mrsengineering5
profili

  • itü mezunu mühendisin iş bulamaması

    torpili yoktur.

    doğru düzgün ingilizce bilmeyen -bakın abartmıyorum, yüz yüze mülakatı bildirdikleri maili çeviremeyecek kadar bilmeyen- arkadaşım ford'da işe başladı. türkiye'de hayat böyle işte eğer torpiliniz varsa ne bildiğinizin, neyi bilmediğinizin hiçbir önemi kalmaz ama torpiliniz yoksa da allah yardımcınız olsun.

  • ekşi itiraf

    sözlüğün mobil uygulamasını kullanmıyordum ama merak da ediyordum en sonunda bugün indirdim. hemen mini bir stalk yaptım. insanları ama özellikle kadınları dış görünüşleri üzerinden aşağılayan 3 - 5 yazar vardı aklımda. ilk iş onları arattım, hepsinin yok ama birkaç tanesinin profil fotoğrafı vardı, baktım. bakmaz olaydım. şok oldum sözlük.

    o ne tip? o nasıl bir özgüven? ikisi aynı bedende ne alaka?
    siz ayna diye brad pitt - hugh jackman fotolarına mı bakıyorsunuz be abicim?
    şahsen göz ve izan sahibi biri olarak, benim buna getirebileceğim başka bir açıklamam yok çünkü.

    eskiden de buna benzer düşünüyordum ama artık çok eminim sözlük. gerçek hayatta istedikleri kadar değer görmeyen, silik insanlar ekşide birer bengal kaplanına dönüşüyorlar. bu da ekşi sözlüğün en büyük gerçeği bence.

  • türk kızlarının bikini giymeye korkması

    "çünkü dikdörtgen gibi vücutları varmış..."

    bunu diyenler de kalça genişliği omuz genişliğinden fazla olan -bazı- türk erkekleri.

  • iyi olmadığı halde iyiyim diyen insan

    halini hatrını gerçekten merak etmeyen, sırf nezaketen soran biriyle konuştuğunun farkında olan insandır.

  • 18 yaşında kız 36 yaşında erkek birlikteliği

    36 yaşındaki adam 18 yaşındaki biriyle kafa olarak anlaşıp konuşabiliyorsa o adama yazık zaten.

    ben bile bir üniversite öğrencisi olarak 18 yaşındaki liseli ergenlerle çok sağlıklı diyalog kuramıyorum. bu adam eğer 18 yaşındaki bir bireyle dünyaya aynı yerden bakabiliyorsa son 18 yılını boşa yaşamış demektir. ha bahsettiğiniz şey tek gecelik bir şeyse de 18 yaşındaki bir bireyle 36 yaşındaki biri arasında gerçekleşen türünün adı kullan-at oluyor zaten. asla birliktelik değil onun adı.

    edit: yazmayı unutmuşum bu birlikteliği asla normal ve sağlıklı bulmamakla beraber gelip burada gayet normal 18 yaşını geçmiş reşit rerererörörö yapan adamlara da şunu sormak istiyorum: 18 yaşında bir kız çocuğunuz olduğunu ve 36 yaşındaki bir adamla olmak istediğini düşünün. içiniz rahat olur muydu?