kakaolu gofret1
profili

  • kyk borçlarının silinmesi

    elektriği kaçak kullananın borcunu sil, kredi çekip batıran adamın borcunu sil , kacak su ile tarlasını göle çeviren adamın faturasını sil, elli tane iş yapip kredi çekip batıranın vergisini sil, vasıfsız olarak yaşamış iş beğenmeyenlere sicil kaydı bozuk olsa da para bağla...
    peki bu sorumsuz insanlardan oluşacak mali kayıp 'ın faturası kime çıkacak? kıçından ter akıp, elalem televizyon başıda film izlerken,alış-veriş merkezlerinde sürterken evden dışarı çıkmayıp kredi kartını gününde ödeyen; gerçek işini bulmasa da part time çalışıp kyk borcunu taksitlendirip ödeyen gençler üzerinden mi geçinecekler bu borcun silinmesini isteyenler ; kyk borcunun silinmesini isteyeceginize iş alanlari;iş sahaları yaratılması için yardirin entry birazda ; her secimde asalaklasmis topluma bol keseden dağıtın paraları ; sonra emekçi olan sorumluluk sahibi,borcu bir gün bile gecikince karnı ağrıyan gençlerden kesin vergileri.
    benim kyk borcum ile diğer öğrenciler geçinecekler diye borcumu daha erken sürede kapattım bu sefer araba kredimi odeyemedigim için çok sıkıntılar ile karşılaştım o zaman benim arabanin kredisini , sağa sola olan borcumu da silin; bizim ne günahımız var?