kenke6
profili

  • uğur yanıkel'in şüpheli ölümü

    elleri bağli değil. birinden/bir şeyden kaçtığı çok belli ama elleri bağlı yazıp olaya gizem katmaya çalışmak suyu bulandırmaktan başka bir şeye yaramıyor. bu gördelde düşerken ellerinin gayet iki yana havaya açıldığı da net görübüyor. görsel

    lütfen! olay zaten son derece vahim ve karanlık. elleri bağlı, gözleri bağli diye polisiye bir hava katmayın olaya. hep birlikte, kimden kaçtığını soralım, kamera görüntülerinin ortaya çıkmasını sağlayalım. bulunduğunda da elleri gözlerinin bağlı olduğuna dair bir emare yok zaten.

    pc, tablet gibi büyük bir ekrandan izlerseniz ellerinin bağlı olmadığı çok açık ama bu adam kimden kaçıyor. parka nasıl girdiğinin görüntüsü yok mu? parkta kamera yok mu?

    tüm kamuoyu vicdanı için aydınlatılması gerekiyor konunun.

    edit:

    işin daha garibi kamera açısı sıradan bir olayı çözebilmek için gayet yeterli aslında. tabi ki uğur’ın içinde bulunduğu durumu bilemeyiz ancak köpek vs olsa o uzun boşlukta mutlaka görünürdü. köpek takip eder, kovalar. ayrıca köpek bile olsa uğur zaten bir yerden kontrolsüz atlamayacak kadar farkı açmış.
    o yüzden uğur kendine zarar verecek birinden kaçıyor düşüncesindeyim, belki park ile ilgili bile değil olay, parktan önce bile kaçmaya başlamış, park’ı kestirme olarak kullanmış bile olabilir.

    ayrıca uğur gözlük kullanıyor, gözlüğünü bir arbede ya da kaçma sırasında düşürdüyse ve o adrenalinle atlayacağı yeri kestirememiş olabilir.

    kısacası istanbul’un göbeğinde uğur’un adım adım ne yaşadığını kamera ile görebiliyor olmamız lazım. parka nasıl girdi? parkta ne oldu? bu görüntüler zaten tüm gizemi ortadan kaldıracaktır.

    son olarak bir park’ta 3 metrelik, korkuluksuz, bariyersiz duvarın işi nedir? ki sağ tarafa doğru duvar daha da yükseliyor.

  • 8 eylül 2022 fenerbahçe dinamo kiev maçı

    aslında her şey farklı olabilirdi.

    kadıköy’de ki ucl ön elemesinde kiev’li futbolcular ilk ısınmaya çıktığında ıslıklanmak yerine alkışlanmışlar, ardından savaş mağduru oldukları için 3-4 dakikalık “ukrayna” tezahüratı ile karşılanmışlardı.

    zaten tüm dünya ukraynalılara sempati duyuyorken, adam akılli topunu oynayıp gitmek varken. teknik direktörleri sürekli gerginliği yükseltmek istedi, yedek kalecisi sürekli tribünle dalaştı, sahadaki futbolcular yatarak ve sürekli itiraz/faul yaparak gerginliği yükseltti.
    son olarak attıkları golden sonra golü atan futbolcu ve yedek kulübesindekiler tribünlere hareket çekince kayış koptu ve 40 saniyelik “putin” tezahüratı duyuldu.

    geldik bu maça. ilk 9 dakika 7 tane sert faul yapan, her ikili mücadelede yere yatıp sağlık görevlisi çağıran ve her şeye itiraz eden bir takım gördük. çirkeflikleri, iğrençlikleri bitmedi. bu yolu seçtiler.

    zaten savaş gibi dehşet verici bir şey yaşamışken gelip bir de sahada maç yapmayı eğlenmeyi değil, kavga edip gerginlik çıkarmayı seçtiler.

