sana noluyo len14
profili

  • kaliteli erkek sayısındaki belirgin düşüş

    kevaşe sayısındaki belirgin artışla ters orantılı düşüştür, eee arza göre talep göte göre tarrak bayanlar.

  • 250 gram denilince akla gelen ilk şey

    meriçlerin kıblesi, kraliçe kezbanların kutsal kutusu.

  • kendisine yapılan yemeği beğenmeyen erkek

    entrylerin pek çoğu sevgi pıtırcığı mübarek. hani eşittik hani şiddete karşıydınız kadına olunca şiddet ama erkeğe kadın yapınca küçük bir mümin latifesi mi? oluyor. yemeği beğenmeyen erkeğin kafasında tencere tabak kıranlar mı ararsın, siktir git diyen mi ararsın ne ararsan var. ulan eleştiriye ne kadar kapalısınız sanki her biriniz kusursuz tanrıçalarsınız, sanki yaptığınız her şey beğenilmek zorunda. adam dürüstçe beğenmediğini söylemiş ama yook illa egonuzu pohpohlayacak yoksa ölürsünüz mazallah.
    sonra bir de utanmadan "kadına şiddet" bitmiyor diyorlar lan tabi bitmez sen yemeği beğenmedi diye adamın kafasını kırmaya çalışırsan tabi bitmez. kusura bakma ama bana böyle yapan kadının kafasında mutfaktaki bütün tabakları kırarım hacı.

  • evlenecek kadın bulamamak

    hala evlenecek bir kadın derdine düşen erkekleri gördükçe içim yanıyor. yav arkadaş ne kadar meraklısınız hayatınızı siktirmeye, kadın tribi ile gençliğinizi heba etmeye, boşanmak isteyince kol gibi nafaka tazminat ödemeye.

    not: bu başlıktan bol bol meriç ifşası çıkar.

  • kadınlar parasız erkeği sevmez

    şu başlığa "erkekler de sevmez" yazan meriçler bı sktrn gidin ya. parasız kaldım işimi batırdım, sonra tekrar yükseldim ama hiç bir arkadaşım iflas ettiğim için parasız kaldığım için bana sırtını dönmedi aksine daha da destek oldular. ama durumum bozulduğunda bundan en çok şikayet eden mızmızlanan, gemiyi ilk terk eden kadın oldu hep.
    ayrıca parasız adam gereksiz adam lafını bu yaşa kadar sadece kadınlardan duydum, bu lafı söyleyen hiç bir erkek görmedim.

    tanım: çok minnoş çok duygusal merhametli kadınların nadide özelliklerinden biri.

  • köpeği hasta kadının bekçilerin sabrını sınaması

    bekçilerin yine hatalı olduğu olay, cinsiyetçilik yapmışlar orada bir erkek olsa her türlü şiddet kullanarak yerde sürükleyerek gözaltına alırlardı. ama çirkef, feminazi kılıklı kadın denk gelince kibar birer şirin'e dönüşmüş bekçi beyler.

    sırf kadın olduğu için erkeğe yapılan muamele yapılmıyor bu da cinsiyetçilik, ayrımcılıktır. ikiyüzlü feminist ve sjw'lar buna hiç tepki göstermez ama.

    not: yok böyle bekçi

  • cenk çelik'in sedat peker'e cevabı

    e-mafya vol. 376
    yav sayın mafyacı abilerim ablalarım bu iş böyle olmuyor sanki artık kabul edin ve harekete geçin.
    size naçizane tavsiyem tüm mafyalar en ağır teçhizatları ile geniş boş bir ovada buluşup hesaplaşsın. kazanan da milli ulusal mafyamız olsun.

  • zengin insanların mutsuz olma nedeni

    pek çok yazar sakıp sabancı'nın oğlu örneğini vermiş ama sakıp ağa servet bölünmesin diye teyzesinin kızı türkan sabancı ile evlenerek bile bile lades dedi.
    türkiye'de bu tip evlilikler hala devam ediyor ve yüzlerce engelli çocuk doğuyor. bunların büyük kısmı da gariban aileler olduğu için çocuklar doğru düzgün ne tedavi görebiliyor ne bakılıyor.

    sakıp sabancı'nın oğlu zenginlik sayesinde olabilecek en iyi şartlarda bakıldı, peki fakirin engelli çocuğu? ahırdan bozma evlerde yaşayan ailelerin engelli çocukları haberlerini açın okuyun asıl dram orada boşuna zengin üzerinden gereksiz dram edebiyatı yapmayın.

  • eda taşpınar'ın üstsüz güneşlenmesi

    allah canınızı almasın, insan uyarı koyar açmayın falan yazar midem bulandı. bu ne arkadaş memeleri olan kızarmış sosise benziyor "kadın". gerçekten kadın mı bu şahıs yoksa ameliyatla mı kadın oldu emin olamadım.

    edit: kadını sadece pornoda gören, hayatında hiç doğal kadın vücudu görmemiş ergenler mesaj atmaktan vazgeçin artık.
    evet verse yapmam, hatta bu kadın verse 40 yıllık heteroseksüel olarak oturur cinsel eğilimlerimi sorgularım.

    edit2: "kadın" kelimesinden rahatsız olan kaşarlı feminaziler ne diyelim mahmut mu?

  • kişilik olarak benzenen film karakteri

    geniş aile ulvi

  • tarikat şeyhinin tekel bayisini kapattırması

    bataklığı kurutmaya götü yemeyen bir denyonun sivrisinek öldürerek gaza gelmesidir. hadi maçan yiyiyorsa fabrikasını kapattır götelek.

    yalnız yobaz o adresi yazarken kriz geçirmiştir,
    " ismetpaşa mahallesi gazi mustafa kemal atatürk caddesi" asdsfssfs

    edit: imla

  • sen devasa bir fabrikatörsün 50 kişi daha al

    şimdi de insan kaynakları uzmanı oldu beyimiz.

  • cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden

    (bkz: işe gitmek)(bkz: özel sektör) (bkz: modern kölelik)

  • türkiye'ye rusya'dan 516 milyar usd nakit gelecek

    (bkz: büyük resim kursu) ilk mezunlarını vermiş.