sonradan da gormemis adam6
profili

  • gibi (dizi)

    --- spoiler ---

    son bölümde sabah balkonda çay içerken, ikkan serdar gelmiş hadi gidelim diyor. yılmaz buraları toplayalım derken ikkan abi birazdan geliriz deyip insanın bilinç altına aslında hesapta nazilli'ye gitmenin olmadığını yerleştiriyor. bu vesileyle ne kadar yavşak bir dallamasın ikkan.

    --- spoiler ---

  • survivor 2022 all-star

    seda diyor ki beni de mi yazacaksınız yok seda sen peygamber torunusun. ikizinle yarışınca duygusalsın, kaybedince kimse bir şey demesin, dedikodunun da dibine vur sonra beni de mi yazacaksınız diye de hönkür ergen kolonisine. bazıları atakan, adem'i sevip destekleyenleri anlamıyor ya hani işte bunun için seviyor millet. bir duruşları, bir karakterleri var ve göte göt diyebiliyorlar. gönüllülerde var mı adem ya da atakan gibi biri, bence yok. hepsi seda'nın ağzına bakıyor, eee bu adamlar nasıl şampiyon olur anlayamıyorum. daha kendi kararını veremiyor ve strateji yapamayan insanın survivor olması imkansız olmalı.

  • kürtçe programlama diline isim önerileri

    (bkz: ser java)

    edit: yapacağım espriyi de mi sana sorayım ibnenin evladı.

  • dolar artarken işyerlerinin son durumu

    doğuda büyük sayılacak bir firmadayım. son iki haftada 15 kişi işten çıkarıldı. sistem şuan önümde açık olduğu için çıkarılanlara bakıyorum hepsi de ortalamanın üstünde maaş alanlar. tahminimce en az 10 kişi daha çıkarılacak. çalışanlar az korkmuş gibi gözüküyor bunu hissedebiliyorum. ama korkup ürkmeleri o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam. seçim zamanı boğazım yırtıldı elinizi vicdanınıza koyun, yapmayın, etmeyin diye. seçimden sonraki gün hepsi nasıl koyduk ama diye bana sesleniyorlardı.

    geçen birisi odama geldi yahu sen bilirsin kimler çıkarılacak ben var mıyım diye sordu. ne oldu hani koymuştunuz lan dedim. ne alaka şimdi diyor. amk salağı nasıl ne alaka. koydunuz diye ekonomi bu halde işte. ben mühendisim. proje yazıyorum. absürd bir durum olmadığı sürece çıkarılmam tabi odada biriyle sevişmezsem. gerisi sikimde değil. siz kaşındınız amk.

    son olarak şirket küçülüyor ve küçülecek. çalışan sayısı 190 idi şimdi 175, 150 olmasını bekliyorum. dolar ne kadar artarsa çalışan sayısı da o kadar azalacak. koyduk mu diyenlere bir sözüm var: iş bulursanız ekime bulmazsanız sikime kadar yolunuz var.

  • insanların hep seks düşünmesi

    hayatımda böyle saçma bir genelmeme duymadım.

  • işe her gün ütülü gömlekle gelen bekar erkek

    hafta sonu gömleklerimi çamaşıra atar ve pazar akşamı ütüler, hafta içi de giyerim. bunda abartılacak ne var anlamadım. beş gömleği ütülemek maksimum yirmi dk. aile ya da kız arkadaş ütüleyince istediğim gibi ütülemiyorlar, ondan dolayı kendi ellerimle yapmadığım sürece rahat edemem.
    not: evet, bende biraz var.

    edit: lanet olsun burçtan kaynaklıymış. tabi ki başak.