blue clover4
profili

  • bilişim firmasına isim önerileri

    nusr-it

  • insandan sonra bilinçli olmaya evrilecek hayvan

    wiu wiu wiu wiu

    bak bu ses ne biliyor musun? bir yunusun gotuyle gulme sesi. cunku sevgili yunuslar bekliyor bizim kendileri kadar bilinclenmemizi.

    bir gun o yunuslar isinlanip baska bir galaksiye gidecekler, got gibi kalicaz burda havlusuz mavlusuz.

  • gelmiş geçmiş en iyi erkek vokal

    arkadas her boka da neset ertas demeyin yahu! tamam, usta her yonuyle bir muzik adamidir, yazar, calar, okur, muzigin m'si de ona aittir. ben de severim, severek dinlerim ama deprem dede'yi yilin seksisi sectikleri gibi en yakisikli neset, en iyi vokal neset falan da demeyin yani.

    neset ertas'in (ayni sezen aksu gibi) kelimeleri tonlama sorunu vardi. yani sarkida oyle bir soyluyor ki hosumuza gidiyor, ya da yerine cuk oturtuyor anlamiyoruz bile ama bu turkcesinin mukemmel olmadigi gercegini degistirmiyor.

    en iyi vokal kim abi? elvis degil bak. niye? cunku o da tipiyle, cafcafiyla kapatiyordu. michael'in sesi nasil? efsane! ama dansi vokalinin onune geciyor. daha da sayalim britanya'dan falan ama isin sonu yok. sadece sarki soylemesiyle, soyledigi sarkilarla, tam bir vokal olan freddy mercury bir numerodur. (nokta)

  • lamborghini aventador vs volkswagen golf

    aventador'un motor gucu ve dizayni aklimi celerken, golf'un kapi sesi beni kendime getiriyor. aralarinda biraz fiyat farki var. ama yine de bir golf sahibi olmak icin o fark odenir diyorum.

    debe editi: ezgi seni seviyorum. mete sen de gotsun olm.
    bugun de iyi forum yapti, hey gidi! nerede o eski sozluk azizim! netekim, fesupanallah, yakinsadigi noktada durussal analizler, kozmik spiritual esitsizlik falan filan.