joanna smile9
profili

  • şulemsi'nin kocası tarafından aldatılması

    bunlar fenomen değil mi? peki ben niye hiçbirini tanımıyorum ta ki buralarda veya haber bültenlerinde isimlerini duyup merak edene kadar? bizim hayatımıza neden sokuyorsunuz böyle gereksiz madrabazları? gitsin kim fenomen yaptıysa onların zamanını çalsın meşgul etsinler, bunları takip edenler yüzünden bu ülke bu halde zaten, videoya bak amq ağlamaklı bir müzik, full makyaj türbanlı bir bacı ve allta kocam beni aldatıyor yazısı, bu ne ya?

  • 16 temmuz 2023 amerika türkiye maçı

    her yanı bok gibi ülkeden böyle ışık saçan bir takım nasıl çıkar hayretler içindeyim.

  • arda güler

    buna kaçtı falan diyenler harbiden gerizekalı, düşünsenize hoca gelip "maça bugün irfancan ile başlıyoruz skoru elde edince seni de alacağım oyuna diyor", o sırada irfancan kenarda dişini kürdanla karıştırarak o küstah bakışları ile bıyık altından gülüyor, senin üzüldüğünü gören mhy geliyor yanına "üzülme abicim be ya, her şey düzelir be ya, sıra sana da gelecek be ya" falan diyerek seni kafalarken kankası irfancan'a çaktırmadan göz kırpıyor. maç başlıyor ikinci yarı oyuna giriyorsun jashua king'e al at pasları veriyorsun dağlara taşlara vuruyor, salak bir türk hakemi ayağını kıran adama oyna devam diyor... yazarken mideme kramp girdi, ortama bak amq kukla tiyatrosu gibi.

  • arda güler

    arao, lincoln ve özellikle irfan can koca gotlüsünün oynadığı yerde bunun oynamaması tel kelimeyle kahpeliktir.

  • cemal enginyurt'un latif şimşek'i dövmesi

    10 dakika seyrettim annem seyrediyordu, latif şimşek ve bir ülkücü bıyıklı adam vardı cemal enginyurt konuşuyor, ikisi habire "savcıya böyle deme, polise öyle denir mi, ösym bizim kurumumuz onun değerini düşürmemek lazım, bu kutsal, şu milli" ben de dedim ki iyi yere tezgah açmışsınız onu deme, bunu eleştirme, 10 dk sonunda ben şiştim oturduğum yerde, iyi yapmış ohhh canıma değsin.

  • 6 mart 2022 fenerbahçe trabzonspor maçı

    insan hayatında bazı fırsatlar sadece bir iki kere gelir, maçın hakemi zorbay küçük'e bu fırsat geldi ama büyük bir çoğunluğu it çakal olan hakem camiasının ayak oyunlarına kurban gitti, kalkavan denilen iyi aile çocuğu tek harekette hem hakemi hem fenerbahçe'yi yedi. zorbay küçük kırmızı kart kararını zerre kadar inanarak verdiyse ben hiçbir şey bilmiyorum, bunun iki adet göstergesi var ilki; maç içerisinde pozisyona o kadar hakim ki, hiçbir kamera o pozisyonu onun o an gördüğü kadar net veremez, hakem ne yaptı oyun içinde bu pozisyonu ilk gördüğünde? ellerini açtı top ortada dedi. ikincisi ise; var'da pozisyonu seyrettikten sonraki yüzünün aldığı hal ve mhy'tan yediği göğüs darbesi bu aslında herşeyi açıklıyor.

    zorbay küçük, bu fırsatı değerlendirip kendi rüştünü ispat edemedi, mete abisini ciğneyemedi, çarkın küçük bir parçası olarak hakemlik hayatını sürdürür bundan sonra, kral olma fırsatı kaçtı, cüneyt'in, fırat'ın, mete'nin soytarılığını yapmaya devam eder.

    eski bir hakem evden bildirdi.

  • internet alışverişinde sanal kart kullanan nesil

    bakın size bir anımı anlatayım, polonya ormanlarının arasında 10 yataklı bir oteldeyim, ertesi gün dönüşümüz var, otelde internet bir tek resepsiyonda var, oradan check-in yapıyorum, bir de baktım bagaj hakkımız 5 kilogram, hemen klm'nin sitesine giriyorum bu arada cep telefonum erişime kapalı hangi akla hizmetse, fakirlik var o zamanlar, dolayısıyla ana kartımı kullanarak (bu anlattığım olay haricinde bir kere bile asıl kartımı kullanmadım o güne kadar ve o günden sonra)50 kusur euroya ben ve arkadaşlara bagaj hakkı alıyorum, çünkü havalimanında çok daha fazla ücret istiyorlar. asıl olay şimdi başlıyor, evde uykumun arasında kendi kendime "ulan diyorum o bilgisayar üzerinde kesin bütün data kaydediliyordur, ne malsın sanane milletin bagaj hakkından" ve arıyorum müşteri hizmetlerini, hanfendi diyorum son işlemimi bana söyler misiniz? beyefendi sizin 17 bin küsur limit aşım ücretiniz görünüyor, (asıl kart limitim de en az bir o kadar var), işte o an kanım çekiliyor, kendimi görmedim ama tebeşir gibi olduğumdan eminim. hangi siteden, ne satın alınmış, neden limit aşımına izin verdiniz falan diye artık ne sorduysam, kadıncağız "beyefendi sistemde bir gariplik görünüyor, şimdi kapatalım ben sizi tekrar arayacağım" diyor ve kapatıyorum, işte o beş dakika midem, başım, ateşim hepsi bombok bekliyorum, hayatımdan beş sene geçiyor ve beklenen telefon geliyor. "beyefendi en son 50 kusur euroya tekabül eden su kadarlık bir klm harcamanız var, limit aşımı falan yok, anormal bir işlem yok" ben durur muyum kadına saydırıyorum "e peki demin detaylı detaylı verdiğiniz rakamlar neydi? bunu bir yerden görmeden nasıl söyleyebildiniz? dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz, çabuk o kartı kapatın kullanıma, bana yeni bir kart gönderin" diyorum kapattıktan sonra yarım saat bir koltuğa oturup derin nefes alıyorum. artık belki de o an aramasam o alışveriş gerçekleşmiş olacak, provizyondayken mi müdahale ettiler iptal oldu, ne boksa artık bilmiyorum. o günden önce de çok farklı değildi ama o günden sonra bir liralık alışveriş bile yapsam sanal kartımı kullanırım, siz siz olun asıl kartınızı o ekranlara bir kere bile yazmayın.

  • trabzonspor'un ünal karaman ile yollarını ayırması

    trabzon'a kimse birşey yapmasa düz yolda kirpi bulup donuna sokar, o kadar mal bir camia.

  • açılış sahnesi müthiş olan filmler

    gladiator