seviyorakalanpapatya4
profili

  • cevheri güven ekşi sözlük videosu

    evet kendisi tescilli fetöcüdür ama bu platformda çoğunlukla "s.ke sürecek aklı yok, sözde muhalif" diye tanımlanan kitlenin koyun gibi nasıl güdüldügünü aptala anlatır gibi anlatmıştır.

    akp'nin hdp heyetiyle görüşmesinden bu yana kaç gün geçti, bir yıldan fazla bir süredir chpkk diyen sözde muhalif, sözde vatansever orospu çocukları nerede?

  • 28 ekim 2022 ötv indirimi

    daha birkaç gün önce yurtdışından valizinizde getireceğiniz cep telefonunu kontrol etmek için havalimanı gümrük kapılarında gümrük kontrolü yapılacağı haberi vardı.
    ne için?
    yurtdışından cep telefonu getirilmesinin önüne geçip yerleşiklerden alınacak cihazlardan birkaç bin lira ötv tahsil edebilmek için.
    1,5 kg tire yoğurt migros'ta 61,5 lira olmuş. yoğurt bu yoğurt.
    tüm bunlar olurken ötv indirimi olacak ve size de birkaç yüz bin liraya sıfır otomobile sahip olma şansı yaşatacaklar öyle mi?

  • mehmet tevfik göksu'nun imamoğlu'na meydan okuması

    tevfik, evladım yerel seçimler sonuçlanalı 3 yıl geçti, çık biraz açık havada dolaşıp hava al, beynine oksijen gitsin.

  • bitcoin balonu

    devletlerin, egemenlik ve hegemonyalarını devam ettirmek adına yeri geldiğinde oluk oluk insan kanı akıttığı, stratejik planlar yaptığı böyle bir dünya düzeninde; birilerinin çıkıp ama bitcoin kontrol edilemez, ama öyle yapılamaz vs vs saçmalıklarını dillendirmesini, miktarından bağımsız cebe giren kolay paranın sarhoşluğuna veriyorum yoksa bu kadar geri zekalı olunamaz.
    komik olmayın.