metallaw1
profili

  • emine gün'ün bürosunun saldırıya uğraması

    milliyetçi bir avukatım, emine gün'ü tanımıyorum belki de vicdani muhasebesi zayıf biridir ancak hala avukat kimliği taşımaktadır. bak kırocan bu ülkede avukatlar hakimler ile silahların eşitliği ilkesi gereği aynı statüdedir. ha baba parası ile para ile diploma alınan bir sözde okuldan mezun olmuş gelmiş ben avukatım diyen asalaklar yüzünden bu ilke unutuluyor ama geçmişte de böyleydi şimdi de böyledir. şu an ha hakimin odasını basmışsın ha kadının bürosunu basmışssın aynı şeydir, ve cezası ağırdır. vicdani muhasebe yapmadan önce bir düşünün siz hedef olarak kimi gösteriyorsunuz!!! gidin sistem sorun hesabınızı, evet avukat gün bugün demiş ve direk icrayı koymuş buna vicdansızlık mı diyorsunuz. bu hukuk aleminde ne vicdansızlıklar var biliyor musunuz? mesela o icrayı geç koysa ve görevini gereği gibi ifa etmese ağır cezada yargılanacak biliyor musunuz? kafadan sallayın aq, ayrıca o kadar gün oldu. o paranın çerez parası olmadığı bir sürü zengin var biri kalkıp da tamam bu borcu ben üstleneceğim dedi mi? sözde herkes milliyetçi oooowww kamuflajlarla pozlar verilir afrin için, ama elini taşın altına sokmaya gelince tık yok.
    ben bu kadını bir avukat olduğu için ve böyle bir muameleye maruz kalmaması gerektiği için savunuyorum. yarın bana da aynısını yapmayacaklarını nereden bileyim, bu işin sonu nereye gidiyor?
    ayrıca ooh iyi yapmış diyenler suçu ve suçluyu övmektedir ha onu da ayrıca belirteyim, pkk'ya karşıyım diyenlerin iç ruhi haliyetlerinde ne kadar terörist bir yön olduğu da bu yorumlarda ortaya çıkıyor.
    -hukuk hepimiz için bu birrrr
    -bu ülkede problem sistemde bu ikiiii
    - bu rezilliği kapatabilecek o kadar zengin varken halen konuya el atmamaları utandırıcı, yazıklar olsun bu üç.