aziz matta20
profili

  • halil umut meler

    türkiye'deki en iyi aktif hakem. ben cidden hakemlerin üzerinde baskı kurma stratejisinden bıktım ya. bırakın adamlar işini yapsın. yakında maç yönetecek hakem bulamayacaksınız bu kafayla.

    siz başarısızsınız diye her yere geriliminizi de götürüyorsunuz, bastığınız yerde ot bitmiyor.

  • okan buruk

    galatasaray'ı cl'de averaj takımı yapıp katsayı sıralamasında altmışıncı falan olarak bırakan babel sever terim üzerinden eleştirilen teknik adam. terim olsa bayern'den fark yer sonra da “makas açıldı. transfer istiyorum.” diye masal anlatıp müritlerini uyuturdu. yıl olmuş 2024 hala terim'e dilenenler var. övdükleri terim de 2000'de kalmış. getir terim'i yine on üçüncü ol.

  • sacha boey

    benim için bonservisinden çok bonservisinin nasıl kullanılacağı önemli. boey'den gelen parayı 30+ bir eski yıldıza gömeceksek kaça satıldığının bir önemi yok.

  • erden timur

    hakkında flood diye nef'in resmi sitesinde bulunan bilgilerin paylaşıldığı iş adamı. komik olmayın. twitter'da prim kasan, ne olduğu belli olmayan gazetecileri bulmuşlar bu sezon da sizi oyalayacak.

    insan oltaya bu kadar kolay gelmemeli.

  • erdoğan'ın giderayak çıkardığı ballı kararnağme

    başka bir kararnameyle iptal edilecektir.

  • 14 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun alacağı oy oranı

    benim tahminim %53-55.

  • muharrem ince

    2018 seçimi için chp'yi kampanyaya çok geç başlamakla suçlarıp yeterince miting yapamadığını defalarca söylemiş siyasetçi. şu an %16 oyu olduğunu iddia ettiği partisiyle miting bile yapamıyor. yaptıkları da üç beş ergenle mutlu tavuk dansı yapmaktan ibaret.

    neyse sonuç olarak unutulmaya yüz tuttu. partisi de kendisi de %1'e ulaşamayacak muhtemelen. çok üzerinde durmaya değmez.

  • muharrem ince

    atatürk'ü kendine kalkan olarak kullanan alternatif sağcı. bu adamın atatürk'le falan ilgisi de yok.atatürk entelektüel altyapısı bu kadar zayıf adamı ne yapsın bir kere? bir dediği ötekini tutmayan, kişisel ikbal hırsı içinde gözleri kör olmuş bu vasat kasaba politikacısıyla atatürk aynı masaya bile oturmaz. muharrem ince'yi atatürkle anacaksanız gençliğe hitabe'deki “şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.” cümlesine bakın bence. muharrem ince'nin atatürk'le yolunun kesiştiği tek yer bu cümle olabilir. atam burada ince'den de bahsetmiş.

    bir de kim abi bu chp'den uzaklaştırılan atatürkçüler bi yazsanıza? kim abi? allah aşkına yazın. kim bunlar? hulki cevizoğlu mu? mehmet ali çelebi mi? metin feyzioğlu mu? kim? tek tek akp'ye yanlayanları atatürkçü mü sayıyorsunuz siz? kim bu atatürkçüler? soyut bi atatürkçü grubu oluşturmuşsunuz, sallıyorsunuz. kim allah aşkına bi yazın da bilelim. papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz altı boş boş.

  • jorge jesus

    tanrı'nın oğlu gibi gelip yarım sezonda hasan mezarcı'ya dönen teknik adam.

  • domenec torrent

    sürekli debeye girdiği için şikâyet edilen hoca. torrent'in sürekli debe'de olmasının sebebi çok iyi bir hoca olması değil, insanların özlediği zihniyeti temsil etmesi.

    insanlar artık yenildiği her maçın 80. dakikasında hakeme saldırıp oyundan atılan teknik direktörlerden ve onun testosteron fışkıran scarface pozlarından bıktı. yenildiği her maç sonrasında bahane arayan, birilerini suçlayan, oyuncularını bile ateşe atmaktan çekinmeyen, sürekli, sürekli, ama sürekli transfer isteyen, yeni aldığı oyuncularla birkaç ay oynadıktan sonra onlardan da verim alamadığı için yine transfer isteyen, ama performans veremeyen hocadan bıktı. siz bana tapın, beni destekleyin, bana yüksek kontratlar verin ama ben takıma doğru düzgün antrenman bile yaptıramayım. bıktık artık, cidden bıktık. bu egosantrik tek adam zihniyetinden bıktık.

    torrent'in sürekli debe'ye girmesinin sebebi bu işte.

    adama barcelona maçını soruyorlar “benim hayallerim var.” demek yerine oturup sana gerçekçi biçimde bu işin zor olduğunu anlatıyor. “makas açıldı” demek yerine strateji üretmeye çalışıyor.

