cladeus9
profili

  • en son yapılan keyfi harcama

    traktör aldım.

    geçenlerde traktör kullandım biraz. diferansiyelini kilitleyip olduğu yerde 360 derece dönebilen bir makine amına koyim. kendi kuyruğunu kovalayan angut kuçular gibi dönüyordu. gaza aniden yüklenince şaha falan kalkıyor. at gibi kişnemesi eksikti. benim de hoşuma gitti. neden bir traktörüm olmasın amına koyim deyip gidip traktör aldım.

    şimdi kendisiyle ne halt yiyeceğim hiçbir fikrim yok. arada sırada bakışıyoruz evin önünde denk geldikçe. "abi her şeye tamam da ben ne alaka amk" der gibi bakıyor yüzüme koduğum. buluruz elbet sana da bir hobi tatava yapma deyip geçiyorum yanından. bir anlık hevesle alınıp da hiç kullanılmayan zımbırtılar arasına traktör eklemiş olmam aslında benim için yeterli.

    ibne arkadaşlarım eve geldiğinde onları kovalayım bari traktörle. yapacak başka bir şey yok amına koyim.

  • askerde albaya yumruk atmak

    arkadaşlar siz burada "götünüzden kan alırlar" diyen pembe götlülere aldırmayın. askersiniz sonuçta. oradaki albaylar, orgeneraller hepsi sizi rahat ettirmekten sorumlular. eğer bir albaya yumruk atarsanız, albay ilk olarak "ben nerede hata yaptım da bu yumruğu hak ettim" diye düşünecek ve sizden özür dileyecektir. ardından da size tavşan kanı çay ısmarlayacaktır. hatta sabah içtimasında herkesin önünde yapacaktır bunu. bu bir gelenektir. buna "albay alayı" denir.

    o yüzden hakkınızı daima araysddfghh

    götünüzden kan alırlar arkadaşlar

  • ağzından alev çıkaran kung-fu ustası

    (bkz: beyaz fosfor)

    bu zıkkım hava ile temasında "kim elledi götümü benim" videosundaki dayının ani tepkisiyle birebir aynı şekilde alev alır. talaşların arasında izole olan bu zıkkımı ağzına alıp hohladığında talaşla birlikte alev alıyor. öyle ustaya böyle bilim amına koyim.

    muhtemelen ustalaşmaktan kastı da ağzına talaşla birlikte böyle toksik bir maddeyi alıp gebermemeyi becerebilmek. bu koniçivalar aşırı hayatsız varlıklar lan. derdinizi sikiyim sizin.

  • mühendisler 0 eforla yurtdışına gidiyorlar

    "en çok ben çalıştım, en çok ben efor sarfettim" zihniyetinde olan bir tıp doktorunun sözüdür.

    emeği küçümsememesi gerektiğini kendi emeği aldığı maaşla, çalıştığı koşullarla küçümsenirken öğrenmesi gerekirdi.

    neyse zaten mühendislik dışında eğitimi olan insanların mühendisliği ve eğitimini idrak edebilmesi pek mümkün değil. bu idrak noksanlığına rağmen böyle apır sapır konuşan tipler gözümde cahilden fazlası değil.

  • kendime saygım yok yemekleri

    yaprak sarması diyen var lan.

    şu dünyada yaprak sarması dahi olsan seni bile sevmeyen çıkabiliyor. kahpesin dünya.

    olm kendinize gelin lan. yaprak sarmasına diz çöker kafam kadar yüzükle evlenme teklifi ederim. evi arsayı üzerine yapar, adına hutbe okuttururum. bana bir tane yaprak sarmayla gelene ben yarınlar yokmuşcasına koşarım.

    yaprak sarma insanlığın kırmızı çizgisidir. yokluğu kıtlıktır, varlığı evlere şenliktir. beni sarma kazanının içine atın lan allahsız kitapsızlar

  • nasa'nın kara deliğin sesini kaydetmesi

    kütlesinin büyüklüğü sesinden hissediliyor amına koyim.

    tabi nasa da bolca bağış alan bir kuruluş olduğu için arada sırada gaz almaya yönelik hareketleri olmuyor değil. fakat ben nasanın paylaştığı görüntüler ve seslerin doğruluğunu çok da sorgulamıyorum. doğru olsa da olmasa da kalan 50 yıllık ömrümde benim için bir şey değişmeyecek. sonuç olarak doğru olarak kabul etmek hayatıma heyecan katar.

    koduğumun marsına koloni kurdular da gidemedik diye karalar mı bağladık sanki lan?

  • 1 nisan 2020 istanbul'da 8852 vaka olması

    istanbul yine bildiğimiz gibi.

    virüs bile "istanbul'u alan türkiye'yi alır" düsturuna uymuş.

    edit: çok sevgili ve saygıdeğer amına koduklarım, istanbul'un neden bu halde olduğunu bilmeyen yok. acayip bir çıkarım yapmış gibi "vaka sayısı şundan şundan kaynaklanmaktadır" minvalinde mesajlar atmayın. sikerim klavyenizi sizin. bir zeki sizsiniz puştlar. büyük resmi siz görebiliyorsunuz sadece. amına koduğumun angutları. çoluğun çocuğun ulaşabildiğini nedenleri bir de üşenmeden ciddi ciddi yazıyorsunuz. ağır zeka geriliği yaşıyorsunuz.

  • ramazanda açık alanda yemek içmek yasaklanmalı

    bu beyinsizliğin bir uç örneği de ramazan ayında öğle yemeği çıkartmayan üniversitelerdir.

  • kız arkadaş edinmek için hiçbir şey yapmayan erkek

    benim malesef bu. ezik, tipsiz, asosyal bir mahlukat olduğum için değil. kadınlardan korktuğum için. ciddi mana da korkuyorum kadınlardan. en dürüst bildiğim, benden hiçbir şey saklamadığını, diğer kadınlardan farklı olduğunu düşündüğüm kadının bile zihnindekilerle dilindekinin bir olmadığını farkettim. gözleri yaşlı, burnu kızarmış ağlamaktan ve ben saçlarını okşuyorum. içim içimi yiyor onu bu halde gördüğüm için ama gelin görün ki tüm bu sulu gözler, ıslanmış yanaklar, kızarmış burun tamamiyle içinde bulunduğu durumdan sıyrılmak için yaptığı bir oyun. sonradan hatırlamak istemediğim bir olay ile anlıyorum bunu. hiçbir kadına güvenim yok. kusura bakmayın ve beni linç etmeyin lütfen. sizler hakkında emin olduğum tek şey fikrinizle zikrinizin bir olmadığı. aksini iddia edeceksiniz, nasıl insanlar var çevrende senin deyip beni boklayacaksınız. sen pisliğin tekisin bu yüzden çevrende böyle insanlar var, hepimiz bu konuda aynı değiliz diyecekseniz. ben de size kocaman bir siktir çekeceğim. sizlerin fıtratı bu. ayrıca fıtratınızda, fıtratınızı menfaatleriniz uğruna inkar etmek de var.