gizli sosyal4
profili

  • bu meydan kanlı meydan

    ruhi su türküsüdür. kendi türkülerine, kültürüne yüz çevirmiş dangalakların kafasını karıştırmış gördüğümüz kadarıyla.

  • pkk'nın kaçırdığı 40 kıza tecavüz etmesi

    hani şu iki fırın işçisi çocuğun öldürülüp "terörist" dendiği, yaralı askerlerin dünyanın gözü önünde ölüme terk edildiği ilin valisinin açıklaması mı?

    o zaman kesin doğrudur.

  • 23 ağustos 2015 şehitler yürüyüşü

    gereksiz yürüyüş.

    ne için yürüyorsunuz? savaşın devam etmesi için mi? intikam için mi? yoksa hiç görmediğiniz, şans eseri tayininiz çıktığında gitmemek için bin türlü takla attığınız "vatan" toprakları için mi?

    yoksa hayatını kaybeden askerlerin sahipsiz olmadığını göstermek için mi?

    hayır. gazınızı almak için yürüyorsunuz.

    savaşın sebebi belli, suçlusu belli. ölen askerlerin katili belli. elini tabutlara dayayıp oy dilenenler belli. halkı kaosla, ölümle, kargaşayla tehdit edenler belli. saraylarda keyif çatanlar belli.

    asker yakınlarının bile gördüğü bu gerçeği neden görmüyorsunuz? ateş düştüğü yeri yaktığı için görmüyorsunuz. asker ölümleri +5 olmadığı sürece ilginizi bile çekmiyor.

    bu savaşın akp ve saray dışında hiç kimseye faydası yok. madem bu işin bitmesini istiyorsunuz elde kur'an edirnekapı'ya değil, omuz omuza kaçak saray'a yürüyeceksiniz. kan istemek için değil, bu ülkenin gördüğü en büyük zalimi kovmak için.

  • 15 ağustos 2015 hizbullah'ın türkiye'yi uyarması

    birincisi islamcı terör örgütü değil lübnan direniş hareketi hizbullah'ın genel sekreteri seyid hasan nasrallah'tan bahsediyoruz.

    nasrallah abd uşağı, israil dostu kasımpaşa kabadayıları gibi yalandan efelenenlerin aksine 2006 yılında israil'e lübnan'ı mezar edip kovmuş bir hareketin lideridir.

    aynı nasrallah cihatçı çeteler suriye halkının kanına girdiğinde "bizi ilgilendirmez" demeyip suriye'nin yardımına koşmuş bir hareketin lideridir.

    nasrallah bizim uzun gibi insanların mezhebine, dinine, imanına sövmez. hristiyan, alevi, dürzi, sünni destekçileri vardır.

    ağzına sağlık nasrallah.