spring rest2
profili

  • muharrem ince ve danışmanlarına duyurular

    kendisine daha once mitinglerle ilgili su 7 oneriyi yapmistim, (bkz: #77075681) 4 tanesini dikkate almis. o zaman yenilerini yaziyorum:

    8- mitinglerde fizik mezunu oldugunu soyluyorsun. bunun yerine fizik muhendisligi tahsili aldigini soyle (ki zaten oyle). ayni sey olsa bile bizim halk muhendisi sever. burda anahtar soz tahsil almak.

    9- mitingin basinda erdogandan basetme, ona cevap yetistirmeye calisma. ilk basta, onceden yaptigin gibi kendi diyeceklerini soyle. onlar bitince erdogana bir iki sey soylersin. erdogan cok az yer tutmali mitinglerde.

    10- erdogan'a saldirma, onun yaptiklarini elestir. senin amacin 16 yil boyunca erdogana oy vermis insanlari ikna etmek. bir secmenin 16 yil boyunca destekledigi adama saldirirsan, o secmen de koruma refleksiyle yine erdogana oy verir. erdogan bu yuzden senin ona saldirmani istiyor.

    11- chp'den fazla bahsetme mitingde. o toplara girme. erdoganin amaci zaten chp - akp ikilemi olusturmak. senin yapacagin her mitingde ben parti rozetini cikardim demek.

    12- her gittin yerde bir sekilde ramazan ayindan 1-2 cumleyle bahset. hayirli ramazanlar diyerek basla mitinge. bayrama yakin bayram kutlamalari yap.

    13- daha fazla ipucu icin beni danisman olarak al. rte'ye de basvurdum, ilk teklif edene gidiyorum.

  • 4 mayıs 2018 chp adayının açıklanması

    cuma sabah saat 10:00'da aciklayacaklarmis. yav bu chp ne zaman siyaset ogrenecek? niye millet uyurken ya da isteyken acikliyorsun? toplantini yap aksam prime time'da butun kanallar girsin yayina, butun turkiye'de reklami olsun adayin.