in pace requiescat5
profili

  • velilerin park terörü

    okul çıkış saatlerinde trafik yoğunluğunu arttıran terördür. yolu kapatarak çift sıra park eden mi dersin, durağa, garaj önüne ya da yaya geçidine park eden mi dersin...

    edit: eksik kelimeyi ekledim.

  • kiraların bokunun çıkması

    birkaç sene önceye kadar kiralar asgari ücretten yüksek olmuyordu. şimdi istanbul'da en allah'ın dağında olan evin kirası bile 10.000 tl. ortalama vatandaşın aldığı maaş belli. bu durumda ev sahiplerine mi çalışacağız?

    bunun sebebi de gayet açıktır. kimse vızıldamasın.

    tüm dünyaya vize kolaylığı ya da vizesiz geçiş veriyorlar. bu insanların ikametgah başvurusu yapması ve konut kiralaması önünde bir engel yok.

    asgari ücretle geçinen bir türk, dövizle kazanan bir yabancının verebileceği kirayla yarışamıyor.

    yabancıların bu kadar kolay konut kiralaması, satın alması komedidir. sırf döviz girsin diye kirada oturan koskoca bir orta sınıfı çökerttiler. ekonomiden anladıkları bu kadar. ülkeyi ve vatandaşın barınma hakkını satarak ülkeye döviz sokmak.

    başka bir memlekette öyle vizesiz, oturum izinsiz bir şekilde yabancı pasaportunuzu sallaya sallaya kafanıza göre ev kiralayamıyorsunuz.

  • erkeklerin günümüzde bir kızda aradığı 3 nitelik

    lan oğlum buraya böyle hayvan hayvan şeyler yazıyorsunuz. sonra kızlar herkesi abazan sanıyor. sokakta bi kıza adres soramaz hale geldik sizin yüzünüzden. kadınların günümüzde bi erkekte aradığı nitelik diye bir başlık olsa yüzlerce kadın da "koca yarraklı, kaslı ve yakışıklı" olması filan yazsa hepinizin de morali bozulur. hepsine orospu dersiniz aq.

  • sevgili aramayan yalnız insan

    arayarak bulunan da diğer arayanlardan oluyor genelde. onlar da bok gibi oluyor afedersin. güzel şeyler öngörülmez, rast gelir.

    yalnız kalamayandan uzak durmak lazım, hiçbir mahremiyetleri yok. bunlarla evlensen bir iki gün duygusal bir boşluk yaşadıklarında yine arayışlara girmeye elverişliler.

  • abdullah gül'ün gözlerinde atatürk'ü gördüm

    (bkz: dost meclisinde duydum ekolü)