    öyle bir sonuçla bitti ki 5-0 kazansak “oh, aldık intikamı” diye yatacakken. şimdi son dakika golü ile zafer sarhoşu bir halde duvara lucescu fotosu atıp üstüne ok atacak kıvama geldim.

    fener gol yediği her an benle daşşak geçme fırsatını kaçırmayan fanatik gs’li arkadaşım bile tüm bu iğrençliklerden sonra son dakika golünde koltuktan fırladı. sözlükte okuduğuma göre aynı şeyi yaşayan
    çok fazla gs’li, bjk’li ve ts’li var.

    ve kiev takımı öyle pislikler yaptı ki kendimi hızımı alamayıp gecenin diğer maçında trabzonspor desteklerken buldum. lucescu bunu başardı. yıllar sonra bugün bir çok gs’li, bjk’li hatta ts’li fenerbahçe kazansın istedi. ben de bundan sonra bütün avrupa maçlarının son dakikasına kadar tranzonspor’lu ve başakşehir’liyim.

    son olarak; grubun son maçı kiev deplesmanında. o maça öyle bir gidelim ki unumuzu elemiş eleğimizi asmış olalım. kiev’in de mutlak galibiyete ihtiyacı olsun. o maça kadar bu durum için dua edeceğim. 90 dakikayı yerde geçirelim, tüm 11 sıra sıra sağlık görevlisi talep etsin istiyorum. lucescu denen karaktersiz adam maçtan sonra fenerbahçe çok faul yaptı diye ağlamış utanmadan üstelik. allah’ın ne olur sin maça bu şekil gidelim.

    edit: imla.

  • arda güler

    bir fenerbahçeli olarak fenerbahçelilere çağrımdır. bu çocuğu övmek için galatasaraylı beşiktaşlı boklamayı bırakın.

    kendi sosyal çevremdeki neredeyse bütün rakip takım taraftarları, hatta troll dolu sözlükte bile bir çok galatasaraylı, beşiktaşlı övgüyle, gururla bahsediyor bu çocuktan.

    iyiliklere odaklanın, siktir edin troller zırlasın abi. rakip taraftarlar bile ne güzel şeyler yazıyorken bu çocuk üzerinden o adamları tiksindirmeyin, kırmayın bari.

    çocuk 2 tane güzel gol atmış, gelip buraya ergence yok floryadan duyuldu, inönüdekiler hopladı yazmanın ne mantığı ne gereği var. zırladı hopladı dediğiniz adamların çoğu zaten gol anında helal olsun çekiyor, alkışlıyor arda’yı.

  • masterchef türkiye

    hasan’a “sen kazanırsan beni yaz tabağım kötüydü” diyen, emre kendini yazınca “bunu hak etmiyorum” diye emre’ye çemkiren ergenin tekini seyretmek zorunda kaldığımız program.

    ayrıca “hayatta yenemeyeceğin adamlar var, psikolojik olarak tahsin’i yenemezsiniz” dediği tahsin ilk hafta hamza ve burcu karşısında sinirden kaşık fırlattı sağa sola.

    tunahan ve tahsin, yarışmada rakip olamayacakları emre’yi bu şekilde alt etmeye çalışıyorlar ama ne kadar itici ve sahte göründüklerinin farkında değiller.

    iddiaya göre haftasonu odalarına çekilip planlar yapıyorlarmış ama bence odalarına çekilip sevişiyorlar. o vibe’ı alıyorum bu ikisinden.

    son olarak puding kıvamını nasıl kontrol etmedin diye kaptana kızıyorlar ama puding kıvamını da kontrol etmezsin abi, puding pudingtir. puding yapamayacak bir yarışmacı olduğunu düşünemezsin, bu kişi tunahan olsa bile.

    son olarak tunahan’ı ilk eleme etabında salak taklidi yapan zeki biri sanmıştım ama taklit yapmıyormuş meğerse. acı.

  • gold digger

    para avcısı.

    kriterlerine bakmaksızin, parası için bir erkekle birlikte olan kadınlara denir. çiftin, muhtemelen aralarında yaş farkı fazlacadır.

    umarım çevremizde yoktur.

  • fernandinho

    35 yaşında olan ama ne hikmetse asla yaşı konuşulmayan futbolcu. buradan da anlayacağınız üzere galatasaray ilgileniyor.

    bi futbolcunun başlığına sadece gs’liler yazıyor ve yaş/para bahsi geçmeden övülüyorsa galatasaray,

    çoğunlukla gs’liler yazıyor sürekli yaş/maaş konuşuluyor ve sürekli boklanıyorsa fenerbahçe,

    gs’lilerin hiç sikinde değilse beşiktaş,

    hiç entry yoksa trabzon,

    ilgileniyor demektir.