çoğunuz 12 ay taksitle tatile gidiyor, 6-7 ay taksitle beyaz eşya alıyor. utanmadan 3-4 ay taksitle de kıyafet alıyorsunuz. hepsi kaldırılsın bence. öyle ne bir sürü ev, otomobil aldınız ucuz kredilerle. taksitlerle yurt dışına çıktınız, gezdiniz. enflasyonun sebebi işte bunlar. inşallah hepsi kaldırılır. ne o beğenmediniz mi? kime oy vereceksiniz? ekrem'e mi eheheheheh? yoksa çorbacılara mı? fazla evi, otomobili olan herkesten de vergi alınsın. gayet de yerinde bence.

  • sinan oğan'ın ortadan kaybolması

    yerel seçimde çıkar ortaya merak etmeyin. sizin gibilere yine " türk milleti, bayrak, kuran, allah, vatan" der. sizin de milliyetçilik duygularınız kabarır. oyunuzu verirsiniz. sonra yerel seçim biter kenara çekilir yine.

    olan size olur. sinan sadece bir isim. sinan gider alparslan gelir. alparslan gider mete han gelir. bu işler böyle.

  • 24 mayıs 2023 kılıçdaroğlu özdağ ortak açıklaması

    hayırlı uğurlu olsun dediğim açıklamalar.
    bir kürt olarak asla yadırgamadığım, aksine destek verdiğim açıklamalar.
    birleşe birleşe kazanacağız. türk milliyetçileriyle de helalleşeceğiz. sığınmacıları da göndereceğiz.

    edit: istilacılar gitmeli. adam olun adam. 10 milyon insandan bahsediyoruz. mesele kürt-türk meselesi mi? ulan esenyurt'ta afganlı, suriyeli tarafından tecavüze uğrayan bir kürt kadın, türk kadın olursa vicdanınız ne diyecek buna? bu heriflerin hepsinin gitmesi gerekiyor. bu yüzden kılıçdaroğlu, bu yüzden özdağ. çocuklarınız kürtçe öğrenemeden, kürt geleneğini devam ettiremeden istilacı maymunlar tarafından öldürüldüğünde de tarafsız mı kalacaksın? gidin verin oyunuzu.

    sığınmacılar meselesi büyük arkadaşlar. 5-10 çocuk doğuruyorlar. demokrasinin bugını bulmuşlar. bi 10 seneye kadar gitmezlerse mecliste %10'a ulaşabilirler. kendilerini kilit parti olarak konumlandıracaklar. her iki ittifak da bunlardan oy almak için taviz verebilir. mesela afganlar "erkek çocuklarını oynatalım dansöz gibi" teklifi verebilirler, suriyeliler "şeriat istiyoruz, bize şeriat mahkemesi lazım" diyebilirler. gettolaşıp seni, beni türk kürt, laz, çerkez demeden mahallelerine sokmayabilirler.

    dünyada mültecitaparlık, sığınmacıseverlik devri bitti arkadaşlar. konjoktür değişti. 2000'lerdeki o liberal hava bitti. ingiltere bile sığınmacıları afrika'da tutuyor, italya kıyılarına yanaştırmıyor, abd'de hapiste tutuyorlar ulan. en özgürlükçü dediğiniz ülke burası. benim kürt dedem çanakkale'de boşuna mı şehit oldu? bu uyuşturucu kaçakçısı, erkek çocuklarına tecavüz eden, sınırlarımızı ahır gibi kullanan aptal orosbu çocuklarına mı bırakacağız ülkemizi?

    bakın size güncel somut bilgi veriyorum. isveç'te sadece 1 sığınmacı kontenjanından gelmiş ne olduğu belirsiz vekil koskoca devleti parmağında oynattı. niye? mecliste hükümet kurulamadı da ondan. kadın bildiğin tavizler istedi. sistemi kilitledi.
    bahsettiğim kişi ve haber

    ne derseniz deyin ben gönül rahatlığıyla gidip oyumu kk'ya vereceğim. isterse özdağ'ı içişleri bakanı yapsın isterse ordunun başına geçirsin genelkurmay yapsın. umrumda değil. senede 11 milyar dolar harcanıyormuş bunlara da. biz mecbur muyuz bunlara para vermeye! yazık günah.

  • erdoğan'ın memur maaşı vaadini düşürmesi

    boşver reis 10.000. tl'ye düşüreceğim desen sana oy verecek bir sürü sünni anadolulu türk yine var.

    ben senin yerinde olsam sarayımda jakuzime otururum sabahtan akşama kadar. keyfime bakarım. ne de olsa sana oy verecek bir sürü sünni var. alevi kemal'e mi verecekler sanki.

  • sinan ateş'in ailesinin tehdit gibi açıklaması

    saçma sapan açıklamalar.

    bıktık bu tarz "yok bu olmazsa bunu açıklayacağız. yok her şeyi söyleyeceğiz. "
    tarzı söylemlerden. hiçbir şey yapamazsınız. adam gibi söyleyeceksiniz söyleyin. aile ferdiniz katledilmiş. hala böyle açıklamalar yapıyorsunuz. boş. vız gelir tırıs gider. devlet reisiniz bile hepinizin sesini kestirdi. yallah şimdi.

    edit:imla