alienelvis2
profili

  • r/place

    her şey hakkında bir fikriniz olmasın arkadaş, ulaşım ve camiymiş açıklamak zorunda kalmaktan utanıyorum ama özgürlük anıtı nasıl bir simgeyse istanbul silüetide bir simgedir. yanlış hatırlamıyorsam galata kulesi ve kız kulesi en son camii değildi ve silüette onlarda bulunuyor. köprüde boğazı temsilen var. almanyada autoban, fransada eyfel, baget ve şarap, italyada kolezyum ve kahve var. ne yani almanların önceliği yol, fransanınki demir yığını ve şarap, italyanın gladyatör dövüşleri mi? bu arada silüet yanlış bir seçim bence çok rahat bozuluyor.

    düzenlenen 2. etkinlik bu arada. daha önce 2017 yılında düzenlenmişti, merak edenler için o zamanki çizimleri 4 dakikaya sığdırmışlar. 0.45'teki almanya fransa sınır değişikliği izlemeye değer.
    ayrıca dünün çizimleride burada.

  • istanbul'u dubai gibi güzel bir şehir yapacağız

    oğlum hadi google'a yazıp aramak zor geldi ulan adamın verdiği kaynağa tıklasanız yazmıycaksınız şu entryleri. gerçekten türkiye'de çomar tayfaya yukardan bakan elitist geçinen kesiminde bir bok olmadığı ortaya çıktı bence. her iki kesimde de aklı başında olan ve olmayan insanlar var bolca. muhalifin dibiyim ama utandım şu konuyu görünce ne yalan söyliyim. chp camileri ahıra çevirmiş, camide içki içmişler, kabataşta deri elbiseli adamlar türbanlı bacımın üstüne işemişler yalanlarına inananlardan ne farkınız kaldı ki şimdi?

    yalan haber.