bozkirinbebesi2
profili

  • tsk'nın artık güçsüz bir ordu olması

    kusura bakmayın arkadaşlar ama adam haklı. kuş beyninizle istanbul'un fethi,
    yedi düvel, üç kıta kurtuluş savaşı mastürbasyonu falan yapmayın. türk ordusu kalabalık ama etkisiz bir ordudur. bu hale gelmesi ince ince küresel güçler tarafından işlenmiştir. işleme aygıtı ise siyasal islamdır. siyasal islamcıların girip s.kmediği topluluk yoktur.

    1) türk ordusu şeyhlerin müridleri ile doludur. fetöcüsü bitti ışıkçısı başladı. diğer cemaatler de yolda. bu devirde dini kaygı askeri başarının birinci düşmanıdır. tek kaygı ancak bilim ve akıllı stratejiler olabilir.

    2) türk ordusunun, profesyonel olsun olmasın, eğitimi eskidir, köhnedir. hala küfür ve baskı ile yürür.

    3) ne mutlu ki olmadı ama darbe girişimde general ve subay sürüsü düşünün 10.000 kişiyi bile organize edemedi. orduda daha bir sürü dinci, fetöcü astsubay ve subayın olduğu söyleniyor. bu tiplerle mi korayacaksın memleketi?

    din ve gerizekalılık yüce türk ordusunu s.kermiştir. düşmanlarının bile saygı duyduğu ordudan kendisiyle t.şak geçilen ordu haline ordumuzu getiren herkesin anasını avradını düdükleyim.

    ingiliz projesi siyasal islamcılar size diyorum size.

    imla.

  • şenay tek

    tırcıları tecavüzcü zanneden hanımefendi. tşof başkanı cevap versin bu kadına.

    edit: sosyal mesaj verme ihtiyacından mütevellit...

    eski adıyla inanç lisesiyeni adıyla tevitölolarak bilinen memleketimizin güzide lisesi potansiyelini çeşitli sebeplerden dolayı tam olarak kullanamakta. okulun bu yılki mezunlarının yazdığı veda mektubu şöyle.

    türkiye'nin en büyük vakfı olan türk eğitim vakfı'nın parası olan yardımseverlerden ihtiyaç sahibi bursiyerlere para aktarmaktan daha fazlasını yapabileceğinin hatta -ülkemizin mevcut durumunu göz önünde bulundurduğumuzda- yapmak zorunda olduğunun farkındalar. karşılaşılan problemlere yönelik üretilen çözümler kalıcı olmamakla birlikte vakfın ciddi bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç duyduğu aşikardır.