    maçtan sonra soru soruyorlar sana yapmak istediklerini, yapabildiklerini, yapamadıklarını anlatıyor ve çalışmaya devam edeceğini söylüyor. her yenilgiden sonra transfer isteyip “burası galatasaray, şöyle büyük kulüp, böyle büyük kulüp…” diye tribüne oynamıyor. “üç günde bir maç oynuyoruz, tabii yorgunuz” diye bahane üretmiyor, işine bakıyor. “üç günde bir maç oynamak işin bir parçası, oyuncuların buna adapte olması gerek.” diyor.

    kaleci transferi oluyor, adam “biliyorsunuz segerra yirmi yıl barcelona'da kaleci antrenörlüğü yaptı, pena'yı da onun referansıyla aldık.” diyor. “ben yaptım, ben istedim, ben bilirim, ben, ben, ben…” demiyor. ismail çipe'yle, eray işcan'la devam etmiyor.

    duran top golü atılıyor “duran toplardan sorumlu arkadaşımız ispanya'nın en iyi duran top uzmanlarından biri.” diyor. terim bu konuda ne diyor, ne dedi, vallahi aklımda hiçbir şey yok. muhtemelen hiç duran top çalıştırmadığı için o konuya hiç girmiyor.

    takımın fizik gücü zaten arttı. galatasaray'dan başka hiçbir yerde çalışamayan scot piri denen vasıfsızdan kurtulduk, yine işi uzmanına veriyor. sırf evlat kontenjanıyla yardımcılık yapan selçuk, necati'yle çalışmıyor. galatasaray'dan ayrıldıktan sonra futboldan kopan levent şahin'le, ümit davala'yla, hasan şaş'la çalışmıyor. gerçek bir ekiple çalışıyor.

    yani diyeceğim o ki insanların torrent'i bu kadar tutmasının sebebi liyakat. ekip çalışması. liyakat, işine duyduğu saygı, kavgadan, dövüşten uzak mütevazı kişiliği. bu sadece futbolda değil, siyasette de, sanatta da, her alanda özlediğimiz bir karakter. torrent'in başarılı olması modern bir zihniyetin başarısı anlamına gelecek. çünkü insanlar scarface, kurtlar vadisi triplerinden, hastane basan göbekli kaptanlardan, başarılarını kulübün üzerinde baskı aracı olarak kullanan egosantrik tek adamlardan bıktı.

  • 2021-22 fb bjk gs karma 11'i

    objektif bir gözle bakarsak: muslera, boey, nelsson, marcao, aanholt, taylan, berkan, cicaldau, morutan, kerem, diagne.

  • celal şengör

    yaptığı şeyin cinsel taciz olduğunu düşünmüyorsa gittiği ülkede insanların gözü önünde aynı şeyi tekrar yapıp yapamayacağını merak ettiğim tip. sıkar mı yoksa?

  • pınar tremblay

    son zamanlarda denk geldiğim en cringe işlerden birine imza atan kadın. vedat milor ile olan tartışmasını nasıl erkek egemen topluma bağladı anlamadım. kafayı yemiş sanırım.

  • ali koç

    küfür etsin diye stada dünya kadar holiganı dolduran vizyoner başkan. adam galatasaray kompleksinden çat diye çatlayıp ölecek bir gün.

    insan utanır diyeceğim de tribünden atlayıp adam dövmeye çalılan insan sonuçta...

  • türk futbol tarihinin en büyük transfer kazığı

    galatasaray için: elano, misimovic, falcao, en boşları da ontivero ile hajrovic.

    gerçi diego costa’yı alsalar bizimkiler yine gider havalimanında karşılar.

  • plajdaki çocuklu ailelerden rahatsız olmak

    çocuklarına toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini öğretemeyen ailelerden rahatsız olmaktır aslında. “berkeeee!!! berke diyorum! berke! hani yapmayacaktık böyle! berke! buraya gelir misin!?” diye bağırarak iyi annebabalık yaptığını sanan kültürsüzlerden rahatsız olmaktır. yetiştirdikleri çocuk da tabii ki sevimsiz, saygısız ve gürültücü olacaktır.

  • yaşar kemal uğurlu

    tokat atan adam lehine faul çalmış, burada gelmiş şöyle iyi yönetti böyle iyi yönetti diyorlar. ilk defa mı futbol maçı izliyorsunuz?

  • galatasaray fenerbahçe derbisine bir kehanet bırak

    maç sonunda “altay çok genç bir kaleci. bu tip hatalar yapması doğal. zaten önündeki stoper hattı da henüz oturmadı.” diye konuşulacak.

  • ay'a inilir mi çıkılır mı sorunsalı

    beyoğlu’na çıkılır, kadıköy’e inilir, ay’a akılır.

  • 6 kasım 2018 pfdk sevkleri

    objektif olacaksak şöyle yaptırımlar uygulanması gereken sevkler silsilesi.

    jailson: 20 maç
    soldado: 15 maç
    skrtel: 10 maç
    n’diaye: 1 maç
    belhanda: kınama
    donk ve rodrigues: ceza yok
    hasan şaş: ücretsiz psikolojik tedavi
    fatih terim: hassasiyetinden ötürü teşekkür.