zoranlasilanbilge3
profili

  • sıkıntısıyla meşhur şehirler

    istanbul'a huzur dolu bir şehirden geldim, taşındım aman sakın diyorum.

    sayayim sorunlarını trafik berbat nerde oturursan otur.

    bir çok yeme, içme faaliyeti pahalı.

    ulaşım hep aktarmalı dolasiyla pahalı.

    arabanızı park edecek yer yok.

    maganda çok.

    çok kozmopolit güvenlik sıfıra yakın.

    guzel yerleri var ama gitmeye değmeyecek trafik var.

    imkan fazla ama yine pahalı.

    yani ben ettim siz etmeyin.

  • öğrencilerin şiddete şiddetle cevap verme hakkı

    evet tüm kurallara uyalım ne güzel olur. derste hayvan sesleri çıkarmasın öğrenciler, sakallı okula gelmesin, öğretmeni kafaya almaya calismasin, arkadaşları ile kavga etmesin.

    öğretmenler de ogrencileri dövmesin küçük düşürücü davranışlarda bulunmasin, haksiz yere düşük not vermesin. bak ne guzel anlaştık.

    şimdi yukaridakine bakalım kaç öğrenci dersi bölüyor? kaç öğrenci arkadaşları ile kavga ediyor? kaç öğrenci kıyafet kurallarını bozuyor? sayamiyoruz sayaç bozuldu.

    kaç öğretmen öğrenci dövüyor? kaç öğretmen haksiz yere not kırıyor? istisna ve çok az. şimdi sen düşün küçük bey.

  • doktorların bilinçli hastaya tahammül edememesi

    saçma sapan küfürlü açıklamaları yok sayarsak mesele internet kelimesine duyulan doktor alerjisi. insanlar sadece search yapmıyor bilimsel makale de okuyor. internet deyince wikipedia anlayan ile ne tartışılır o ayrı. hastanın da fikir beyan etmesi kadar doğal bir şey olamaz ve doktor bundan memnun olmalıdır. aksini iddia etmek için gerizekali olmak lazım.

    hangi çağda yaşıyoruz hasta tıp okumadi diye yorum yapamaz mı? kimin ne alanda uzman olduğunu doktor nereden biliyor? hasta doktora cv mı verecek. doktor sadece ne güzel arastirmissiniz su şöyle böyle der geçer. kimse kendine teşhis koymuyor. bilgiçlik taslayan hastaya cevap versin banane. ama hasta fikir söylemekten korkuyor. bu saçmalığı savunan özgürlukcu yazarlar.