mguzun2
profili

  • kar yağdı diye sevinen insan

    allahin rahmetidir. tabii sevinecegiz. yer alti sulari icin en bereketli yagistir kar. kar yagdiktan sonra hic nefes aldiniz mi icinize cekip? daha bir farklidir temizdir. ama soguktur da. sokak hayvanlari ve sokak insanlari icin devlet ek tedbirler almalidir. savunmasiz kedicikleri boyle gunlerde apartmanlardan kovmayin. yola cikmis kopekler gorurseniz bilin ki aclardir onlari besleyin. cam kenarlarina ekmek atin minik kuslar nasiplensin. lutfen.

  • boğaziçi öğrencilerinin eğitim hakkının gaspı

    ifade ozgurlugunu hepimiz savunmaliyiz. devletin tutuklama ve gozalti yetkisini de bir tehdit unsuru olarak aliskanlik edinmesine de karsi durmaliyiz. fakat icerisinde bulundugumuz olaganustu sartlarda bu sozde ogrenci arkadaslarin yaptiklari yenilir yutulur cinsten degil. simdi kimse birbirini kandirmasin o eylem yapanlarin ne goruslerde oldugunu hepimiz biliyoruz. sosyalist deyip yumusatmaya gerek yok. bariz pkk’li devlet dusmani bebeler.
    hayir anlamadigim bir baska nokta, hem bu devlete dusmansin, hem devlet katliam yapiyor diyorsun hem de begenmedigin devletin guzide bir egitim kurumunda diploma pesindesin. kes ilisigini siktir git kuzey iraka nereye gidiyorsan defol git. dalyarak.
    bu kadar hain yetismesi icin nerede hata yapti bu devlet!